Görüş Bildir
Haberler
Erkeklere de Estetik Perileri Geliyor: Tarkan ve Ronaldo Gibi Geçirdiği Operasyonlarla Değişen Ünlü Erkekler

Erkeklere de Estetik Perileri Geliyor: Tarkan ve Ronaldo Gibi Geçirdiği Operasyonlarla Değişen Ünlü Erkekler

30.07.2022 - 12:39

Yaptırdığı estetiklerle gündeme gelenler, genellikle kadınlar oluyor. Fakat ünlüler dünyasının önde gelen erkekleri de estetikten en az kadınlar kadar, hatta bazı durumlarda kadınlardan daha fazla estetik işlemlerden faydalanıyor. Hadi gelin, estetik ile değişen erkek ünlüleri hep birlikte inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Fatih Ürek

1. Fatih Ürek

3 Nisan 1966'da Erzurum'da dünyaya gelen Fatih Ürek, küçük yaşlardan itibaren ses sanatçısı olmaya kararlıydı. Bir süre Bursa'daki mekanlarda çalışan isim, daha sonra İstanbul'a gelerek kariyer basamaklarını hızla tırmandı. Her zaman bakımlı olan, şarkıları ve eğlenceli kişiliğiyle sevilen Fatih Ürek; yaptırdığı estetikler ve operasyonlarla da adından söz ettirdi. 2015'de fazla kiloları sebebiyle mide ameliyatı geçiren ünlü isim, o günden itibaren görünüm olarak bir hayli değişti. Yüzünü gerdirip kaşlarını kaldırmasının yanında kaz ayaklarını da aldıran Fatih Ürek, botoks yaptırmayı da es geçmedi.

2. İdo Tatlıses

2. İdo Tatlıses

İbrahim Tatlıses'in oğlu, babası gibi şarkıcı olan İdo Tatlıses'e bakalım şimdi. Yasemin Şefkatli ile evliliğini sürdüren İdo Tatlıses, önceden âdeta bambaşka bir insanmış. Burnunu törpületen ve burnunun boyutunu küçülten ünlü isim, aynı zamanda sağlıklı bir vücuda kavuşmuş. Burun estetiği haricinde İdo Tatlıses'in farklı estetik işlemleri de yaptırdığı düşünülüyor.

3. Kerimcan Durmaz

3. Kerimcan Durmaz

Sosyal medya fenomeni olarak ismini tüm Türkiye'ye duyuran Kerimcan Durmaz, Amerika Birleşik Devletleri'nde şarkısına klip çekerek dünyada da adından söz ettirdi. Elbette onun geçmişi magazin basınının araştırma konularından biri oldu ve estetiksiz hâli gün yüzüne çıktı. Bakımlı biri olan Kerimcan Durmaz, yüzüne birçok işlem yaptırmış. Burnu, çenesi, dudakları ve dişlerinde çeşitli işlemler yaptırdığı ortaya çıktı. Kaşlarını da kaldırttığı düşünülen Kerimcan Durmaz, neredeyse kendini baştan yaratmış.

4. Özcan Deniz

4. Özcan Deniz

Hem şarkıcılık yapan hem oyunculuk ile ilgilenen Özcan Deniz, ünlüler dünyasının en gözde erkeklerinden biri. Yaşadığı ilişkiler ve yaptığı dizi ve filmlerle adından söz ettiren Özcan Deniz, estetik yaptıran erkekler arasında. Burnunun kemiklerini kestiren ve şeklini düzelttiren ünlü isim, bu sayede farklı bir görünüme kavuşmuş. Aynı zamanda elmacık kemiklerinin daha belirgin olması için işlem yaptıran Özcan Deniz, yıllara taş çıkarmaya devam eden isimlerden biri.

5. Kuşum Aydın

5. Kuşum Aydın

Estetik ve Instagram filtreleri ile bambaşka birisine dönüşen Kuşum Aydın, listemizin bir diğer ismi. Yıllar önce yaptırdığı dolgudan pişman olan ve 6 yıl sonra alerjisi olduğunu öğrenen Kuşum Aydın, dolgu yaptırdığı için televizyon kariyerinin bittiğini de belirtmiş. İddialara göre Kuşum Aydın, doktoruna Sinan Akçıl'ın ve Burak Özçivit'in fotoğraflarını göstererek onlara benzemek istediğini söylemiş. Fakat kendisi, Instagram filtreleri ve estetikleriyle onu görenler tarafından Keanu Reeves'e daha çok benzetilmiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Necati Şaşmaz

6. Necati Şaşmaz

Kurtlar Vadisi ile ünlenen Necati Şaşmaz, karizmasına estetik operasyonlar ekleyerek yıllara meydan okuyor. Geçirdiği estetik operasyon ile burnundaki çıkıntıdan kurtulan ünlü oyuncu, daha düz bir buruna kavuşmuş. Dizi setinde yaşadığı bir kaza sebebiyle yüzünde yaralar ve çenesinde iki kırık oluşan isim, tedavi sürecinin ardından eski hâline dönmüş.

7. Berdan Mardini

7. Berdan Mardini

Aslen Mardinli olan Berdan Mardini, bir mekânda tesadüfen şarkı söyleyerek müzik dünyasına adımını attı. Türküleriyle adından söz ettiren sanatçı, televizyon programları da yaptı. Burun küçültme ameliyatlarının yanı sıra yüzüne botoks da yaptıran ünlü isim, yeni imajıyla magazin basını tarafından Özcan Deniz'e benzetildi.

8. Tarkan

8. Tarkan

Son dönemde müzik dünyasına geri dönen ve hayranlarını sevindiren Megastar Tarkan da estetik yaptıran ünlüler kervanında. Hafif bir yanak dolgusu yaptırıp alın çizgisini botoksla yok eden Tarkan, elmacık kemiklerini de doldurmuş. Karizmatik durduğu gerekçesiyle burnuna hiçbir işlem yaptırmayan ünlü isim, eski zamanlardaki dinamik ve genç hâlini koruyan isimlerden biri.

9. Cristiano Ronaldo

9. Cristiano Ronaldo

Yüzüne düzenli olarak işlem yaptırdığı düşünülen Ronaldo, ilk olarak dişlere el atmış. Estetik cerrah Alex Karidis'in iddialarına göre ünlü futbolcu, kaşlarının arasındaki çizgiyi yok etmek için düzenli olarak botoks yaptırıyor ve göz çevresini de ihmal etmiyormuş. Ağız ve burun kenarlarındaki çizgileri gidermek için dolgu yaptıran Ronaldo, saçları ve kaşlarına da işlem yaptırmış gibi gözüküyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
23
13
10
10
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İnitiatively

Çirkin değilim param yok

tontikke

Ronaldo’nun botoks yaptırdığı fazla belli eski haline kıyasla kasların felç edilmesi yüzünden gülüşü bile değişmiş.

kaan

ido sen o tellak bıyıklarından kurtuldunya, daha sırtın yere gelmez