Görüş Bildir
Haberler
Erkekler İçin İlk Buluşma Gerginliğini Aşmanın 5 Yolu

Erkekler İçin İlk Buluşma Gerginliğini Aşmanın 5 Yolu

Onunla ilk buluşman... Biliyoruz, çok heyecanlısın.

Ne giyeceğini, nereye gideceğinizi, ne yiyeceğinizi, hepsini düşünmek yorucu. Bu heyecanını bir nebze azaltmak, yükü omuzlarından almak istedik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kendi Stilini Yaratmaktan Çekinme

1. Kendi Stilini Yaratmaktan Çekinme

En önemli madde ile başlıyoruz: Stilini yansıtmak. Birçok kişi benzer stillere sahip. Ancak burada fark yaratan noktalar kendi stilini yaratmaktan korkmaman ve içindeki seni yansıtacak dokunuşları yapmaktan geçiyor. Saç bakımı, sakal bakımı, cilt bakımı gibi konularda ne kadar istikrarlı olursan, ilk buluşmaya o kadar hazır olursun. Böylece, gerginliğinin büyük bir kısmı baştan azalır. Son dakikada yapılan çalışmalar işe yarayabilse de en önemlisi işi baştan sıkı tutup özgüvenli bir şekilde ilerlemek.

2. Fark Yaratmaktan Vazgeçme

2. Fark Yaratmaktan Vazgeçme

Biliyoruz zevkler ve renkler tartışılmaz. Ayrıca moda da “insanın kendine yakışanı” giymesidir. Bunlara katılmakla beraber, her renk ve zevk için farklı şıklık kriterleri olduğuna da inanıyoruz. Önemli olan, kendine yakıştığına inandığın tarzda ısrarcı olmak ve o tarza yönelik farklı dokunuşlar yaparak şıklığını katlamak. Bu tek düze bir görünümde olmamanı ve dikkat çekmeni sağlar. Böylece ilk buluşmada yaşanabilecek bazı gerginliklerin önüne baştan geçmek mümkün.

3. Mekânın Sihrini Kullan

3. Mekânın Sihrini Kullan

İlk intibayı olumlu yönde etkileyecek en etkili faktörlerden biri de mekân seçimi. Şunu unutmamak lazım ki iyi bir mekân demek, her zaman en pahalı mekân demek değildir. Kişiye veya moda göre değişik mekânlar o gün için en iyisi olabilir. Önemli olan mekânın sihrini tarzın ve kişiliğin ile birleştirebilmek. Seçim yaparken sırasıyla izlenebilecek adımlar:

  • Arkadaşlarına sor.

  • İnternet üzerinden araştırma yap.

  • Mekânı ziyaret et ve önceden deneyimle.

  • Tüm kriterler tamamsa, ilk buluşmayı gönül rahatlığıyla planlayabilirsin.

4. Yemek Seçimini Dikkatlice Yap

4. Yemek Seçimini Dikkatlice Yap

İlk buluşmada yemeği seçerken tabii ki lezzet önemli noktalardan biri. Ancak başka bir nokta daha var: Yemeği Yeme Zorluğu. Düşünsene, stilin tam. Farklı dokunuşlarla onun dikkatini çekmişsin. Mekân da harika. Ancak ısırdığın hamburgerin sosu dudaklarında ve hatta ellerine ve belki de kıyafetine bulaşmış. İşte tam bu noktada devreye kolay yenilebilir, çatala ve bıçakla tertemiz bir şekilde tüketilebilen yemekler devreye giriyor. Sen sen ol, bu tavsiyemize uy. Emin ol pişman olmayacaksın.

5. Onu Düşündüğünü Göster

5. Onu Düşündüğünü Göster

Her şeyde olması gerektiği gibi ilk buluşmada da denge çok önemli. Onu düşündüğünü hareketlerinle ve sorularınla gösterirsen, onu önemsediğini anlamasını sağlarsan gerginlik çok daha az olacaktır. Bunda aşırıya kaçmadan, özgüvenli bir şekilde hareket ettiğinde alacağın sonuç en iyisi olacaktır. Anlık mod değişimlerini ve istekleri gözlemleyerek bazı spontane önerilerde bulunarak güzel yorumlar alabilir, gerginliği üzerinden iyice atabilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Artık hazırsın. Onunla ilk buluşman için yapman gereken en önemli şeyleri okudun. Şimdi tek yapman gereken kendi stilini ona göstermek.

Artık hazırsın. Onunla ilk buluşman için yapman gereken en önemli şeyleri okudun. Şimdi tek yapman gereken kendi stilini ona göstermek.

Remington Omniblade ayarlanabilir taraklarının ıslak ve kuru kullanım imkanı sağlaması, ilk buluşmada kendi stilini yansıtman için aradığın kurtarıcı olacak. İkinize de iyi eğlenceler, umarız harika bir ilk buluşma olur ve onunla güzel bir şeyler yaşama fırsatın olur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
T.C. Mehmet

Bu şuna benzedi. Kemal Sunal'ın Yedi Bela Hüsnü filminde Oya Aydoğan'a yürüme taktikleri vardı. Ahhh işte budur. 🤣🤣🤣 Taktik maktik yok. Bam bam bam. Ya doğal... Devamını Gör

Muhammed Göktaş

1 madde ile bu konu kilit: Para