Görüş Bildir
Haberler
En Doğal Halleri ile Karşımızdalar! İşte YouTuber Olmaya Karar Veren Ünlü İsimler

En Doğal Halleri ile Karşımızdalar! İşte YouTuber Olmaya Karar Veren Ünlü İsimler

Didem
04.08.2021 - 09:00

Ünlü isimler artık takipçileriyle çok daha yakın olmak onlarla etkileşim halinde olmak istiyor. Bunun en güzel yöntemi şüphesiz Youtube kanalları. Youtube kanallarıyla hem takipçilerinin merak ettiği soruları cevaplıyorlar hem de günlük yaşamlarına dair merak edilenleri paylaşıyorlar. Bu sayede insanların önyargılarını da yıkıyorlar. 

Youtuber olmaya karar veren ünlü isimler kim? Ünlü isimler Youtube kanallarında neler paylaşıyor? Youtube'a yeni katılan ünlü isimler kimler? Sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Will Smith, Youtube kanalında doğum günlerinden, kırmızı halılardan, helikopterden bungee jumping yaptığı özel anlardan vloglar, hayatına dair deneyimlerini anlattığı videolar, üzerinde çalıştığı projelerinden görüntüler paylaşıyor.

Netflix'in bilim kurgu dizisi Stranger Things'in Eleven rolüyle tanınan Millie Bobbi Brown, kanalında tepki videoları ve makyaj videoları paylaşıyor.

Jessica Alba, kanalında günlük yaşamından kesitler, makyaj ve bakım videoları, eğlenceli challenge videoları ve marka iş birliği videoları paylaşıyor.

Ebru Şallı, Youtube kanalından kendisi hakkında merak edilenleri, gezi vloglarını, alışveriş, spor ve bakım gibi birçok alanda videolar paylaşıyor.

Deniz Yıldızı dizisiyle tanınan güzel oyuncu Begüm Topçu Turay ''Masal Tadında'' adını verdiği kanalında sevimli kızı Masal'a yaptığı yemek tarifleri, hem çocuklara hem de ebeveynlere yönelik bilgiler, eğlenceli aktivite önerileri ve kendin yap fikirleri paylaşıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ece Erken, Youtuber olmaya karar veren ünlülerden. Erken, kanalında gezdiği yerlerden vloglar, ünlü arkadaşları ile yaptığı röportajlar, günlük hayatına dair merak edilenleri paylaşıyor.

Aslıhan Doğan Turan da Youtube'a katılan isimlerden. Turan, kanalında ailesiyle birlikte gezdiği yerlerin vloglarını, beslenme rutini ve makyaj gibi hayatın her alanına dair merak edilenleri paylaşıyor.

Ayça Erturan, hayatından kesitleri ve geçirdiği hamilelik sürecini en doğal haliyle paylaşan ünlülerden.

İnci Türkay ise Youtube'a yeni katılan ünlülerden. Kanalında, Büyük Britanya Krallığı hakkında bilinmeyenleri, gezdiği yerleri, yaptığı yemekleri paylaşıyor.

Müge Boz uzun süredir Youtube kanalı olan ünlülerden. Kanalında eşi Caner Erdeniz ve şeker kızları Vina ile günlük yaşamlarını ve gezdikleri yerlerden vloglar paylaşıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mert Vidinli, kanalında günlük yaşamına dair merak edilenler, ünlü isimler ile soru cevap videoları ve eğlenceli vloglar paylaşıyor.

Gül Sunal, açtığı Youtube kanalı ile eşi usta sanatçı Kemal Sunal'ın gazete haberlerini, sinema ve tiyatro hayatındaki anılarını ve kendi özel hayatına dair bilinmeyenlerini sevenleriyle paylaşıyor.

Pelin Akil Altan ve Anıl Altan da sevimli ikizleri Alin ve Lina ile güzel anlarını Youtube kanallarında paylaşıyor.

Kanal açıklamasında ''Merve Boluğur'u değil Merve'yi göreceksiniz.'' diyen Merve Boluğur, Youtube hesabında en yalın haliyle günlük hayatından kesitler paylaşıyor.

Youtube demişken Onedio'nun Youtube kanalını takip etmeyi unutmayın! 😍

Bunlar da ilginizi çekebilir. ❤

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
4
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın