Görüş Bildir
Haberler
Emirhan’ın Dilek Yolculuğu

etiket Emirhan’ın Dilek Yolculuğu

Make a Wish
19.01.2021 - 15:37

Emirhan’ın dileğini almaya giderken çok heyecanlıydık. Evine girdiğimiz an, çok güleryüzlü bir aile ile karşılaştık. Dedesi, babaannesi, anne ve babasıyla yaşıyordu. Emirhan o kadar sevimli ve hayat doluydu ki, bu enerjisine de yansıyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Günlerdir Emirhan’ın bizi beklediğini söyledi annesi.

Günlerdir Emirhan’ın bizi beklediğini söyledi annesi.

Daha önceden ona gönderdiğimiz sihirli kutu ile de ilgilenmişti. Onunla hemen özel bir alan yaratarak, daha yakından tanımaya çalıştık. Sihirli kutu ile yaptıklarının üzerinden geçtik, oyunlarla ve sohbetle onun ilgi alanlarını keşfetmeye çabaladık. Ama hayalindeki dilek çok netti. Pilot olmak istiyordu. Play Station'da da gönlü vardı. Dilek alım sürecini gerçekleştirdikten sonra, onunla tekrar görüşmek üzere evden ayrıldık ama onun nasıl bir umutla bekleyeceği, o umudun onu hayata daha da çok bağlayacağını, hastalık sürecini pozitif anlamda nasıl etkileyeceğini sürekli sorular sormasından ve gitmemizi istemeyişinden anlamıştık ve bu bizi daha da yaratıcı olmaya itti. 

Emirhan’ın şansı ayrıca bunun bir kurumsal dilek olmasıydı. Bu destekleyici kurumsal firma çalışanlarının da onun dileği için çabalayacağı ve yaratıcı fikirler üreteceği anlamına geliyordu. Dilek yolculuğu bekleme sürecinde imkanlar dahilinde ufak sürprizler de gerçekleştirebiliyorduk. Kurumsal firma tarafından Vialand’da onun doyasıya eğleneceği bir gün ayarlandı. Emirhan’ı evinden bir araçla aldık ve oyun alanına götürdük. Üç boyutlu sinemasından, trenine; dönme dolabından atlı karıncaya kadar onun neşeyle oradan oraya geçişini izledik. Mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Hastalığının elverdiği ölçüde hamburgerini de yedikten sonra onu bir görmeliydiniz. İlaçların bile bu kadar tesir etmeyeceği netti. Evine bırakana kadar arabada heyecanla bindiklerini anlatmaya devam etti. Bize sarılışı, gülen yüzü tüm çabalara değiyordu.

Sonunda dilek günü gelip çatmıştı. Onu tekrar evinden aldık ve karşıya Pegasus eğitim merkezine gittik.

Sonunda dilek günü gelip çatmıştı. Onu tekrar evinden aldık ve karşıya Pegasus eğitim merkezine gittik.

Muhteşem bir ekip karşıladı bizi. Emirhan’ı sevgi seline tuttular. Onun için tasarlanmış pilot kıyafeti giydirildi, kaptan pilot armasına kadar düşünülmüştü. 

Önce eğitimlerin verildiği uçak içi bölümde kısa bir eğitim aldı küçük pilotumuz. Sonrasında uçuş simülatörüne geçildi ve 2 kaptan pilot bizleri karşıladı. Kokpite geçtiği an gözleri ışıl ışıldı Emirhan’ın. Can kulağıyla pilotları dinledi ve artık uçuşa hazırdı. Kumanda artık ondaydı, heyecanla kalkışı yaptı. O uçup, kahkahalar attıkça biz daha da mutlu oluyorduk. En son uçağı sapasağlam indirip ilk demo uçuşunu tamamladı. Bu kadarla da bitmedi sürpriz. 

O sırada eğitim alan uçuş ve kabin personellerinin yanına götürüldü ve onların da sevgi seline maruz kaldı :).

 Sonrasında onu hediyelerinin, pastasının beklediği odaya götürdük. Onlarca hediyeyi her an artan bir heyecanlı açtı, sarıldı. Ondan mutlusu yoktu. Pegasus ekibi ayrıca özel hediyeler hazırlamıştı. Hiç unutmayacağı bu dilek günü, Emirhan’ın hayatında bir dönüm noktası olacaktı, biliyorduk. Birkaç ay sonra aradığımızda iyileşme sürecinde olduğunu ve dilek gününden itibaren hastalığında pozitif bir ivme olduğunu öğrendik ailesinden. Bu güzel haberleri almak, arka planda bu dilek için çaba gösteren tüm bağışçı, gönüllü, dernek çalışanı ve kurumsal firma çalışanlarının emeğine değmişti.  

Emirhan’ı hep o güleryüzü ve bitmek bilmeyen heyecanıyla hatırlayacağız. Onu pilot olarak göreceğimiz günlerin umuduyla sağlıkla geçireceği bir ömür diliyoruz.  

Bağış

Web

Instagram

Twitter

Facebook

YouTube

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
7
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın