Görüş Bildir
Haberler
Ebru Gündeş'in Uche'nin Elinden Hasandede Üzümü Yediği Klibi: Sen Allah'ın Bir Lütfusun

Ebru Gündeş'in Uche'nin Elinden Hasandede Üzümü Yediği Klibi: Sen Allah'ın Bir Lütfusun

Klip analizimiz her hafta olduğu gibi bu perşembe de sizlerle. Sırada zamanında gerçek bir aşk yaşayan Ebru Gündeş ve Uche çiftinin oynadığı'Sen Allah'ın Bir Lütfusun' klibi var. Dillere pelesenk olan bu şarkının başarılı klibini biz de kendi tarzımızla analiz ettik. Buyrun klip keyfine...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ev işlerinden yorgun düşen Ebru, salondaki koltuktan "Ayhhh içim geçmiş" diye doğruluyor. Fazla çamaşır suyunun etkisiyle bir takım sayıklamalarda bulunuyor.

2. Berjerde uyuyakaldığı için boynu tutulan Ebru, "Akşama ne yemek yapıcam ya" diye düşünüp kendini bunaltıyor çünkü canı lahmacun istiyor aslında.

3. Bu sırada içerden çocuğunun ağlama sesini duyuyor ve derhal evladının yanına koşuyor. Çocuğu kucaklarken "Allahım ben ne güzel çocuklar doğuruyorum ya" şeklinde gururlandığı ifadesini rahatça görebilirsiniz.

4. Bu sırada Ebru'nun beyi Uche, bayi toplantısı için Antalya Kemer'deki beş yıldızlı bir otelde. Yalan dünyanın büyüsüne kapılmamak için otelin diskosuna gitmeyen Uche, hanımını ve çocuklarını düşünüyor.

5. "Evi bi arayım bari" diye düşünen Uche, evin numarasını unutuyor ve yanında taşıdığı telefon defterine bakmak için bir hamlede bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu sırada Ebru, kocasına olan sevgisini çeşitli sözlerle dile getiriyor ama vücut dili daha çok "Şefim bize bi küçük rakı, ortaya da bi haydari; koçumsun!" der gibi.

7. Bayi toplantısından dönen Uche, sıcacık yuvasına kavuşmanın mutluluğu içerisinde. Hanımı Ebru ile niyeyse masanın üstüne kafalarını koyup "Bizim müdür de çok şey adam" diye toplantıda yaşadıklarını anlatıyor.

8. Bu klibin şüphesiz ki en güzel şeyi bu boncuk gibi bebek. Yalnız bebeğin suratından bu ailenin evladı olduğu için bir takım düşüncelere daldığını anlamak da zor değil.

9. Birbirini özleyen çiftimiz gerçekten de görmeye alışkın olmadığımız şekilde hasret gideriyor. Nasıl mı? İşte böyle kendi kendilerine pozlara giriyorlar; karşıda ayna var herhalde.

10. Bir haftadır gece gündüz bebelere bakmaktan, yemek yapmaktan bitap düşen Ebru, telefon rehberinden Kardeşler Pide ve Kebap Salonu'nun telefonunu bulmaya çalışıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Eşine dönerek "İki tane acılı lahmacun mu gömsek?" diye soruyor Ebru. Fakat Uche bi boş bakış, yarım gülüşle hanımına karşılık veriyor. Neden mi?

12. Çünkü Uche evin kirasına kadar bütün parayı Antalya'da yemiş. Dolaptaki üzümü çıkarıp karısının eline veriyor "Al bak bunun çekirdeğinde antioksidan var hem" diyor. Ebru biraz bozuluyor bu duruma...

13. Antioksidan lafını duyan Ebru, Hasandede cinsi üzümü pirzola yiyormuş gibi iştahla yiyor beyinin elinden. Uche derin bir "Ohhh" çekiyor; bu işten yırttığını düşünüyor.

14. Üzümle karnını doyurduktan sonra sofradan kalkan Ebru, haftalardır yiyemediği lahmacun sebebiyle çok geriliyor. Gözlerini devire devire "Yemin ederim boşıycam bu adamı" diye düşünüyor.

15. Uche, karısının konuyu uzatacağından çok emin. Üstelik yediği haltı da gayet iyi biliyor. Bu sebepten Ebru'ya "Canım eşim, ben sana ay başında 5 tane acılı yaptırıcam, söz" diye Ebru'yu teselli ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Bu sözü aldıktan sonra Ebru, eşine aşk dolu bir buse konduruyor ve lahmacun krizi tatlıya bağlanıyor. Ardından Uche, arkasına bakmadan ülkemizden ayrılıyor...

Her şey için teşekkürler sevgili Uche!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
133
45
20
13
4
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KızılkanatlaR

ay bayılazayim.. koptum ya..:D

Elif Kaya

Çok güzel bir yorumlama olmuş. Hareket ve surat ifadelerine olabilecek en mantıklı açıklama uygulanmış. Bravo.

Şenay Kaygusuz

#6 da sağ kolu nerede kadının bulamadım