Görüş Bildir
Haberler
En Sevdiğiniz Ünlüyü Görünce Muhtemelen Vereceğiniz Tepkiler

En Sevdiğiniz Ünlüyü Görünce Muhtemelen Vereceğiniz Tepkiler

johnny depp
25.04.2015 - 17:19 Son Güncelleme: 26.04.2015 - 17:08

çoğunuzun vereceği tepkiler :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1.

1.

Düşünün en sevdiğiniz ünlü ile yemek yeme şansını kazandınız. yemek yarın 21.00 'da. yanınızda kimse olmayacak sadece siz ve o. Şimdi vereceğiniz tepkilere gelelim :D

2. Onunla yemek yeme şansını yakaladığınızı telefonda öğrendiniz.

2. Onunla yemek yeme şansını yakaladığınızı telefonda öğrendiniz.

Muhtemelen bir anlık kalp krizi riski yaşarsın onun ardından kendi kendine evde çığlıklar atarak dolaşırsın. Eğer bu şansı yakaladığınızı dışarıda arkadaşlarınızla birlikteyken öğrendiyseniz yanınızdaki ilk kişiye sarılıp mutluluktan ağlarsın :D :')

3.

Eğer dışarıdan eve dönüyorsan eve bu şekilde girersin. Sonrasında aile bireylerini bıktırana kadar aynı cümleyi kullanırsın. Bu muhtemelen ''inanamıyorum ben seçildim!'' olcaktır.

4.

4.

Bir film yıldızıysa gece geç saatlere kadar tüm filmlerini bitirmeye çalışırsın. Eğer bir şarkıcıysa bilgisayardan bir şarkısını açıp sürekli karaoke yaparsın

5.

5.

Ardından uyumak için yatağa geçersin. Ama ne kadar çaba sarf etsen de uyuyamazsın. Ve ardından vazgeçip  yine onun filmlerini izlemeye veya şarkılarını dinlemeye dönersin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

6.

ardından sabah olur ama ne giyeceğini hiç düşünmemişsindir. dolaba baktığında giyecek hiç birşey bulamazsın.  ve koşarak alışverişe gidersin. eve geldiğinde saat  17.00 olmuştur hemen giyinirsin saçlar makyaj falan saat 19.00 olur.

7.

7.

saat 21.00' i bekleyemezsin. Hemen buluşacağın yere gidip masaya oturursun ve onu gördüğünde doğal olacağına dair söz verirsin.

8.

8.

Ama o geldiğinde muhtemelen fotoğraftaki gibi durup birkaç dakika tek kelime dahi konuşamazsın.

9.

Bir kaç dakikanın ardından aklına merhaba demek gelir. İlk merhaba dedikten sonra sohbet gittikçe samimi olmaya başlar. Sohbetin bir dakikasını bile kaçırmak istemezsin.

10.

10.

Eğer şanslıysan konuşmanın sonlarına doğru teklif gelmesi muhtemel. Bu çekeceği bir filmden rol olabilir veya klibinde oynatabilir. Büyük ihtimal teklifi kabul edersin ve sana tarihi verir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11.

11.

Konuşma bitip eve dönerken hala heyecanın bitmemiştir bu olayı arkadaşlarına tüm tanıdıklarına anlatırsın.

12. Okulda veya iş yerinde popüler kişi olursun.

13.

13.

Ve ondan gelen film veya klip teklifini kabul ettiysen ünlü olmaya yaklaşmışsındır. İlk çekimlere gidene kadar heyecandan uykusuz geceler seni bekler

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
2
0
0
0
0
0