Görüş Bildir
Haberler
En İçten ve Aşk Dolu 14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları ! 14 Şubat'ta Aşkını Erteleme

En İçten ve Aşk Dolu 14 Şubat Sevgililer Günü Mesajları ! 14 Şubat'ta Aşkını Erteleme

Müge Kakşi
08.02.2021 - 21:00

Düşünsenize öyle bir duygu var ki hissettiğinizde beyninizde salgılattığı salgılarla vücudunuzu somut olarak değişimlere uğratıyor. Kalbinizin ağzınızdan çıkacak gibi atması gibi, avuç içlerinizin terlemesi, karnınızda kelebeklerin uçarak kramplar girmesi, göz bebeklerinizin büyümesi, kelimeleri karıştırmanız ve bunun gibi bir çok somut örnek gibi... İşte bu o kadar büyük olan bir duyguyu biz 3 harfe sığdırmışız ve adını aşk koymuşuz. Ama bu 14 şubatta sizin aşkınız 3 harften ibaret olmasın çünkü sizin aşkınız çok daha fazlasını hak ediyor. Bizde sizin hislerinize birazda olsun tercüme olabilmek adına sevdiğiniz insana Sevgililer Günü'nde yazabileceğiniz en özel mesajları derledik. İşte en özel ve en farklı 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları....

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Aşkını Daha Fazla Ertelemek İstemeyenlere Özel 14 Şubat Mesajları

Aşkını Daha Fazla Ertelemek İstemeyenlere Özel 14 Şubat Mesajları
  • Bir gün yanında olmazsam eğer elini kalbine koy ve gözlerini kapat bil ki ben orda atacağım ve bu ayrılık benim yüzümdense eğer bil ki pişmanım, senin yüzündense eğer bil ki affettim. Sen bil ki ben hep sana aşık kalacağım sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım.

  • Aşık olduğunda uyuyamazsın ya hani, çünkü gerçeklik rüyalarından daha güzeldir. Sen benim hayatımı rüyalarımdan daha güzel yapansın.

  • Seni her düşündüğümde kalbime bir yıldız çiziyorum. Benim şimdi kaç yıldızım var biliyor musun? Benim artık bir gökyüzüm var... Sevgililer günümüz kutlu olsun!

  • Ne zaman tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne zaman gözlerin gözlerime değse Samanyolu'ndan bir yıldız düşer. Sevgililer Günü'n kutlu olsun!

  • Seni sevdiğim, yanımda olduğun elimden tuttuğun her an benim için özel, 14 Şubat Sevgililer Günü'müz kutlu olsun!

  • Beni karanlıktan aydınlığa, yalandan gerçeğe, ölümden ölümsüzlüğe götürdüğün için teşekkürler. Seni seviyorum. Daha nice günlere hep birlikte canım.

Aşkını 3 Harfe Sığdırmak İstemeyenlere En Samimi Sevgililer Günü Mesajları

Aşkını 3 Harfe Sığdırmak İstemeyenlere En Samimi Sevgililer Günü Mesajları
  • Nereye gidersen git gözlerinde kaldım ben, çünkü öyle güzel bakıyor ki gözlerin sanki hiç bulunmamış bir şeyi keşfetmiş gibi oluyorum sana baktığımda. Seni ben buldum ve asla bırakmayacağım.

  • Bazеn sorarlar, “Hayatında biri var mı” diyе. Hayatımda biri yok. Birindе hayatım var. Sevgililer Günü'n kutlu olsun sеvdiğim.

  • Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer. Bazıları da çok çok güzel… Benim en uzun ve en güzel rüyam şu an bu mesajı okuyor. Sevgililer Günü'n kutlu olsun!

  • Seni yıldızlara benzetiyorum. Onlar kadar uzak onlar kadar erişilmezsin ama bir farkın var onlar bin tane sen bir tanesin. Sevgililer Günü'n kutlu olsun.

  • Seni ne kadar sevdiğimi merak ediyorsan, yağan yağmurun her damlasını tutmaya çalış, tutamadığın her yağmur damlası kadar seviyorum seni…

  • Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum ki.

Bu 14 Şubat'ta Cümlelerinizi Özgür Bırakmanın Vakti Geldi

Bu 14 Şubat'ta Cümlelerinizi Özgür Bırakmanın Vakti Geldi
  • Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu öğretildi ama sensiz geçen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu öğretilmedi. Yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle sevgilim… Sevgililer günümüz kutlu olsun.

  • Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi… Bizim de sevgimiz hep yaşayacak ve daha da güçlenecek sevgilim. Nice sevgililer günlerinde birlikte olmak dileğiyle…

  • Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin… Sevgililer günün kutlu olsun!

  • Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara.

  • Bütün mevsimleri bir günde, bütün yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle… Daha nice Sevgililer Gününü beraber geçirmek dileğiyle.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın