Görüş Bildir
Haberler
Doğalgaza Gelen Zamlardan Sonra Bu Kış Tercih Edebileceğiniz Uygun Fiyatlı Soba ve Elektrikli Isıtıcılar

etiket Doğalgaza Gelen Zamlardan Sonra Bu Kış Tercih Edebileceğiniz Uygun Fiyatlı Soba ve Elektrikli Isıtıcılar

Merlot Vinho
04.11.2021 - 13:20

Doğalgaza gelen zamlar artık bel bükmeye başladı. Haliyle kömür ve elektrikli ısıtıcılara olan talep fazlasıyla arttı. Son dönemde soba ve kömür fiyatları artmış olsa da sizler için piyasadaki en ekonomik ve performansıyla kullanıcılarını etkileyen 17 ürünü derledik. Peki siz bunlardan hangisini istersiniz?

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

*Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

Bu yıl zamlara doymadık!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Ama kömür ve soba da zam bakımından doğalgazdan geri kalmadı.

Ama kömür ve soba da zam bakımından doğalgazdan geri kalmadı.

İşte beklenen oldu ve sonunda soba ve kömür fiyatları da ekonomik krizden etkilendi. Kış kapıdayken art arda yükselen fiyatlar, düşen alım gücü ve artan ihtiyaç kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Kömüre %72, oduna %33 zam gelmesi ısınma imkanlarını çok kısıtlı hale getirdi.

Fakat ısınmak için bir yöntem daha var!

Fakat ısınmak için bir yöntem daha var!

Hal böyle olunca kışı atlatmak için elektrikli ısıtıcı arayanların sayısında hızlı bir artış yaşandı. Biz de gidişat hiç iç açıcı değilken ve henüz kışın başlarındayken ekonomik ve etkili ısınma alternatiflerini sizler için araştırmaya koyulduk. Bunların başında gelen yüksek performanslı ve uygun fiyatlı elektrikli ısıtıcıları ve sobaları sizler için inceledik. Hazırsanız başlayalım!

1. Önce en küçüğünden başlayalım.

1. Önce en küçüğünden başlayalım.

Boyutu sizi aldatmasın. Kumtel fanlı ısıtıcı ebatından beklenenden üstün bir ısıtma performansı sergiliyor. 3 kademeli kullanım imkanıyla elektrik tüketimi oldukça düşük olan bu cihaz, kolay taşıma ve duvara monte gibi avantajlar da sunuyor. Üstelik ev, ofis, masa altı gibi farklı alanlarda kullanılabiliyor ve hakkında en fazla yorum yapılan ürünlerden biri olarak karşımıza çıkıyor.

Ürün gayet güzel tavsiye ederim. Büyük bir odayı gayet 15 dk'da ısıtıyor, ayrıca soğutma özelliği de var küçük klima gibi :)

Fiyatı şu an 119 TL olan ürün düzgün ısınıp yüksek ücret ödemek istemeyenler için oldukça güzel bir alternatif. Buradan inceleyebilirsiniz.

2. Klima tipi ısıtıcımız da var.

2. Klima tipi ısıtıcımız da var.

Hem soğuk hem sıcak havalar için gayet mantıklı bir seçenek olan Simtech Duvar Tipi Isıtıcı, kış aylarında doğalgaz faturalarından yorulanlar için oldukça ideal. 

Bizim şu özellikleri ile başarılı bulduğumuz ürüne buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz:

  • %40 enerji verimi

  • %30 elektrik tasarrufu

  • Kışın ısıtıcı, yazın vantilatör kullanımı

  • Aşırı ısınmaya karşı koruma önlemi

  • Duvar tipi kullanım

Kullanıcı yorumumuz ise şöyle;

Ürün çok güzel arkadaşlar açıklamada belirtilen metre karedeki alanı rahatlıkla ısıtır. Tabi odada hava alan bir yer yoksa. Bu model hem sıcak hem soğuk vantilatör olarak kullanılır küçük bir odayı ısıtması bence gayet iyi. Ses olarak bazı yorumlar abartmış bence ses var ama öyle abartılacak ses değil, aşırı zarar verici bir ses değil, normal düşük bir fan sesi. Kısacası gönül rahatlığı ile alınır.

3. Hem faturadan hem alandan tasarruf!

3. Hem faturadan hem alandan tasarruf!

Kumtel Mh-1800 Kule Tipi Isıtıcı, özellikle orta boyuttaki mekanları ısıtma performansıyla kullanıcı beğenisini kazanmış durumda. Buradan inceleyebileceğiniz ürünün özellikleri ise şu şekilde:

  • 2 farklı sıcaklık derecesi

  • Devrilme emniyeti

  • Dik kullanım

  • Ayarlanabilir termostat

  • Kolay montaj ve taşıma

Fiyatı şu an 375 TL olan fiyat/performans ürünü hakkında yapılan yorumlardan biri:

Ortamı çok kısa sürede ısıtıyor. Açıldığında hemen ısınıyor, kapandığında hemen soğuyor gayet başarılı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

4. Şık ve estetik bir ısınma deneyimi!

4. Şık ve estetik bir ısınma deneyimi!

Bir diğer kule tipi ısıtıcılardan olan UFO Micatronic, yeni nesil nano teknolojisi ile verimli ve sağlıklı bir ısınma ayrıcalığı sunuyor. Ergonomik tasarımıyla da beğeni toplayan üründe sensör teknolojisi ve devrilme emniyeti bulunuyor. Bu çarpıcı ürünün diğer özellikleri:

  • Oksijen tüketmez.

  • Koku yapmaz.

  • Ortam nemini korur.

  • Işığın iletildiği her yeri ısıtır.

  • Kumanda ile kullanılır.

Kullanıcılar da üründen gayet memnun gibi duruyor: 

Kesinlikle mükemmel bir ürün. 30 m² salonumuzu sıcacık yapıyor.. Soba, odun, kömür, is, duman pisliğinden kurtuldum. Şiddetle tavsiye ederim.. 😉

Diğer kule tipi ürünlere göre biraz daha pahalı olan bu cihaz, bizce gerçekten fiyatını hakediyor. Satın almak için tıklayın!

5. Bütçe dostu ısınma isteyenler buraya!

5. Bütçe dostu ısınma isteyenler buraya!

Kış aylarında ısınmak için yüksek fatura ödemekten sıkılanlar, Kumtel'in bu modelini bizce beğenecek. Quartz tipi ısınma sağlayan bu mini model, içinde bulunduğu ortam belirli bir sıcaklığa geldiğinde ısıyı kontrol ediyor ve böylece elektrik tasarrufu sağlıyor. Ayrıca boyutu sayesinde her yere kolaylıkla götürülebiliyor ve orta büyüklükteki odaları kolayca ısıtıyor.

Aynı zamanda fiyatı da oldukça uygun. Hem alırken hem de kullanırken cebinizi düşünen 279 TL'lik ısıtıcıyı incelemeniz için buraya link bırakıyoruz.

6. Elektrikli ısıtıcı havayı kurutur mu?

6. Elektrikli ısıtıcı havayı kurutur mu?

Uygun fiyatlı ısıtıcı listemizde öne çıkan markalardan bir diğeri de Simfer. 3 farklı açıdan verimli ısıtma sağlayan Simfer Nero Quartz, havayı kullanmadığı için ortamda kuruluk yapmıyor. Tasarım ve şekliyle de ev dekorasyonuna rahatlıkla uyum sağlıyor. Buraya tıklayarak inceleyebileceğiniz ürünün özelliklerine gelin birlikte bakalım;

  • Karbon ısıtma elemanı

  • Isıyı eşit dağıtma

  • Ekonomik enerji tüketimi

  • Kullanışlı tasarım

Benzer ürünleri de buraya ekliyoruz!

7. Ayaklı ısıtıcı farkı.

7. Ayaklı ısıtıcı farkı.

Açık ve kapalı alanlarda etkili kullanım sunan Minisan Black Infrared ayaklı ısıtıcı, 359 TL'lik fiyatıyla gayet uygun ve etkili bir ısınma performansına sahip. Ürün hakkında yapılan bir müşteri yorumu akıllardaki soruları gideriyor:

Tam istediğim gibi bir ısıtıcı, tavsiye ederim. Odayı hızlıca ısıtıyor. Otomatik kapanma özelliği ile kullanışlı bir ürün.

Ayaksız kullanım imkanı da sunan ürüne buradan ulaşabilirsiniz. Bir diğer markanın benzer ürününe bakmadan geçmeyin deriz!

8. Sağlıklı ısınma teknolojisi nedir?

8. Sağlıklı ısınma teknolojisi nedir?

UFO'nun teleskopik ayaklı bu modeli, çarpıcı teknolojisi ile bizim ilgimizi çekti. Duvar tipi kullanım avantajı da olan ürün, vaat ettiğine göre özel teknolojisi sayesinde ısısını fotonlar aracılığıyla etrafa yayıyor ve insan vücuduna yükleme yapıyor. Aynı zamanda etraftaki ısı gücünü de artırıyor ve ısınma verimliliği sağlıyor. Uzaktan kumanda ve tasarım anlamında da oldukça başarılı olan UFO Infrared, enerji ve performans açısından uzun vade kullanıma oldukça uygun gibi duruyor.

Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

9. Sağlıklı ve zarif tasarım doğalgazı aratmıyor.

9. Sağlıklı ve zarif tasarım doğalgazı aratmıyor.

Elektrikli ısıtıcı denilince akla gelen birkaç markadan olan Luxell, bu ürünü ile güvenilir ve sağlıklı bir performans sağlıyor. Bebek odalarında bile gönül rahatlığıyla kullanılabilir olmasını biz çok beğendik. Diğer özellikleri ise şu şekilde:

  • Ayarlanabilir termostat

  • Aç-kapa anahtar kontrolü

  • Kademeli güç ayarı

  • Açık alanda 22, kapalı alanda 28m2 ısıtma

Ürünün enerji tüketimiyle ilgili bilgi için bir kullanıcı yorumuna başvurduk:

Evde doğalgaz bağlı olmadığı için bunu aldım ve neredeyse günün 20 saati son kademesinde çalıştırdım 20 günde artı başka ısıtıcı ve elektrikli aletler kullanmama rağmen 20 güne 305 lira elektrik faturası geldi. Alan pişman olmaz ve güzel ısıtıyor ben aldığımda böyle bir yorum aradım bulamadığım için yararlı olacağını düşünüyorum 😄

Bu zarif tasarımlı ürünü incelemek için tıklamayı unutmayın :)

10. Her yere taşınan güç.

10. Her yere taşınan güç.

Odanızın içini homojen şekilde ısıtma arayışındaysanız Luxell'in 9 dilim radyatörünü denemenizi şiddetle tavsiye ederiz. Bulunduğu ortamı kısa sürede ısıtan bu yağlı radyatör diğer özellikleriyle de bizim dikkatimizi çekti:

  • 2000 w 

  • 3 seviyeli güç ayarı

  • Emniyet kilidi

  • Termostat

  • Kolay taşıma

  • Aşırı ısı koruması

Ürün hakkında detaylı bilgi için yine bir kullanıcı yorumuna başvuruyoruz:

Ürün ilk birkaç gün nedendir bilmem iyi ısı vermedi. Mutfakta kullanıyorum sadece, yani tek bir oda ve küçük. Ama birkaç gün sonra ciddi anlamda ısıtmaya başladı, derecesini 3ten 1e çektim sıcaklık ayarını da düşürdüm. Çok memnunum. Çocuklu bir ev için de çok çok daha güvenli, ani bir yakma oluşturmuyor. Dokunulduğunda verdiği ısıdan daha ılık yüzeyi. 

Farklı markaların benzer ürünlerini incelemek istersiniz diye linkimiz burada!

11. Konforlu bir kalorifer tipi ısınma, hem de çevre dostu.

11. Konforlu bir kalorifer tipi ısınma, hem de çevre dostu.

Eğer yağlı radyatörlere ilgi duyuyor ve yüksek konfor arıyorsanız, Raks'ın 11 dilim ısıtıcısı tam size göre! Uzaktan kumandasıyla oturduğunuz yerden kalkmadan ısınma ayarı yapmanıza izin veren ürünün özellikleri şöyle:

  • Otomatik açma kapma

  • Zaman ayarlama

  • Aşırı ısınma ve devrilme koruması

  • 3 kademeli ayar

  • Kablo saklama bölümü

  • Çevre dostu

Ürün sessiz ve çok iyi ısıtıyor. Sessiz olması çocuğum uyurken ses yapmaması açısından çok önemliydi. Ama açarken dit diye ses yapıyor tuşları da ses yapıyor. Bunun da önüne zamanlayıcısını önceden ayarlayarak geçiyoruz kapatırken ses çıkarmıyor.

Şu an fiyatı 2.088 TL olan ürüne buradan ulaşabilirsiniz. Alternatif bir marka için ise buraya tıklayabilirsiniz.

12. Yüksek performans ve hafiflik avantajı.

12. Yüksek performans ve hafiflik avantajı.

Vigo panel konvektör, şık tasarımı ve dijital kullanım avantajı ile doğalgaza oldukça hoş bir alternatif sunuyor. Ev ve ofislerde son derece minimal bir alana sığan bu ürün kış aylarının kurtarıcısı olmaya çok iyi bir aday. Gelin özelliklerine de bakalım:

  • 2500 w performans

  • Sabit sıcaklık ayarı ile enerji tüketimini önleme

  • Hafiflik

  • Akıllı ve çevreci tasarım 

  • Duvara ve yere montaj

  • Doğal ısı taşıması

  • Güvenlik

  • 3 yıl garanti

Ürün hakkında yapılan çok sayıda olumlu yorumdan biri şu şekilde:

Çok hızlı bir şekilde teslim aldım. 2 gündür kullanmaya başladık. Dubleks bir evde oturuyoruz. Üst katta kullanıyoruz. ara Hole koyduk ve kattaki 3 odada 1 saat içinde ısındı. Katlar arasındaki kapıyı kapatıyoruz diğer türlü tabii ki 2 katı da ısıtmaz. Dün gece aşırı sıcaktan uyanıp kapattık hatta. Yorumlara güvenerek almıştım gerçekten çok başarılı. Diğer ürünlere daha fazla para vermeye gerek yok bence. Tereddüt etmeden alınabilecek bir ürün 💯

Fiyatı 1.292 TL olan ürünü buradan satın alabilirsiniz!

13. Klasik ısınma keyfi bir başka.

13. Klasik ısınma keyfi bir başka.

Eski günlerdeki gibi üzerinde çay demlenen, içinde patates pişirilen bir ısınma deneyimini yeri tabii ki apayrı! Peki size hala o günlere dönmenin mümkün olduğunu söylesek? Aynı deneyimi yaşamak isteyenler için seçtiğimiz bu mini kuzine ile evinizi kolaylıkla ısıtabilirsiniz.

Fiyatı 441,50 TL olan sobanın yanında 5 kg kömür de hediye geliyor. Bizce klasikten vazgeçmek istemeyenler için değerlendirilebilir bir seçenek.

Küçük bir soba olması beni biraz tedirgin etmişti ama fiyatı çok uygundu. Fakat gelen üründen çok memnun kaldım çok güzel. Isınmasının yanı sıra az yer kaplıyor.

 Benzer ürünler için linki inceleyebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

14. Dökme demir kuzine ile mekanlarınızı şımartın!

14. Dökme demir kuzine ile mekanlarınızı şımartın!

Klasik soba kültürünü modernize eden döküm kuzine, hem ekonomikliği hem de güzel görünümüyle tercih edilebilir bir ürün. Tasarımı sayesinde etrafta çok fazla boru kirliliği oluşturmayan bu model, malzeme kalitesi sayesinde ortama hızlı ve uzun süre devam eden bir sıcaklık veriyor. 

Piyasadaki benzer ürünlere göre son derece uygun fiyatlı olan EFOR soba için bir kullanıcı yorumu şöyle: 

Ürünü daha kullandık ama gayet güzel, soba için hersey düşünülmüş. Satıcı sorularımızı cevapladı, kargo hızlı bir şekilde geldi ve eve teslimat yapıldı. Her şey için teşekkürler.

Vergilerin arttığı bu dönemde diğer ısınma türlerine göre daha uygun bir ısınma imkanı sunan ürünü buradan inceleyebilirsiniz.

15. Minik ama etkili ısınma avantajı.

15. Minik ama etkili ısınma avantajı.

Hafif modeli ve tatlı görüntüsüyle listemizdeki bir diğer ekonomik model, Blyss markasının şömine tipi ısıtıcısı. Minik boyutuna göre gayet yeterli ve hızlı bir ısınma sağlayan ürünün özelliklerine gelecek olursak:

  • 2 seviyeli ısı ayarı

  • Termostat ayarı

  • Yüksek performans

Öncelikle performansı daha sonra tasarımı ile kullanıcıların da beğenisini kazanan ürün hakkında yapılan yorumlardan biri:

O kadar güzel ve kaliteli ki keşke daha önce alsaydım teşekkürler bayıldımmm🙏

Fiyatı 1.480 TL olan bu ürünü satın almak isterseniz, linkimiz burada!

16. Daha modern bir şömine dokunuşu da mümkün.

16. Daha modern bir şömine dokunuşu da mümkün.

Daha lüks bir seçim arayanlar için önerdiğimiz ALAZ EFEKT şömine görünümlü ısıtıcı size en iyi şekilde ısınırken görsel bir şölen de sunuyor. Kullanıcı yorumları ve performansıyla dikkat çeken bu farklı ısıtıcı şu özelliklere sahip:

  • 2 kademeli ısı ayarı ve görsel efekt

  • Alttan üfleme modu

  • Yerli üretim

  • Manuel ve uzaktan kontrol sistemi

  • Güvenlik şarteli

Uzun zamandır şömine arayışındayız. Fiyat performansı ve yorumlardan dolayı bu şömineyi aldık. Açıkçası yorumlarında biraz abartıldığını düşünerek aldık. Bu kadar güzel ve kaliteli beklemiyordum. Ekran görüntü kalitesi, sıcaklık üflemesi her şeyi tek kelimeyle çok güzel. Tereddüt etmeden alabilirsiniz.

Sizin için seçtiğimiz benzer başka bir modele buradan bakabilirsiniz.

17. Son bir ek daha...

17. Son bir ek daha...

Seçtiğiniz ısıtıcı ve ısınma yöntemi ne olursa olsun, bizce böyle küçük ve portatif bir ayak ısıtıcısına herkesin ihtiyacı var. Çalışırken veya dinlenirken kullanılabilen bu ürün 2 farklı kademeyle geliyor ve ayakları kısa sürede sıcacık yapıyor. Sürekli havalanan, kapısı açılan yerlerde de ayaklarınızı soğuktan koruyor.

Kışın resmen hayatımı kurtardı. Çok çok memnunum. Ayaklarım hiç ısınmaz. Çoğu zaman buz gibidir. Üst üste çorap giymek de fayda etmiyordu. Ama ayak ısıtıcı bana çok iyi geldi.

Satıcı açıklamasına göre 1 ayda yaklaşık 3 TL elektrik faturası yakan bu ürün, her evin ve iş ortamının olmazsa olmazı. Fiyatı da 249 TL. Satın almak için tıklayabilirsiniz.

Bunlar da ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
9
6
2
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın