Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın En Lüks ve Kaliteli Deri Cüzdanları

Dünyanın En Lüks ve Kaliteli Deri Cüzdanları

Onedio Content
17.08.2023 - 16:14 Son Güncelleme: 17.08.2023 - 16:30

İster iş ister özel bir yemek olsun, yemeğin sonunda hesabı ödemek için cebinden eskimiş, yırtık pırtık bir cüzdan çıkarmak kadar utanç verici bir şey olmasa gerek. Bir erkek olarak cüzdanınızın sizi yansıtması gerektiğini biliyorsunuz, hatta bir cüzdandan beklentiniz tam olarak da bu değil mi? Çünkü cüzdanınız, iş ya da özel yaşamda iyi bir izlenim bırakmanın en önemli yollarından biridir. Yeni bir cüzdan almak, erkeklerin mümkün olduğunca ertelemek istedikleri bir şey olsa da yeni cüzdan almanın zamanı geldiğinde kafanızın bir hayli karışacağını ve kararsızlıktan yorulacağınızı peşinen söyleyelim. Online alışveriş sitelerinde ya da avm’lerdeki mağazalarda karşınıza çıkabilecek seçeneklerin çokluğunu hayal bile edemeyebilirsiniz. Ama en azından doğru cüzdanı satın almanın  uzun vadede iyi bir yatırım olduğunun farkındaysanız, o zaman  lüks markaların popüler cüzdanlarından birini almayı düşünebilirsiniz. Böylece hem paranızın karşılığını fazlasıyla alacağınızdan emin olursunuz hem de sizi en iyi yansıtan doğru cüzdanı daha kolay ve hızlı bulabilirsiniz.

Lüks cüzdan alışverişinize nereden başlayacağınızdan emin değilseniz, doğru yerdesiniz. Günümüzün lüks cüzdan markalarının en şık ve trend modellerinin arasından sizin için seçtiğimiz 10 cüzdandan oluşan bir liste hazırladık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Louis Vuitton - Amerigo

Louis Vuitton - Amerigo

Louis Vuitton’un bu modeli belki de markanın açık ara en klas ve şık erkek cüzdanlarından biridir desek yanlış olmaz. Bu yüzden piyasadaki en popüler LV erkek cüzdanı olarak kabul ediliyor.  Amerigo modelinin en öne çıkan özelliği ile başlayalım: Bu cüzdan kişiselleştirilebiliyor. Sıcak damga yöntemi ile bu ikiye katlanır cüzdanın iç kısmına üç harfe kadar adınızın baş harflerini yazdırabilirsiniz. Bu kişiselleştirme işlemi online alışverişlerde bir iki gün gecikmeye neden olabiliyor, baştan söyleyelim.

Genel fonksiyon ve stil özelliklerine gelecek olursak, dana derisinden yapılmış olan Amerigo modelinde 8 kart yuvası bulunuyor. Fermuarlı bozuk para bölmesi de olmasına rağmen markanın kompakt ve ince cüzdanlarından biri olarak değerlendiriliyor. Nakit paranız ve kredi kartı makbuzlarınız için 2 bölme ve kimlik ya da fotoğraflarınız için transparan penceresi de var. Satış fiyatı ise 700 dolar.

Gucci - Ophidia

Gucci - Ophidia

Gucci’nin değerli deriden yapılmış cüzdanlar koleksiyonun özel bir parçası olan bu erkek cüzdanında dikkat çeken ilk şey, kenarlarında siyah timsah derisi kullanıldığı için zengin ve özel tasarımı. 70’lerden vintage esintileri getiren modelin 3 farklı seçeneği bulunuyor: Siyah deri, Bej-mavi Gucci baskılı ve Supreme. Gucci amblemi ve diğer metal aksesuarları antik altın tonunda. 8 kredi kartı yuvası Ophidia’yı fonksiyonel yapan önemli özelliklerinden biri diyebiliriz. Nakit ve makbuzlarınız için de 2 bölmesi bulunuyor. Tahmin edeceğiniz üzere bu siyah cüzdan İtalya’da üretilmiş. Satış fiyatı 1.100 Euro.

