Görüş Bildir
Haberler
Dikkat! Rize ve Artvin'de Kuvvetli Yağış

Dikkat! Rize ve Artvin'de Kuvvetli Yağış

FreiGeist
10.10.2015 - 08:59

Yapılan son değerlendirmelere göre Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu, Ordu ile öğle saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Marmara'nın doğusunda sabah saatlerinde sis ve pus görülecek. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden, zamanla Ege ve Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz'de güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Güney Ege'de ile Orta Karadeniz'de yer yer kuvvetlice (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, heyelan, ulaşımda aksamalar, vb) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ile Çanakkale çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Marmara Denizi'nde kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde doğusunda yer yer sis ve pus görülecek.

BURSA Parçalı zamanla çok bulutlu 23

ÇANAKKALE Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

İSTANBUL Parçalı zamanla çok bulutlu 21

KIRKLARELİ Parçalı ve çok bulutlu, sağanak yağışlı 21

EGE

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın akşam saatlerinde Güney Ege kıyılarında güney yönlerden yer yer kuvvetlice olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. İç kesimlerinde sabah saatlerinde yer yer sis ve pus görülecek.

AFYONKARAHİSAR Parçalı ve az bulutlu 21

İZMİR Parçalı ve az bulutlu 25

MANİSA Parçalı ve az bulutlu 28

MUĞLA Az bulutlu ve açık 27

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, bölgenin doğusunun parçalı yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı ve az bulutlu 29

ANTALYA Az bulutlu ve açık 29

HATAY Parçalı bulutlu 29

ISPARTA Az bulutlu 24

İÇ ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer sis ve pus görülecek.

ANKARA Parçalı bulutlu 21

ÇANKIRI Parçalı bulutlu 20

ESKİŞEHİR Parçalı bulutlu 21

KONYA Az bulutlu 22

BATI KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; öğle saatlerinden sonra doğusunda kıyı kesimlerinde güney ve doğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor. İç kesimlerinde sabah saatlerinde sis ve pus görülecek.

BOLU Parçalı yer yer çok bulutlu, 21

DÜZCE Parçalı ve çok bulutlu 22

KASTAMONU Parçalı ve çok bulutlu 16

SİNOP Parçalı ve çok bulutlu 17

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı çok bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Ordu çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak şeklinde görülecek yağışların, Rize ve Artvin çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

AMASYA Parçalı çok bulutlu 17

ORDU Çok bulutlu ve sağanak yağışlı 17

SAMSUN Parçalı çok bulutlu 17

TRABZON Çok bulutlu ve sağanak yağışlı 17

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, doğusunun yerel olmak üzere sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ERZURUM parçalı ve çok bulutlu 12

HAKKARİ Parçalı ve çok bulutlu 17

KARS Çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı 13

MALATYA Parçalı ve çok bulutlu 22

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı zamanla az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Parçalı zamanla az bulutlu ve açık 26

GAZİANTEP Parçalı zamanla az bulutlu ve açık 26

SİİRT  Parçalı ve az bulutlu 24

ŞANLIURFA Parçalı zamanla az bulutlu ve açık 28

DENİZLERDE HAVA

Öğleden sonra Orta Karadeniz'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra batısı ile Doğu Karadeniz'in doğusu sabah ilk saatler kuvvetli olmak üzere sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), doğusu 4 ila 6 (30-50 km/s), öğleden sonra 7 (60 km/s), Doğu Karadeniz'de batı ve kuzeybatıdan, akşam saatlerinden itibaren güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), batısı güneydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/s), akşam saatlerinden itibaren 7 (60 km/s) kuvvetinde; Dalga: 1,5 ila 2,5m, akşam saatlerinden itibaren Orta Karadeniz 2,0 ila 3,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta; kuvvetli yağış anında zayıf.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu; sağanak yağışlı, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde; Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, kuzeyi sağanak yağışlı, Rüzgâr: Kuzey Ege'de doğu ve kuzeydoğudan, akşam saatlerinden itibaren güneyi güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatıdan, akşam saatlerinden itibaren güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) gece 3 ila 5 (20-40 km/s); Dalga: 1,0 ila 2,0m Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgâr: Batı Akdeniz'de batı ve güneybatıdan, sabah ilk saatlerde kuzeydoğudan, doğusu güneydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s), Doğu Akdeniz'de batı ve güneybatıdan, sabah ilk saatler kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0.5 ila 1,5m Görüş:İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan, gece saatlerinde kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,50 ila 1,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0