Görüş Bildir
Haberler
DJI, Kamera Üreticisi Hasselblad ile İş Birliğine İmza Attı

DJI, Kamera Üreticisi Hasselblad ile İş Birliğine İmza Attı

ATKN
05.11.2015 - 15:19

Ünlü Drone üreticisi DJI ve fotoğraf makinesi denildiğinde akla gelen ilk firmalardan biri olan Hasselblad, ortaklığa gittiklerini duyurdu. DJI’ın Hasselblad hisselerinin küçük miktarını satın almasıyla gerçekleşen ortaklığın gelecekte heyecan verici cihazların ortaya çıkmasında önemli bir rol oynayacağı söyleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kendi alanında lider olan DJI ile yapılan ortaklıktan memnuniyet duyduklarını açıklayan Hasselblad CEO’su Perry Oosting, deneyimlerini DJI ile paylaşmaktan dolayı heyecan duyduğunu belirtiyor. DJI’ın CEO’su ve kurucu ismi olan Frank Wang ise güçlerini birleştiren iki şirketin sınırları zorlayacaklarını ve görüntü teknolojilerinde gelinebilecek en iyi noktaya ulaşmak istediklerini ifade ediyor.  Öte yandan her iki şirketin normal şekilde çalışmalarına devam edeceği dile getiriliyor.

Yapılan bu ortaklık etkileyici olduğu kadar da şaşırtıcı. Çünkü Hasselblad’ın her ne kadar NASA görevlerinde kullanılmış olsa da ürettiği bu makineler oldukça büyük ve drone’larda kullanılamayacak kadar ağır. Hatta bazı modellerin video çekme özelliği bile bulunmuyor. Ortaklık neticesinde Hasselblad’ın drone’lara özel modeller geliştireceği ve diğer kamera ekipmanları üretiminde de DJI ile iş birliğine gideceği düşünülüyor. Detayların önümüzdeki aylarda açığa kavuşması bekleniyor.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0