Görüş Bildir
Haberler
Davranışlarıyla İnsanların Gözünde Birer Antipati Abidesine Dönüşen 15 Ünlü

etiket Davranışlarıyla İnsanların Gözünde Birer Antipati Abidesine Dönüşen 15 Ünlü

Arslan Ural Karabağlı
27.06.2015 - 17:52 Son Güncelleme: 27.06.2015 - 20:16

1. Jaden Smith

1. Jaden Smith

Bazı insanlar ne yapsa olmaz, kimselere yaranamaz ya da sevimli görünemez. İşte onlardan biri de talihsiz Jaden Smith. Çünkü ne yapsa tepki alıyor. Batman kostümü giyip bir baloya gitse bile insanlar onu topa tutuyorlar. Nedeni bilinmez ama ondan nefret etmek neredeyse moda oldu diyeceğiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Miley Cyrus

2. Miley Cyrus

Bugüne kadar içinde olduğu onlarca galeri yaptık. Ve çoğunda da karşımıza negatif şeylerle çıktı. O yüzden kamuoyunun bir kısmının hatta geniş bir kısmının ondan haz etmemesine şaşmamalı. E daha önce de söylemiştik, 'Disney' günleri artık epeyce gerilerde kaldı.

3. Katherine Heigl

3. Katherine Heigl

Pekçokları tarafından Hollywood'un 'diva'larından biri olarak nitelendirilir. İş ortamında birlikte çalışılması güç insanlardan biri olduğunu da, bilinen bir şeydir. Kısacası kaprisli diyelim. Salt bu sebeple bugüne kadar magazin basınına epeyce malzeme verdi. Sanıyoruz onun bu halinden en sıkı hayranları bile bezmiş durumda. Zira hakkında pek de hoş şeyler söylemiyorlar.

4. Anne Hathaway

4. Anne Hathaway

Ne kadara başarılı bir oyuncu olduğunu söylemeye gerek yok. Ne var ki, onunla ilgili tek problem gece hayatında yaptıkları. Son günlerde biraz fazlaca magazin medyasının gündemine düşünce, üstelik negatif haberlerle; hakkında twitter'da #hathahate diye bir hashtag açılmış.

5. Lindsey Lohan

5. Lindsey Lohan

Son birkaç senedir, kötü şöhret konusunda bayrağı kimseye devretmediği kesin. O yüzden kamuoyunun tepkisini çekmesi de, gayet normal bir durum. Ancak asıl soru, bu şekilde ne kadar daha devam edebileceği...

6. Madonna

6. Madonna

Evlat edindiği çocuğuna 'zenci' diye hitap etmesi, yüzünden epey bir tepki almıştı. Ancak onunki gibi uzun ve başarılı bir kariyere sahip olan bir insanı, tek bir gafıyla da gömmemek gerekir. Yine de yakışmadı. Ve unutulmuş değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Jonah Hill

7. Jonah Hill

Filmlerde sıklıkla karşımıza 'şişman ve komik' adam tiplemesiyle çıkan oyuncu, bir süre önce aldığı zayıflama ve daha ciddi rollerde oynama kararıyla, hayranlarını bir hayli sinirlendirmişe benziyor. Aslında bu tür bir karar kimseyi ilgilendirmemeli, ancak ne yaparsınız şöhret bazen insana yük olabiliyor.

8. Nicki Minaj

8. Nicki Minaj

Jaden Smith için ne yazdıysak, Minaj için de geçerli. Ancak kıyaslarsak Minaj, Smith'e göre daha antipatik bir isim. Öyle ki, birlikte çalıştığı insanlar bile ondan yaka silkmiş. Hal böyleyken kendisinden haz etmeyen insanlara ne diyebilirsiniz ki?

9. Jennifer Lopez

9. Jennifer Lopez

'Meyve veren ağaç taşlanır' misali bir durum onunki. Zira hakkında medyaya yansımış öyle aşırı tepki çekecek bir olay yok. Yine de her zaman hakkında atılıp tutulan isimlerin başında gelir.

10. Taylor Swift

10. Taylor Swift

Romantik ilişkilerinde çizdiği abartılı ezik portre ile Tina Fey ve Amy Poehler gibi isimlerin dalga konusu olmuştu. Aslında Swift kamuoyunda hakkında olumsuz bir kanı olan biri değil. Ne var ki, ünlüler camiasında sevilen bir isim olduğu da söylenemez. Adına kıskançlık diyelim, olsun bitsin..

11. Kim Kardashian

11. Kim Kardashian

Seks kasetine kadar, belik bir nebze olsun kamuoyu tepkisini kontrolü altında tutabiliyordu. Ancak kasetten sonra işler onun için bir hayli değişti. Zira artık yaptığı en küçük şey bile tepki çekiyor. Kendisinden hoşlanmayanların sayısı da azımsanamayacak kadar fazla...

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Kanye West

12. Kanye West

Kim Kardashian ile evliliği, onunla ilgili kamuoyu algısını bir anda değiştirmeye yetmişti. Üstüne Taylor Swift'le girdiği çirkin diyalog ve Beyonca'a avazı çıktığı kadar bağırması da, kamuoyunun tepkisine sebep olmuştu. West için sıkıntılı günler halen devam ediyor...

13. John Travolta

13. John Travolta

Listemize girmesinin tek sebebi, Sayntoloji (scientology) tarikatı mensup olması. Pek çok hayranını bu yüzden kaybettiğini biliyoruz.

14. Woody Allen

14. Woody Allen

Bir zamanlar herkes onu severdi. Ancak evlatlığıyla evlenmesi, onun tüm itibarını yerle yeksan etmeye yetti. Zaten nasıl etmesin? Üstüne adı taciz skandalına da karıştı. Artık bu saatten sonra, içine düştüğü durumdan çıkması zor görünüyor.

15. Justin Bieber

15. Justin Bieber

Sanıyoruz, herkesin ondan nefret etmek için kendine özgü bir nedeni var. O yüzden yorumu sizlere bırakalım:)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
387
126
123
26
18
18
8