Görüş Bildir
Haberler
En Popüler 3 Güney Kore Filmi

En Popüler 3 Güney Kore Filmi

Güney Kore yapımlarına olan küresel ilgi, Bong Joon-ho'nun Altın Palmiye ve Oscar'larda en iyi film ödülünü kazanan ''Parazit'' filminden önce de vardı. Son zamanlarda Squid Game çılgınlığı sonrası ülke, hem filmleri hem dizileriyle adından çok daha fazla söz ettiriyor. Fazla konuşulmayan ancak es geçilmemesi gereken 3 Güney Kore filmini sizler için seçtik. İşte Güney Kore filmi önerisi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

2020'nin başlarında, Güney Koreli yönetmen Bong Joon-ho'nun 'Parazit'i, En İyi Film Akademi Ödülü'nü kazanan ilk İngilizce olmayan film olarak tarihe geçti. 1955'ten bu yana ilk kez En İyi Film kazananı Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye'yi de kazandı.  Son zamanlarda Squid Game çılgınlığı ile ülkenin başarısı tekrar ön plana çıkardı. Şimdi sizlere gözden kaçmasın dediğimiz 3 Güney Kore filmini derledik.

1. GOKSUNG (2016)

1. GOKSUNG (2016)

Şeytanlarımız çoğaldı! İşler sarpa sardı! Peki ne yapacağız? Dünyamızın ne kadar küçük olduğu ve bir dış etkiye nasıl tepki verdiğimiz hakkında bir film Goksung. Süresi gözünüzü korkutmasın, dakikalar da film gibi öngörülemez. Gerilimi bol, kansız, gizemli ve sarsıcı bir mücevher sizi bekliyor.

2. SOGONGNYEO (2017)

2. SOGONGNYEO (2017)

Çok incelikle hazırlanmış, taze ve etkileyici bir yaşam gözlemi Sogongnyeo... Genç ve güçlü bir kadının hayata karşı soğukkanlı ve basit bakış açısı, sizin de içinize bakmak için elinizden tutacak. Çağımıza zarifçe dokunan film, özellikle genç kuşağa tatlı tatlı soruyor: Nelerden vazgeçebilirsin?

Soru işaretleriyle aranız nasıl? Lee Chang-dong'un yönettiği Beoning, etrafındaki gizem perdesi ile daha fazla soru çıkarıyor yüzeye... Sessiz sinematografisi filmi daha da büyütüyor.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
8
7
3
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?