Görüş Bildir
Haberler
Disney Prensesleri Kraliçeye Dönüşürse? İşte Hayal ve Gerçeği Bir Araya Getiren Muhteşem Fotoğraflar

etiket Disney Prensesleri Kraliçeye Dönüşürse? İşte Hayal ve Gerçeği Bir Araya Getiren Muhteşem Fotoğraflar

dewberry
26.10.2017 - 18:37

O bayıldığımız Disney prensesleri şimdiye dek çok farklı şekillerde karşımıza çıktı. Ama prenses de olsan yaşlanacaksın işte. Fotoğraf sanatçısı Tony Ross ve tasarımcısı Nephi Garcia'nın güzel prensesler ve anneleriyle yaptığı bu muhteşem çalışmasına hayran kalacaksınız..

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/danielacaden...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Disney prenseslerinin yaşlanıp güzel birer kraliçe olduklarında nasıl görüneceğini konu alan bu fotoğraflarla aslında anne ve kızların aralarındaki bağı göstermek amaçlanmış.

'Prenseslerin kendilerini sadece tatlı elbiseler giymeye adamadıklarını, aynı zamanda her birinin sorumluluk sahibi olduğunu göstermek istedik.' diyor Garcia. 'Realizmin de etkisiyle tüm dünyaya onların bağımsız ve olgun birer birey olduklarını gösterdik.'

Fotoğraflardaki tüm prenses ve kraliçeler aslında birer anne-kız. Pamuk Prenses'inki ise kayınvalidesiymiş!

Güzelliğe bakar mısınız 😍

Prensesleri ve kraliçeleri tasvir etmeleri için modellerin arkadaşları ve aileleri de çekimlere dahil edilmiş, topluma mesajı iletebilecek en iyi insanların onlar olacağını düşünmüşler.

Ross bu çalışmanın sevdiklerimizle aramızdaki ilişkilerin değerini bilmemizi ve onları daha da çok sevmemizi sağlayacağını düşünüyor.

'Bu projenin amacı sadece anneler ve kızlarına değil, tüm insanlara ve sevdiklerine de birbirlerinin hayatları üzerindeki etkileriyle beraber birlikte geçirdikleri zamanın kıymetini bilmeyi ve böyle değerli bir ilişkiyi asla hiçbir şeyle değişmemeleri gerektiğini hatırlatmaktı.'

"Genç karakterlerin görünümlerine biraz kibirlilik ve gençlik ekledim, annelerininkine ise mutlaka olgunluk, liderlik ve onları gençliğine bağlayan anahtar bir nesne verdim."

'Mesela Güzel ve Çirkin'in Bella'sı ilk fotoğrafında elinde sihirli bir ayna tutuyor, bu belki de babasını ararkenki sahne. Yaşlı Bella ise aynasını kucaklamış ve babasını bir kez daha görebilmeyi ne kadar istediğini yansıtıyor...'  😢

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ross ve Garcia bu fotoğraf serisinin hem harika görünmesini hem de duygulara hitap etmesini istemişler.

'Karakterlerin duygusal yanlarına dokunabilmeyi hedefledik ve bunu yaparken de hepimizin hayatının çok önemli bir parçası olan annelerimiz ve diğer sevdiklerimizle aramızdaki ilişkiyi öne çıkardık.' 

Ross bu çekimleri sadece bir konsept yaratmak için değil, aynı zamanda herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği samimi bir mesaj vermek için gerçekleştirdiklerini söylüyor.

Biz de bu güzel prenseslere çok daha fazla anlam katarak içimize dokunan sanatçıları tebrik ediyoruz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
382
179
63
20
14
11
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pelin Ercan

Çoğu filmde hayatın gerçek yüzü gösterilmiyor. Bu açıdan güzel bir çalışma.

Onur Özalp

Yine abarttınız

yuuki

benim favorim mulan ve bella