Görüş Bildir
Haberler
Elektrikli Renault Twizy

Elektrikli Renault Twizy

Onur Erdem
18.09.2014 - 01:47 Son Güncelleme: 18.09.2014 - 15:56

Elektrikli Renault Twizy

Renault Twizy yeni gözdemiz olmaya hazır demek isterdik, ancak fiyatı bizi hiç memnun etmedi.

Trafikten kurtulmamız için büyük bir buluş minik tek kişilik, üstelik elektrikli arabalar. Gerçekten gördüğünüzde tekrar tekrar dönüp bakacağınız birotomobil Renault Twizy.

Tek kişilik arabaların haberlerini duyduğumuzda çokça kez Renault Twizy Türkiye Fiyatı diye aramalar yaptık. Trafikte birkaç kez rastladım. Aklıma ilk gelen bu arabalar olurda çoğalırsa trafikte büyük bir rahatlık yaşayacağız. Tabi bunu derken henüz fiyatları hakkında bilgim yoktu.

Araştırma şansım olduğunda Renault Twizy fiyat olarak pek cazip gelmedi. Baz donanımlısı 13,700 Euro. TL olmasını beklerken bir de Euro çıktı başımıza. Tam versiyon full almak istersek 14,400 Euro. Bu da TL olarak 40 bin TL ediyor.

Twizy teknik özellikleri ise;

Twizy 13 beygir güce sahip. Otomatik vites. Maksimum hızı ise 80 km. 0-45 km hızlanması 6 sn. Menzil 100 km. Şarj süresi ise 3,5 saat.

Şimdi mantıklı bir düşünelim. Tek kişilik arkasına belki bir kişi daha sıkıştırabiliriz ama sonuçta minik bir arabaya bu parayı kimler verebilecek. 40 Bin TL’ye bugün çok güzel sıfır model arabalar alabilmek mümkün. Belki bu aracı büyük otomobillerle karşılaştırmak doğru olmuyor ama benim suçum yok. Bu minik otomobil fiyatıyla beni bu karşılaştırmaya mecbur bırakıyor.

Haberin devamı burada: http://trafikteyim.net/renault-twizy-fiyat/

İçeriğin Devamı Aşağıda

Renault Twizy

Renault Twizy

Renault Twizy

Renault Twizy

Renault Twizy

Renault Twizy
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın