Görüş Bildir
Haberler
Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz'ın Estetik Mucizesi: Türkiye'deki Fenomenlerin Dünden Bugüne Değişimleri

Danla Bilic ve Kerimcan Durmaz'ın Estetik Mucizesi: Türkiye'deki Fenomenlerin Dünden Bugüne Değişimleri

24.07.2022 - 10:14

Sosyal medya çok ilginç bir mecra. Telefonu elimize aldığımızda su gibi kadınlardan ve Yunan tanrılarından başkasını göremiyoruz. Herkes çok güzel, herkes mükemmel. Peki, gerçekten öyle mi? Yok yok, konumuz Instagram filtreleri değil; estetik! Gözlerimizden kalpler fışkırtarak baktığımız bazı isimlerin güzelliğinin ardında aslında estetik var. Biz de bugün değişimleriyle bizi hayrete düşüren fenomenleri ele alalım dedik! En popüler influencer'ların öncesi-sonrası fotoğraflarını görmeye hazır mısınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yıllar içindeki değişimi ile herkesi kıskandıran Danla Bilic.

Yıllar içindeki değişimi ile herkesi kıskandıran Danla Bilic.

Listemize belki de en iddialı değişimle başlıyoruz. Neslihan Damla Aktepe ya da tanınan ismi ile Danla Bilic, Youtube üzerinden paylaştığı makyaj videoları ile tanındı ve sonrasında da vlog videoları ile fenomen hâline geldi. Instagram'ı da aktif bir şekilde kullanan Bilic, 2018'de geçirdiği mide ameliyatı sonrası büyük bir değişim geçirdi. ''Mide ameliyatı haricinde tam dört kez estetik ameliyatı oldum.'' şeklinde açıklama yapan Bilic, kendisinin şimdiki hâliyle önceki hâlini kıyaslayanlara ise ''Eski fotoğraflarımı yayınladıklarında hiç üzülmüyorum.' diyor.

Selin Yağcıoğlu'nun değişimine hayret etmemek elde değil.

Selin Yağcıoğlu'nun değişimine hayret etmemek elde değil.

Listemizin diğer bir ismi ise bir dönem Galatasaraylı olduğu için FB TV'den kovulduğu iddia edilen, eski futbol yorumcusu ve şimdilerde de ünlü bir influencer olan Selin Yağcıoğlu. O dönemdeki açıklamaları ile gündeme bomba gibi düşen ve sonrasında fenomen olan Yağcıoğlu, bir süredir ünlü oyuncu Berk Atan ile sevgili. Eski fotoğraflarına baktığımızda tanımakta zorlandığımız ünlü isim de estetik furyasına katılanlar arasında. Özellikle burun, yanak, çene ve dudak kısımlarında belirgin değişiklikler söz konusu.

Duygu Özaslan'ın değişimi gözlerimizi kamaştırıyor.

Duygu Özaslan'ın değişimi gözlerimizi kamaştırıyor.

Listemizin bir diğer iddialı ismine, Duygu Özaslan'a geçiyoruz. Genellikle makyaj ve vlog videoları çeken Özaslan, Instagram'ı da çok aktif şekilde kullanıyor. Özaslan, geçtiğimiz ay Darüşşafaka ve milli takım basketbol oyuncusu Can Maxim Mutaf ile evlenmişti. Duygu Özaslan'ın geçmişine baktığımızda da çok bariz bir değişim olduğunu görmek mümkün. Özaslan, kendi Youtube kanalında yaptırdığı estetiklerle ilgili bazı açıklamalarda bulunmuştu: ''Botoksum var ve şu anda botoksun tamamı eridi. Kırışıksız yüzümü daha çok beğeniyorum ve bu yüzden botoks yaptırıyorum. Ayrıca çene ucumda da dolgu var. Diş sıkma için masseter yaptırdım ve belki de elmacık kemiklerimin böyle görünmesinin sebebi bu.'' Kilosuna da değinen Özaslan, ''En büyük değişimim verdiğim 15 kilo oldu. Yüzümün yağlı yapısı kayboldu.'' demişti.

Kerimcan Durmaz'ın değişimi de epey şaşırtıcı.

Kerimcan Durmaz'ın değişimi de epey şaşırtıcı.

Geldik listemizdeki en olay isme, Kerimcan Durmaz'a! Kendisi sosyal medya fenomenliğinin yanı sıra profesyonel bir makyör. 2015'te Snapchat'te yaptığı olay videolar sayesinde ün kazandı, sonrasında Instagram ve Youtube'daki aktifliği ile şöhretini katladı. Aynı zamanda DJ olan Durmaz, zaman zaman sansasyonel paylaşımları ile gündem olsa da bu sıralar biraz sakin gibi. Kerimcan Durmaz'ın eski fotoğraflarına baktığımızda burun, çene ve dudak çevresinde, ayrıca dişlerinde çeşitli operasyonlar olduğunu görüyoruz. Sizce de Durmaz eski hâlinden çok farklı değil mi?

Ezgi Fındık'a neler olmuş öyle?

Ezgi Fındık'a neler olmuş öyle?

Üniversiteyi bitirdikten sonra Amerika'da MAC Cosmetics'te çalışmaya başlayan Ezgi Fındık; Türkiye'ye döndükten sonra makyaj ve kozmetik üzerine blog yazıları paylaşmış ve konularla ilgili videolar çekmişti. Böylece epey takipçi edinmişti. Blogger ve profesyonel makyöz Ezgi Fındık'ın da farklı estetik operasyonlar geçirdiği ortada: ''Zayıfladıkça çenem belirginleşti. Onun dışında da sadece kaş botoksu ve dudak dolgum var.'' demişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dilan Polat'ın nasıl değiştiğine bakar mısınız?

Dilan Polat'ın nasıl değiştiğine bakar mısınız?

Ünlü deneyimleyici ve influencer Dilan Polat, 2 çocuk annesi ve başarılı bir iş insanı. Pahalı hediyeler ve mücevherleriyle son zamanlarda medyanın dilinde olan Polat'ın estetik operasyonları da gözlerden kaçmıyor. Özellikle çene ve gözlerde bazı müdahaleler var gibi. Polat estetiği o kadar çok seviyor olmalı ki estetik ve güzellik salonu bile açmış!

Şeyda Erdoğan görenleri kendine hayran bırakmaya devam ediyor.

Şeyda Erdoğan görenleri kendine hayran bırakmaya devam ediyor.

Listemizin diğer iddialı ismi ise ünlü sosyal medya fenomeni Şeyda Erdoğan. Youtube'da iddialı makyaj videoları ile dikkatleri ve beğenileri üzerine çeken Erdoğan, Instagram'da da bir hayli aktif. Kendisinin Youtube'da estetiklerini anlatıp gösterdiği bir videosu var. Videoda çene, çatı, dudak ve mimik çizgisi dolgusu yaptırdığını belirtiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
73
19
12
10
9
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın