Görüş Bildir
Haberler
Denizli’de Orman Yangını: 9 Saat Sonra Kontrol Altına Alındı

Denizli’de Orman Yangını: 9 Saat Sonra Kontrol Altına Alındı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesindeki Başkarcı Dağının sarp bölgesinde çıkan orman yangını 9 saat sonra kontrol altına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tüm ekipler seferber oldu

Tüm ekipler seferber oldu

Başkarcı Mahallesi İsrafil Deresi mevkisindeki henüz bilinmeyen nedenle saat 15.30 sıralarında çıkan orman yangını çıktı. Şiddetli rüzgarında etkili olduğu bölgede yangın kısa sürede büyüdü. Bölgede başta Denizli Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait arazözler, kendilerini ‘ateş savaşçıları’ olarak adlandıran yangın söndürme işçileri, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi.

Arazi araçlarının ulaşamadığı sarp bölgedeki orman yangınına işçiler ellerindeki çapa ve tırmıklarla müdahale etti. İşçiler yangını kontrol altına almak için büyük çaba sarf etti. Yerleşim alanlarına uzak olan yangının şiddetli rüzgarla birlikte yön değiştirme ihtimaline karşı itfaiye ve AFAD ekipleri bölgede önlem aldı.

Ormanlık alanda, saat 15.30 sıralarında başlayan Orman Yangını, geçen 9 saatin ardından kontrol altına alındı. Fırtına nedeniyle zaman zaman parlamalarım yaşandığı yangın bölgesinde, Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı arazözler ve yangın söndürme işçileri ile Denizli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Yaşanan yangından görüntüler

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın