Görüş Bildir
Haberler
Davutoğlu: 'Osman Kavala Kasım Sonunda Serbest Kalabilir'

Davutoğlu: 'Osman Kavala Kasım Sonunda Serbest Kalabilir'

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu iktidarın, Osman Kavala'nın '30 kasım civarında' serbest bırakılabileceğini söyledi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 4 yıldır tutuklu olan ve ABD ile AB'nin serbest bırakılması için çağrıda bulunduğu Osman Kavala'yla ilgili açıklama yaptı. 

Rahip Brunson ve Deniz Yücel davalarını hatırlatan Davutoğlu, 'Bunlar yaşanmasaydı 10 büyükelçi rezaleti yaşanmazdı. Herkes Tayyip Erdoğan'ı çözdü, bası yaparsın ve istediğini alırsın' dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Osman Kavala'yı 'Sorosçu' olmakla suçladığına değinen Davutoğlu, 'Peki daha önceki iki örnekte suçlu ilan ettiklerini niye serbest bıraktın o zaman? Yarın Kavala'yı serbest bırakmayacağın ne malum?' diye sordu.

Soros ile yakın ilişki içinde bulunanların Erdoğan'ın danışmanları arasındaki kişiler olduğunu belirten Davutoğlu, 'Soruşturmayı genişletsinler, varacakları yer Pelikan Çetesi’nin unsurlarına kadar gider Soros. Çünkü Soros’la doğrudan irtibatlı ve onunla birlikte çalışmış danışmanlar var' dedi.

Kendi öngörüsüne göre Osman Kavala'nın kısa süre içinde serbest kalacağını belirten Davutoğlu, '30 Kasım civarında yine bir kahramanlık hikayesi üretilebilirse üretilecek. Bu sefer da Kavala serbest bırakılarak kurtulmaya çalışılacak” ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın