Görüş Bildir
Haberler
Donutunu Hazırla Hayatının Aşkıyla Nerede Karşılaşacağını Söyleyelim!

Donutunu Hazırla Hayatının Aşkıyla Nerede Karşılaşacağını Söyleyelim!

Çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. 👇

3. 👇

4. 👇

4. 👇

5. 👇

5. 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 👇

6. 👇

7. 👇

7. 👇
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Asansörde!

Adımını asansöre attığın anda, gözleriniz birbirinizi bulacak. İlk başta gözlerini kaçıracaksın ondan, utanacaksın. Kendin basabilecek olmana rağmen diyeceksin ki '10. kata basabilir misiniz?'. O da tebessüm edip 10'a basacak. İçinden 'ona bir daha bakmak istiyorum' diyeceksin. Bu fikir, içini kemirecek. Ve tam ona bakmadan önce içinden diyeceksin ki 'Aman bakınca n'olacak?'. Baktığın anda onun da sana baktığını göreceksin ve BOOOM! Parça tesirli bombalar, fırlayan şarapneller daha neler neler. Gerisi mi? Gerisi iyilik güzellik canım! :)

Süpermarkette!

Evde ne yiyeceğini bilmez halde, açlıktan karın ağrıları ve hezeyanlar içinde sağa sola çarparken, aklına çok çarpıcı bir fikir gelecek: Makarna! Ama o da ne? Ketçap-mayonez yok. Hay aksi! Eşofmanlarınla süpermarkete seğirteceksin. Telaşla soslar bölümünü ararken, birinin alışveriş arabasına çarpacaksın. Özür dilerken birbirinizin sözünü keseceksiniz. İçinden 'keşke üstüm başım bu kadar paspal olmasaydı' diye geçireceksin. Sonrasında ikiniz de kekeleyerek birbirinizi tanıtacaksınız ve gerisi malum! O ketçap-mayonezi bir yadigar olarak yıllarca saklayacaksınız!

Sinema Salonunda!

Günlerden perşembe, malum gsm operatörünün de indirim günü. Evde tuzlu kabak çekirdeği yiyip, Acun seyretmektense sinemaya gideyim diyeceksin. Yanına da pek tabii 'O' oturacak. Biraz geç gelmiş filme, onun yerine de boş diye, montunu vesaire koymuşsun. Kaldırırken teşekkür edecek. Sonra, aman tanrım o da ne? Bu koku, bu rayiha, sanırım cennettesin! Film de pek bayık, hiç de Ekşi'de anlatıldığı gibi değil! Filmi bırakıp, yandaki orijinal senaryo ile ilgileneceksin. Birkaç kaçamak temastan sonra serçe parmaklar bulacak birbirini, ki hep ilk birleşen onlar olmuştur. Sonrasını anlattırmayın şimdi :)

Barda!

Günlerden pek tabii ki Cumartesi. Diyorsun ki, arkadaşlarla dışarı çıkalım da haftanın stresini atalım. İçinde en güzel hissettiğin kıyafetlerini giyip çıkıyorsun dışarı. Mekan çok bayık, müzikler apaçi ötesi. Ama o da ne? O loş ortamda güneş gibi parlayan bir şeyler var ve sana bakmakta. Bu acayip an aralıklarla 10-15 dakika devam ediyor. Sonra diyorsun ki içinden 'baka baka güzelleştik, artık tanışma zamanı'. Arkadaşlarının gazıyla yolunda ilerlerken, güneş de sana yaklaşmakta tanışmak için. Taktiğe gerek yok, ilk tanışma gerginliğine de: Oh mis! Sonra konuşmak için sakin bir yer arıyorsunuz, burasıysa klasik :)

Arkadaşının Düğününde!

Belli bir süre sonra fark ediyorsun ki, bu dünyadaki tek yalnız insan sensin. Arkadaşlarının hepsi ama hepsi evlenmiş, hatta bazılarının da çocuğu olmuş. 'Evlenmesi namümkün' dediğiniz bir arkadaşın da son olarak evleniyor. 'Artık bu kadarı da fazla, düğüne gitmeyecem, küserse küssün' diyorsun içinden. Ama pamuk kalbin dayanamıyor, gidiyorsun. Her zamanki gibi seni bekarlar masasına yöneltiyorlar. Masada bütün o yalnızların ve depresif kişiliğin arasından birisi elmas misali parlıyor. Muhabbete dalıyorsunuz. Sanki onu kırk yıldır tanıyormuş gibisin. Sonrası yüzük, nişan, falan, filan :)

Müdavimi Olduğun Kahvecide!

Senin ruh eşini bulacağın yer, müdavimi olduğun-sürekli gittiğin o kahveci. Zaten senin bu aralar o kahveciye dadanmanın sebebi: O. Tamam kahveleri güzel, yemekleri de... Ancak asıl mesele: O. Uzun zamandır birbirinizin farkındasınız. Bakışıyorsunuz deli gibi. Hatta kaçamak bakışlar yüzünden kör olma olasılığınız çok yüksek. Ama yetti bu kadar bakıştığınız. Onun geleceği de yok, mecbur sen gideceksin. Ve bize inan, asla pişman olmayacaksın; çünkü o, senin ruh eşin ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
197
146
66
36
30
30
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Efecan Menci

Asansörde :D

Arzu Güner

Süpermarkette ketçap-mayonez alırken...Hahaha... Onediocum sanırım çok fazla romantik komedi izliyorsun.

Mustafa Atcı

aynen bana da aynısı çıktı demek ki bir şeyler olacak marekttemi karşılaşacaz acaba :D

Orhan Ulusoy

Barda! Hayatımda bir kez olsun gitmiş olsaydım tamam da şimdi böyle hiç olmadı ya

Umay Duru Özalp

buluşamican demek ki