Görüş Bildir
Haberler
Deniz Beni Çağırıyor Diyenlere: Masalsı Bodrum Plajları!

Deniz Beni Çağırıyor Diyenlere: Masalsı Bodrum Plajları!

Onedio Content
13.04.2023 - 13:29 Son Güncelleme: 13.04.2023 - 13:30

Güzelliğini anlatmakta kelimelerin kifayetsiz kaldığı Bodrum, masalsı bir tatil yapmak isteyenlerin vazgeçilmez tercihi! Bu turizm cennetinde bölgenin eşi benzerine az rastlanan doğasını ve tarihi mirasını keşfedebilirsiniz. Üstelik Bodrum’da tatilini adeta bir balık gibi denizden çıkmadan geçirmek isteyenleri mutlu edecek çok sayıda plaj da var.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Setur tatil fırsatlarından yararlanarak eğlenceyi, romantizmi, huzuru ve adrenalini bir arada bulabileceğiniz Bodrum plajlarına birlikte bakalım:

Bodrum Denince Eğlencenin En Popüler Adresleri: Bitez ve Gümbet Plajları

Bodrum Denince Eğlencenin En Popüler Adresleri: Bitez ve Gümbet Plajları

Bodrum plajlarının, tatilde deniz, kum ve güneş üçlüsünden vazgeçemeyenlerin gönlünü çeldiğini söylemek yanlış olmaz. Mis kokulu narenciye bahçelerinin arasında kalan Bodrum Bitez Plajı, gün boyu doyasıya yüzebileceğiniz yerlerden yalnızca biri. Hazır buraya kadar gelmişken sörf dersi alarak eğlenceli anlar geçirmeyi ve meşhur Bitez dondurmasıyla da tatilinize lezzet katmayı unutmayın!

Gümbet, deniz aşıklarının tutkunu olduğu Bodrum plajlarının yer aldığı bir başka konum. Bodrum Gümbet Plajı, sakin denizi ve 1 kilometrelik sahiliyle yaz aylarının vazgeçilmez noktaları arasındadır. Bodrum’un kum plajlarından biri olan bu destinasyonda eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam eder. Buradaki Bodrum otellerinde tatil yaparken çılgın gece hayatının nabzını tutabilirsiniz.

Romantik Çiftlere Uygun Sakin Koylar: Gümüşlük ve Güvercinlik Plajları

Romantik Çiftlere Uygun Sakin Koylar: Gümüşlük ve Güvercinlik Plajları

Hayalinizde sadece kuş ve dalga sesleri eşliğinde sakin bir tatil mi var? O zaman tatilde romantizmi ve huzuru had safhaya çıkaran Bodrum plajları tam size göre. Kalpleri ısıtan ambiyansıyla bilinen Gümüşlük, çiftlerin olmazsa olmaz rotalarından biri. Tatilde partnerinizle baş başa, kalabalıktan uzakta zaman geçirmek istiyorsanız Bodrum Gümüşlük plajlarını tercih edebilirsiniz. Bu dönemlerde istediğiniz otelde konaklayabilmek ve erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmak için yerinizi daha önceden ayırtmanızda fayda var.

Şehir hayatının gürültüsünden uzaklaşmak isteyenler için tatilde huzurun adresi: Güvercinlik! Eşsiz güzelliğiyle doğal sit alanı ilan edilen Bodrum Güvercinlik Plajı, tatilde kafa dinlemenin hayalini kuranların öncelikli tercihlerinden biri. Burada gün batımı manzaraları eşliğinde romantizm dolu saatler geçirebilirsiniz.

Bünyeye Huzur Aşılayan Rotalar: Gündoğan ve Torba Plajları

Bünyeye Huzur Aşılayan Rotalar: Gündoğan ve Torba Plajları

Tatilden beklentiniz huzursa Bodrum’un en iyi plajları tam sizlik. Mesela geleneksel beyaz evlerle masmavi Ege Denizi’nin arasında konumlanan Bodrum Gündoğan Plajı’nda ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Bodrum’daki kum plajlardan biri olan bu doğa harikası, mavi bayraklı denizi sayesinde su altı yaşamını izleyerek yüzme şansı veriyor. Bodrum halk plajlarına ev sahipliği yapan Gündoğan’ı, ailenizle ve arkadaş grubunuzla yaptığınız tatillerde tercih edebilirsiniz.

Şirin mi şirin bir tatil beldesi olan Torba, keyifli ve sakin zaman geçirebileceğiniz Bodrum plajlarına ev sahipliği yapar. Yeşilin ve mavinin en güzel tonlarını buluşturan Bodrum Torba Plajı, tatilini masmavi denizlerde geçirmek isteyenlerin seçimi. Bu plajın az ilerisinde yer alan, el değmemiş doğasıyla büyüleyen Torba Koyu da yüzmek için oldukça ideal.

Yüksek Doz Tatil Eğlencesi: Turgutreis ve Türkbükü Plajları

Yüksek Doz Tatil Eğlencesi: Turgutreis ve Türkbükü Plajları

Yoğun günlerin ardından kendinizi tatilde eğlencenin dozunu artırarak ödüllendirmek ister misiniz? O halde Turgutreis'e bir şans vermenizde fayda var. Bu bağlamda öne çıkan bir diğer konum da Türkbükü. Lüks mekanları ve imkanlarıyla ünlü Türkbükü plajlarında kendinizi şımartmanız mümkün. Fakat daha mütevazı bir tatil planınız varsa da endişelenmeyin. Türkbükü halk plajına ücretsiz olarak girebilir ve altın rengi kumsalların tadını çıkarabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Su Sporlarının Vazgeçilmez Merkezleri: Yalıkavak ve Akyarlar Plajı

Su Sporlarının Vazgeçilmez Merkezleri: Yalıkavak ve Akyarlar Plajı

“Deniz beni çağırıyor!” diyenlerin göz bebeği olan,bol rüzgar alması ve su sporlarına elverişli olmasıyla ön plana çıkan Bodrum Yalıkavak plajlarındaki aktivitelerden bazıları şöyle:

  • Rüzgar sörfü

  • Su altı dalışı

  • Sürat teknesi

  • Jet ski

  • Fly Board

  • Parasailing

Bodrum Akyarlar plajları, ziyaretçilerine Yunan adalarını ve etkileyici doğa manzaralarını izleyerek yüzme şansı verir. Gün boyu yüzerek ve su sporları yaparak unutulmaz anılar biriktirmeyi ihmal etmeyin!

Bodrum Otellerinde Erken Rezervasyon Fırsatlarını Setur ile Yakalayın!

Bodrum Otellerinde Erken Rezervasyon Fırsatlarını Setur ile Yakalayın!

Setur, erken rezervasyon otellerinde gerçekleştirmek istediğiniz tatili, bütçenize uygun şekilde planlamanıza da olanak tanır. Siz de “Fırsatlar süperse Setur!” diyenlerdenseniz hemen rezervasyon yapabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Erhan Can

Deniz bizi çağırıyor ama sonra banka hesabı geri çağırıyor