Görüş Bildir
Haberler
Erkeklerin Kadınlardaki Dişlilik ve Sertlikten Hoşlanmasının 13 Sebebi

etiket Erkeklerin Kadınlardaki Dişlilik ve Sertlikten Hoşlanmasının 13 Sebebi

Dale Cooper
09.01.2017 - 14:34

Belki bu bir mit, belki de değil! Ama dünyada bir yerlerde bir kadında yüksek oranda 'dişliliği' gördüğü an o kadından kendini alamayan erkekler mevcut. Aslına bakarsanız her kadın alabildiğine zorlu, alabildiğine dişli; yalnızca çabalamayı erkeklerden daha iyi bildikleri için o 'çaba' kimi zaman yanlış adlandırılıyor. Yine de dediğimiz gibi dişliliğin ve zorlu olmanın kendine has bir çekiciliği de yok değil. Yani dişlilik yeni seksiliğin adı desek yeridir. 

İşte, erkeklerin kadınlardaki dişlilik ve sertlikten hoşlanmasının 13 sebebi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle heyecan! Dişliliğin baskın olduğu yerde sıradan ilişki seyrine girilmez. Bir sonraki adımın ne olacağına dair hiçbir fikirleri olmaz erkeklerin bu heyecan ve merak duygusu kadındaki dişliliği çekici kılar.

2. Aynı zamanda erkek bu ilişkide "Biz şimdi neyiz?" sorusunun olmayacağını bilir. Bu da bir rahatlıktır onun için zira bilirsiniz bütün erkekler bu sorudan ziyadesiyle çekinir.

O dişlilik bu sorunun var olmasına müsade etmez zaten. Onun kafasında bir şeyler ya oturmuştur ya da farklı bir düşünce vardır. Bit yeniği varsa sallamaz bile karşısındaki insanı.

3. Dişlilik kendinden önce 'erkeğin' gelmesi hatasına düşmez. Onun bir hayatı vardır ve herhangi biri hayatına dahil olarak belli başlı şeyleri değiştiremez. Bu sağlam duruş erkeği fetheder haliyle.

4. Erkeğin hatasının olduğu yerde tribe, küslüğe girmez dişlilik. En açık şekilde hesabını sorar ve konuyu orada çözüme bağlar. Tribin ve küslüğün olmadığı yer hangi erkeğin hayalini süslemez ki?

5. Dişliliğin olduğu yerde anaçlık pek de söz konusu olmaz ve bu karşıdaki erkeğe artık olgun adam olabilmesi yolunda tanınmış bir fırsattır. Bu fırsatı tepmek de pek akıl kârı sayılmaz.

Erkekler anaç kadınlardan hoşlanır? Hayır! Buna inanmayın bu da yalnızca bir mittir. Karşınızdaki adamın halihazırda bir annesi var. Annesine yaptığı kaprisi, şımarıklığı siz çekmek zorunda değilsiniz. Onu büyütmeye çalışmayın. Ona artık olgun bir adam olması imkânını tanıyın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dişlilik aynı zamanda kendini kolayca anlatmaz, kolay ele vermez. Onun hakkında her zaman bilinmeyen bir sır, bir gizem vardır. Erkekler de o gizemin peşine takılıp epey yol gitmeyi oldukça sever...

7. Dişlilik onu cepte görmelerine katiyen müsade etmez; bunu hissettiği an olduğu noktadan ayrılır. Çabalamayı öğretir dişlilik sizin anlayacağınız. Her insan evladı gibi erkekler de yeni şeyler öğrenmekten hoşlanır elbette.

8. Dişliliğin olduğu yerde fazlasıyla tutku vardır; o tutku hayatındaki her şeye yansır. Severek yaptığı işlere, ilişkilerine, cinselliğe... Sanıyoruz ki başka söze gerek yok! 😉

9. Erkekler bu dişlilikte çok da fazla insanın anlamlandıramadığı tehlikeli bir taraf bulurlar. O tehlike hissiyatı da bir şekilde baskın, bir şekilde cazip gelir. ATRAKSİYON, ATRAKSİYON, ATRAKSİYON! 😏

10. Siz siz olun her erkeğin o sözde 'aslan' görünümünün içinde bir kedinin varolduğunu bilin. Erkekler yönetilmeyi, yönetmeyi sevdiklerinden daha çok severler. Ve bu ilişkide elbette yönetim dişli olanın elinde!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Dişlilik aynı zamanda başarı için yılmaz bir mücadele demektir. Kendi başarısı gibi sevdiği ve seveceği insanın başarısını da önemser. Desteklenmek kimin içini ısıtmaz ki...

12. Dişlilik kendi alanına sahiptir; karşısındakine de alan verir, nefes aldırır. Onunla ilişki bunaltıcı bir kafeste geçmez.

13. Dişlilik teslimiyete karşıdır; ne kendini teslim eder ne de karşısındakinin teslim olmasını ister! Erkekler teslimiyet göremediği yerde kaybetme korkusuna bürünür. Kaybetme korkusu insana karşısındakinin değerini bildirir.

Her kadın kendi biricikliğine, kendi özgünlüğüne sahiptir. Siz yine de siz olun kadınları ne hafife alın ne de kategorize edin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
402
139
105
27
27
20
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ezgi

herkes farklı farklı karakterler sever ve her erkek-kadın aynı değildir. şimdi bu yukarıdaki maddeleri yapıcam diye komik duruma da düşmeyin.. kimisinin kara... Devamını Gör

Uygar Aytun

Bir şeyin açıklığa kavuşması gerek : Dişli kadından kasıt her dakika kavga çıkarmaya çalışan olur olmaz yerde olmadık davranışlar sergileyen tutarsız bir kad... Devamını Gör

canan

ikincisi.

goofy

kadın , kadın . erkek de adam olduğu sürece her şey pek güzel olur