Görüş Bildir
Haberler
El Falına Göre Alnına Yazılmış Kişinin Nasıl Bir İnsan Olduğunu Söylüyoruz!

El Falına Göre Alnına Yazılmış Kişinin Nasıl Bir İnsan Olduğunu Söylüyoruz!

Easterling
08.12.2021 - 12:30

El falın alnına yazılmış olan kişinin nasıl bir insan olduğunu sana söyleyebilir! 

Sen de öğrenmek istiyorsan haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öncelikle sana şöyle kısa bir bilgi verelim!

Öncelikle sana şöyle kısa bir bilgi verelim!

1.

1.

2.

2.

3.

3.

4.

4.
İçeriğin Devamı Aşağıda

5.

5.

6.

6.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sadık bir insan!

Senin alnına yazılmış kişi çok sadık bir insan. Belki o insan zaten hayatında belki de henüz hayatına girmedi bilmiyoruz ama o kişinin sadık bir insan olduğu kesin. Bu insan ayrıca seni çok seven ve anlayışlı bir insan. Çok şanslı olduğunu söyleyebiliriz.

Her anlamda müthiş bir insan!

Sen mükemmeliyetçi bir insansın, alnına yazılmış olan kişinin de her anlamda müthiş bir insan olması beklenmeyen bir şey değil zaten. Anlayışlı, seni çok seven, dürüst ve özgüven sahibi bir insan senin alnına yazılmış. Bu insanı belki buldun belki de henüz bulamadın. Ama o insanı bulduğun anda sakın bırakma. Çünkü benzerine nadir rastlanır bir insan.

Anlayışlı bir insan!

Senin alnına yazılmış bu insan aşırı anlayışlı bir insana benziyor. Sen de karakter olarak kolay bir insan olmadığın için hayatında sana eşlik edecek olan insan seni anlayışla karşılayabilmeli. Bu konuda oldukça şanslısın. O insanı bulursan ya da zaten bulduysan sakın bırakma.

Dürüst bir insan!

Sen ilişkide dürüstlüğe önem veren bir insansın. Bazen gerçekler yıkıcı olabilir ama ne olursa olsun bununla yüzleşmekten kaçmıyorsun. Hayatına girecek insanın da böyle dürüst olan bir insan olmasını istiyorsun. Şanslısın ki alnına yazılmış insan tam olarak böyle bir insan.

Sempatik bir insan!

Sen hayatında eğlenceli ve samimi bir insansın ve hayatında da böyle bir insan istiyorsun. Düz düşünen sadece mantıkla hareket insanlardan ziyade eğlenceli de olmasını istersin. Şanslı olmalısın ki senin alın yazındaki kişi eğlenceli bir kişiliğe sahip olacak. Seni her an güldürebilen gerektiğinde de ciddi bir şekilde sana destek çıkan bir insan olacak. Zaten hayatta bu kadar can sıkıcı şey varken, neden gülmeyesin değil mi?

Özgüven sahibi bir insan!

Özgüven sahibi bir insan!

Senin alın yazılmış olan kişi özgüven sahibi bir insan. Böylesine kendine güvenen ve tanıyan bir insan daha önce hiç görmemiştin. Bu öz güvenli halleri onu en çekici yapan özelliği. Sevdiği zaman tam seven, sadık olan ve bunu herkese göstermeyen biri o. Birbirinize o kadar aşık olacaksınız ki gözleriniz birbirinizden başka kimseyi görmeyecek. Öz güveni sayesinde ilk önce seni etkileyecek ve ona hayran kalacaksın. Sonra aranızdaki sevgiyi ve saygıyı hiçbir zaman bırakmayacaksınız.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
36
24
14
13
6
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barney

aq 2 saat elimi inceledim çıkan sonuca bak: Sadık bir insan. la zaten sadık olmasa nası alnıma yazılsın. aldatır ayrılırım olmaz ki hayatım da. te alaam.

murat sütçü

Anlayışlı insan.

:):):) Valla eğlence olsun diye şu testlere takılıyorum sonrada bu kadar boş vaktim var mı diye de kendimi eleştirmiyor değilim neyse kafamız dağılıyor :)