Hermes - R.M.S. Kredi Kartı Cüzdanı

Hermes - R.M.S. Kredi Kartı Cüzdanı

“Sadece iki kredi kartı yeter” dediğiniz bir etkinlik, davet ya da yolculuğa uygun bir cüzdan arıyorsanız ve sıradışı olsun diyorsanız Hermes’in bu kredi kartlığı ultra minimal tasarımıyla doğru cüzdan olabilir. Canlı tonlardaki mavi ve turuncu renk seçenekleri de erkekler için cesur ve sıradışı. Dana derisinden üretilmiş olan R.M.S. koleksiyonun parçasıbu  kredi kartı cüzdanı ultra minimal diyoruz çünkü sadece iki kart yuvası var. Çıt çıtlı kapanışı onu diğer kredi kartı cüzdanlarından çok daha güvenli kılıyor. Derisi elinizde esnek ve yumuşak bir his bırakırken zamanla daha da yumuşak ve parlak hale geliyor. Hermes’in satış sitesindeki fiyatı 820 dolar.

Balenciaga - Le Cagole Kare Katlanır Erkek Cüzdanı

Balenciaga - Le Cagole Kare Katlanır Erkek Cüzdanı

Konu lüks deri cüzdanlara geldiğinde Blenciaga’nın farklı ve özel bir yeri var. Gördüğünüz gibi Le Cagole modelinin diğerlerinden farkı kare şeklindeki şık tasarımı. 100% kuzu derisinden İtalya’da titiz bir işçilikle üretilmiş: yani tüm kalite unsurlarına sahip bir cüzdan. Bu siyah katlanır cüzdanın arkası kabartma Balenciaga logolu. Tasarıma bozuk para taşımak için eskitilmiş gümüş renginde fermuarı olan bir ön cep dahil edilmiş. 8 adet kredi kartı yuvası, 2 nakit ve 2 makbuz olmak üzere toplam 4 cebi ile fonksiyonellik açısından geniş bir kapasiteye sahip olmasına rağmen inceliğini koruyor. Etiket fiyatı 450 dolar.

Bottega Veneta - Cassette Kredi Kartlık

Bottega Veneta - Cassette Kredi Kartlık

Bu erkekler düşünülerek üretilmiş kredi kartı cüzdanı herşeyden çok tasarımı ve detayları ile göz dolduruyor. Sepet örgüsü dokusu, kenar dikişleri ile detaylandırılmış. Doğal kahve ve siyah olmak üzere iki renk seçeneğine sahip olan kartlık ilginç yanı hem dikey hem de yatay bir form algısı yaratması. %100 dana derisinden İtalyan üretimi model, 3 adet kredi kartı yuvasının yanında bir de orta cebi ile acil durumlar için nakit bulundurabilme imkanı sunuyor. Satış fiyatı 450 dolar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Serel’s - Groovy Siyah Deri Erkek Cüzdanı

Serel’s - Groovy Siyah Deri Erkek Cüzdanı

Bu cüzdan modeli hakkında bilgi vermeden önce Serel’s markasından kısaca bahsetmek isteriz. Çünkü diğer lüks markalara göre çok daha genç olsa da şimdiden lüks kategorisinde değerlendirilen cüzdanlar tasarlıyor. Çünkü kullandığı deri, dikiş ipliği ve kenar boyalarına kadar tüm üretim malzemeleri, diğer lüks markalar gibi üst düzeyde kaliteye sahip. İşçilik ise Serel’s markasında ön plana çıkıyor: tüm ürünleri el yapımı. Cüzdanlar geleneksel deri el işçiliği ile ilgili marka tarafından detaylı eğitim verilen ev hanımları tarafından üretiliyor. Yani, yerel kadın istihdamı açısından bir nevi sosyal sorumluluk projesi konseptine sahip bir üretim modeli benimsemişler.

Üretimde kadınların yanında lüks markalarda uzun yıllar boyunca çalışmış ve ustalık sertifikası almayı başarmış yetenekli artizanlar da yer alıyor. Türk markası Serel’s, üretimini Türkiye’de gerçekleştiriyor ve sadece online mağazasında değil, Amazon gibi dünya çapındaki tüm pazar yerlerinde de cüzdanlarını kendisi satıyor.

Groovy katlanır erkek cüzdanı modeli Serel’s markasının genel tasarım anlayışıyla üretilmiş: İnce, şık ve ön cepte bile taşınabilecek kadar minimal. Modelin ayırt edici özelliklerinden biri, ince ve minimal şıklığına rağmen hala çok fonksiyonel olması. Cüzdanın dışındaki kart yuvası sayesinde en sevdiğiniz kredi kartına çok hızlı bir şekilde ulaşabiliyorsunuz. İç kısmındaki karşılıklı 4 adet kart yuvası zıt yönlerde tasarlanmış. Bu da cüzdanın dengeli bir kalınlığa sahip olmasını sağlıyor: diğer bir deyişle arka cebinizde taşısanız bile, bu özelliği sayesinde uzun yıllar boyunca eskimeden kullanılabilecek bir cüzdan. İki adet nakit ve makbuz bölmesine sahip Groovy %100 damarlı (derinin en kaliteli türü) keçi derisinden tamamen el yapımı olarak üretilmiş. Serel’s online satış mağazası dahil, tüm alışveriş sitelerindeki satış fiyatı 145 dolar.

Tom Ford - Timsah Derisi Money Clip Cüzdan

Tom Ford - Timsah Derisi Money Clip Cüzdan

Money clip yani para klipsli erkek cüzdanları son birkaç yıldır giderek daha da popüler hale geliyor. Tom Ford markası da bu tasarımın deri ve üretim kalitesi açısından en iyilerinden birini beğeninize sunuyor. Hem dışında hem de astar olarak %100 timsah derisi kullanılmış. 8 adet kartı yuvası kredi kartlarınız için geniş bir kapasite sunarken, nakitinizi paslanmaz ve dayanıklı altın rengindeki para klipsine gönül rahatlığı ile tutturabiliyorsunuz. Markanın kendi online mağazasındaki satış fiyatı 730 dolar.

Burberry - Grainy Deri Continental Cüzdan

Burberry - Grainy Deri Continental Cüzdan

Burberry, marka olarak bir İngiliz lüks harikası desek abartmış olmayız. Listelediğimiz diğer cüzdanların aksine bu cüzdan tarz ve boyut olarak çok daha büyük. Ama bahsetmeden geçemeyeceğimiz bir model. Çünkü Continental cüzdan özellikle yurtdışı seyahatlerinizde farklı ülkelere giriş-çıkış yaparken ihtiyacınız olan tüm evrakları tek bir yerde toplayabileceğiniz bir model. Belki de bu yüzden adı Continental! Burberry, dilerseniz ücretsiz olarak adınızın baş harflerini cüzdana yazarak onu sizin için kişiselleştiriyor. İçi ve dışı %100 dana derisinden yapılmış. 16 adet kart yuvası, fermuarlı bölmesi, dünyadaki farklı banknot ebatlarına uygun kağıt para cebi, üç adet makbuz-fatura bölmesi bulunuyor. Kenarları el boyası olan cüzdan İtalya’da üretilmiş. Boyutlarına rağmen diğerlerinden daha pahalı değil: 680 dolar.

Cartier - Must De Cartier

Cartier - Must De Cartier

Cartier’in Must De modelinin adı 6 kredi kartlık cüzdan olarak da biliniyor. Bu erkek cüzdanı estetiği ve tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Cüzdanın üretiminde damarlı (grained) dana derisi tercih edilmiş. Damarlı ya da tanecikli olarak adlandırılan tür, derinin en üst katmanıdır ve bu yüzden böyle bir dokuya sahiptir, son derece dayanıklı olduğu için derilerin en iyisidir! İç kısmının tasarımında renk olarak kapri mavisi ve antrasit tercih edilmiş. 6 adet kredi kartı yuvası ve bir banknot cebi bulunuyor. Cüzdanın özel tasarlanmış kutusunu saklamak isterseniz, şaşırmayız. Satış fiyatı 660 dolar.

Prada

Prada

“Şeytan Prada Giyer” sözünü hatırladığımızda bu erkek cüzdanı modeli Prada için oldukça minimal diyebiliriz. Üç renk seçeneği de minimal: Tebeşir beyazı, siyah ve mermer grisi. Prada, metal Prada logolu bu modelinden “ Ölçülü Zarafetin İfadesi” diye bahsediyor. Bir banknot bölmesi, sekiz kart yuvası ile damarlı %100 deriden üretilmiş. Prada’nın kendi online satış mağazasından satın almak isterseniz fiyatı 650 dolar.

Saygınlığın, üst düzey kalitenin ve lüksün simgesi haline gelmiş dünya markalarından oluşan erkek cüzdanı alışveriş rehberimizi sizin için hazırladık. Kuşkusuz uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz kaliteye sahip bir cüzdan satın almak istiyorsunuz. Ama uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz cüzdanı seçerken sadece deri ve üretim kalitesine bakmak yeterli değil. Ayrıca kişiliğinizi gerçekten yansıtan ve ihtiyaçlarınızı, tasarım beklentilerinizi eksiksiz karşılayabilecek olan cüzdanı seçmelisiniz. Cebinizde değil, her an göz önünde tutmak isteyeceğiniz “O” cüzdanı bu listemiz sayesinde daha hızlı bulacağınızı umuyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın