Görüş Bildir
Haberler
Eski Eşi Sevgilisini Öldürünce İntihar Etti!

Eski Eşi Sevgilisini Öldürünce İntihar Etti!

medya365
13.02.2014 - 17:00 Son Güncelleme: 13.02.2014 - 17:04

Eski Eşi Sevgilisini Öldürünce İntihar Etti!

Denizli'nin Honaz İlçesi'ne bağlı Kaklık Beldesi'nde duygusal ilişki yaşadığı Dereçiftlik Köyü'nün daha önceki muhtarı 41 yaşındaki Ali Şahin'in, boşandığı eşi 47 yaşındaki Mehmet E. tarafından öldürülen 45 yaşındaki Sevgi Ilham de hayatına kıydı.

Bir mermer fabrikasının servis şoförlüğünü yapan Mehmet E., geçen 10 Şubat gecesi haneye dönerken Kaklık Beldesi Sanayi Sitesi'nde, 5 yıldır ayrı yaşadığı 2 çocuğunun annesi Sevgi Ilham'i Dereçiftlik Köyü'nün daha önceki muhtarı Ali Şahin'le aynı otomobilde görünce çılgına döndü. Kullandığı servis aracını durduran Mehmet E., araçtan aldığı ekmek bıçağı ile Ali Şahin'i koltuk altından yaraladı. Kan kaybından olay yerinde ölen Şahin, Dereçiftlik Köyü'nde toprağa verildi. Vakanın ardından kaçan Mehmet E. ise, jandarma tarafından evinde yakalandı, ardından gözaltına alındı.

Ayrı yaşadığı eşi Mehmet E.'nin cezaevine girmesi, aralarında duygusal ilişki olduğu iddia edilen daha önceki muhtar Ali Şahin'de ölmesiyle bunalıma giren Sevgi Ilham, bir gün önce Dereçiftlik Köyü'ndeki evinde mutfak tavanındaki kancaya bağladığı iple kendini astı.

İntihar eden Sevgi Ilham'in cesedi, jandarma ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Jandarma, Ilham'in intiharıyla alakalı soruşturma başlattı.

Kaynak: http://www.medya365.com/yasam/eski-es...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0