Görüş Bildir
Haberler
EDHO Niye Yayınlanmadı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Bitiyor Mu?

EDHO Niye Yayınlanmadı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Bitiyor Mu?

ATV’de dün akşam EDHO krizi yaşandı. Haftalardır reklamı yapılan yeni sezon ilk bölümü, son dakika kararıyla yayınlanmadı. EDHO takipçileri, tam yayın saatinde televizyonun karşısına geçti ancak ATV’de EDHO yerine başrollerinde Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın yer aldığı ''Baba Parası'' filmiyle karşılaştı. Dizinin yeni sezonunun yayınlanmadığını gören vatandaşlar, ‘EDHO bitti mi?’ ve ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayından mı kaldırıldı?’ sorularına cevap aramaya başladı. Peki, dün akşam neler yaşandı? EDHO bitti mi? EDHO yeni sezon ne zaman yayınlanacak? İşte EDHO ile ilgili tüm detaylar…

Kaynak: https://www.tv100.com/edho-neden-yayinlamadi-edho-dizisi-ile-atv-arasinda-buyuk-restlesme-edho-son-bolum-ne-edho-yeni-bolum-ne-zaman-yayinlanacak-haber-576853

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

ATV’nin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezonu dün akşam başlayacaktı. Haftalardır reklamı yapılan EDHO için ekran başına geçen izleyiciler büyük hayal kırıklığı yaşadı. EDHO’nun 200. bölümünü bekleyen dizinin sıkı takipçileri, Baba Parası filmi ile karşılaştı. Peki, EDHO neden yayınlanmadı?

EDHO NEDEN YAYINLANMADI?

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, bu sezon projeyi atv İç Yapımlar’dan alıp BVB Yapım adına hazırlayan ekip, bugün kanala 200. bölümü teslim edecekti. Ancak atv yönetimi son dakika sözleşmeyle ilgili verdiği sözü tutmadı. Bunun üzerine ekip restini çekti, bölümü vermedi ve “Biz işi bitiriyoruz” dedi.

EDHO İçin Sorun Ne?

EDHO İçin Sorun Ne?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizinin yapımcıları, oyuncularının ücretlerinin piyasanın altında kaldığı ve kadroya yeni isimlerin dahil olması için bütçelerin artırılmasını talep etmişti. Yapımcı şirket ile kanal yönetimi arasındaki maddi sorunlar uzun görüşmeler sonrasında karar bağlanmış ve EDHO yeni sezon çekimleri başlamıştı. Ancak dün ortaya çıktı ki haftalardır reklamı yapılan EDHO’daki sorunlar ortadan kalkmamış. EDHO’nun yeni sezon ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor.

Bu Haberler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın