Görüş Bildir
Haberler
El Şekline Göre Hangi Artistik Yeteneğe Sahipsin?

El Şekline Göre Hangi Artistik Yeteneğe Sahipsin?

Easterling
27.03.2022 - 18:58

El şeklin senin yeteneklerin hakkında ne söylüyor? 

Öğrenmek için teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Senin el şekline en yakın olanını seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Senin yeteneğin: Oyunculuk!

El şekline göre sen oyuncu olma potansiyeline sahipsin. Doğal bir karizman ve başka biri olma sanatında ustalaşabilecek bir yeteneğin var. Oyuncu olmak için empatiye ve duygusal zekaya sahip olmalısın ve bunların her ikisine de sahipsin!

Senin yeteneğin: Resim!

El şekline göre senin resime yeteneğin var. Daha önce hiç resim yaptın mı? İnanılmaz bir ressam olma konusunda doğal bir yeteneğin var. Resim yapmak sabır ve bol akış gerektirir. Bunların ikisine de sahipsin! Öyleyse neden bir fırça alıp boyamaya başlamıyorsun!

Senin yeteneğin: Dans!

El şekline göre senin dansa yeteneğin var. Müziği duyar duymaz yerinde duramayıp oturduğun yerden bile olsa dans edenlerdensin, değil mi? Dans etmenin sırrı yeteneği bir disipline dönüştürmekten geçiyor. Neden hemen dansa başlamıyorsun? Sende yetenek var zaten, eksik olan tek şey bu yeteneği eğitmek!

Senin yeteneğin: Müzik!

El şekline göre müzik konusunda bir yeteneğin var, bunu biliyor muydun? İnce ayarlı bir kulağı var sende ve melodik karmaşıklıkları hissedebiliyorsun. Bir gitar alırsan, onu nasıl çalacağını bulacağına eminiz. Neden müziğe bir şans vermiyorsun?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
65
40
15
11
6
6
5
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın