Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın Birçok Yerinden Kaçırılmayacak 17 Dans Ve Müzik Festivali

Dünyanın Birçok Yerinden Kaçırılmayacak 17 Dans Ve Müzik Festivali

Selam! Ben Organik Emocan. Her şeyin doğalını seven, keşfetme tutkusuyla uçsuz bucaksız yollara düşen ve yepyeni deneyimler edinen bir Emocan'ım. Siz de benim gibi doğayı, müziği, eğlenceyi doyasıya yaşamayı seviyor, bunun için dünyanın dört bir yanını gezmeye üşenmiyorsanız sizin için hazırladığım bu listeyi severek okuyacağınıza eminim ☺ 

İşte dünyanın dört bir yanından derlediğim ve yeni yılda mutlaka görmeniz gerektiğini düşündüğüm 17 muhteşem dans ve müzik festivali! Hadi, valizler hazırlansın, 2017'de evde oturmak yok! Belki de karşılaşırız, belli mi olur? 😄😄

1. Boom Müzik Festivali (Portekiz)

Bir festival düşünün, çevre dostu olsun, aynı zamanda sanat çalışmaları hatta dersler bile verilsin! Çılgınlık değil mi? Müziğe de sanata da doğaya da doymak için bu yazınızı ayırmanız gereken bir festival Boom Müzik Festivali! Takvimler Ağustos'u gösterdiğinde kendinizi hazırlamaya başlayın bence ;)

2. Welcome the Future (Hollanda)

Yani diyor ki doğa aşıkları hoş geldiniz! Neden derseniz bu festival o kadar yeşil ki, jeneratörler bile sebze yağlarıyla çalıştırılıyor. Benim gibi doğa düşkünü müzik severler için birebir! Takvimler Temmuz'u gösterdiğinde yola çıkıyoruz, hazır olun!

3. Mysteryland (Hollanda)

Hollanda'nın en eski festivallerinden biri. Ben bayılıyorum şahsen! Ortamı müthiş, gruplar şahane, daha ne olabilir ki? Ağustos'ta buraya da yer ayırmalı...

4. Street Parade (İsviçre)

Ağustos takvimi o kadar dolu ki! Dünyanın en iyi DJ'lerinin bir araya toplandığı, müziğe sonuna kadar doyacağınız bu festival de listenin tepesinde!  Tarih 12 Ağustos, şimdiden yerinizi ayırtın derim 👍

5. Snowbombing (Avusturya)

Ülkemizde kış nisanda bitiyor olabilir ama burada kış, eğlenceseverler için devam ediyor! 🏂  Kar beyazı bir festivalden daha eğlenceli ne olabilir ki? Hadi toparlanıyoruz yavaştan, tarihi 3 - 8 Nisan arası.

6. BPM Festival (Meksika)

İşte önümüzdeki en yakın festival! 10 gün süren bu festival size attığınız her adımın, yaşadığınız her dakikanın tadını çıkaracağınızı garanti ediyor. Ocak'ın 2. haftası başlayacak ve 1 hafta sürecek bir festival bu, süper!

7. South West Four (Birleşik Krallık)

Off işte yine takvimleri alt üst edecek bir festival daha, neden mi? Çünkü Ağustos'ta! Sadece elektronik müzik değil, alternatif müzik festivalleri arayanlar için de ideal bu festival, bilginize.

8. Balaton Sound (Macaristan)

Balaton Sound, dünyanın en büyük açık hava festivallerinden biri olarak anılıyor. Rengarenk görüntüsü ve coşkusuyla festival tutkunlarının da gözdesi! Katılımcılarına sağladığı imkanlar ve kolaylıklar sebebiyle de Avrupa'nın en iyilerinden biri haline gelmiş, fakat tabi bu kadar güzel bir festival için çok erken davranıp yer ayırtmak gerek, haberiniz olsun. Tarihi ise 5 - 9 Temmuz 2017.

9. Transylvania Calling (Romanya)

Sıradan değil, sıra dışı festivallerin peşindeyseniz size çok ilginç bir festival tanıtacağım. Bu festival ağır ritimleri, tuhaf sanat anlayışı ve alternatif yaşam biçimleriyle tercih ediliyor. Çok değişik bir deneyim olabilir, ki ben yeni şeyleri denemeye ve keşfetmeye bayılırım!

10. Tomorrowland (Belçika)

Bu bir festival değil, bu bir yaşam biçimi! Tomorrowland gerek atmosferi ve çıkardığı sanatçılarla, gerekse müzik kalitesiyle festivallerin festivali olmayı hak ediyor!

11. Hard Bass (Hollanda)

Yine önümüzdeki en yakın tarihli festivallerden biri; 4 - 5 Şubat! 2003 yılından beri Hollanda'da müzik ve festival tutkunlarını bir araya getiren Hard Bass, bu yıl da yine katılımcılarını bekliyor!

12. Sonne Mond Sterne ( Almanya)

Güneş, Ay, Yıldız. Tam bir doğa tutkununa göre! House müziğe doyacak, festival ruhunu doyasıya yaşayacaksınız, harika değil mi?

13. Sonar (İspanya)

Bu festivalin gecesi farklı gündüzü farklı! Günün her saatini değerlendirebilirsiniz yani. Sonar'ın mottosu 'bir müzik festivalinden daha fazlası'. E o zaman ne duruyoruz diyorum ben! Tarihi 15 - 17 Haziran, bilgilerinize...

14. Melt! Festival (Almanya)

Bu festivalin beni en çeken yanı, Ferropolis adlı açıkhava sanayi müzesinde yapılıyor olması, çok değişik!

15. Nature One (Almanya)

Kurulan 18 sahne, 300 dj, 64.000 insan ile paylaşılamayacak bir deneyim! Almanya'nın göbeğinde patlayan havai fişekler ve sahne şovlarıyla muhteşem bir etkinlik! Sanırım dayanamayacağım, hepsine gideceğim ben!

16. Dance Valley (Hollanda)

1995 yılından beri devam eden bu etkinlik için sadece bir dans müzik festivali demek zor, aslında trans müzikten hard dance müziğe, dubstepden house müziğe birçok türü içinde barındıran görkemli bir organizasyon bu. Tam bir festival gezginine göre.

17. Hideout (Hırvatistan)

4 gün boyunca müziğe, dansa, eğlenceye sonuna kadar doyacağınız, son derece iddialı bir festival Hideout!

İyi de ben bu festivallerin hepsine nasıl gideyim diyenleri de böyle alayım!

İyi de ben bu festivallerin hepsine nasıl gideyim diyenleri de böyle alayım!

Müziği çok sevip de o festival senin bu festival benim gezecek durumu olmayanların imdadına fizy koşuyor! Kocaman müzik arşivi ve internet kotasından yemeyen iyi huyuyla Organik Emocan olarak benim de  favorim fizy! Neyse, gelebilenlerle festivallerde görüşürüz...

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın