Görüş Bildir
Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Enflasyon Dünya Genelinde Arttı'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Enflasyon Dünya Genelinde Arttı'

Batuhan
24.11.2021 - 11:11

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi'nin (İSEDAK) 37'nci Bakanlar Toplantısı'na video mesaj gönderdi. Erdoğan mesajında 'Enflasyon dünya genelinde arttı. Sorunlara kalıcı çözüm üretmemiz gerekiyor' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi'nin (İSEDAK) 37'nci Bakanlar Toplantısı'na video mesaj gönderdi.

"Salgını her alanda çok derinden hissettik"

"Salgını her alanda çok derinden hissettik"

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları: 

Enflasyon dünya genelinde arttı. 

Salgını her alanda çok derinden hissettik. Arz talep dengesizliği emtia fiyatlarını artırdı. Küresel emtia fiyatlarındaki olağan dışı seyir dünyada enflasyon oranlarını tetikledi. Sorunlara kalıcı çözüm üretmemiz gerekiyor.

Filistin davamızı sonuna kadar savunmakta kararlıyız. İİT üyesi ülkeler olarak Filistin davasını zaafa uğratacak her türlü hareketten kaçınmalıyız.

İsrail'in Doğu Küdüs ve Batı Şeria'daki yasa dışı yerleşim, yıkım, zorla yerinden etme, müsadere, tahliye politikalarına dur demeliyiz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
10
3
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
semih karakaş

ARTIK MİLLETİ SALAK YERİNE KOYMAKTAN VAZGEÇİN

dasdasd

yerine koymaya gerek yok

Bozkurt

Sorunu kabul etmediniz ki çözüm üretesiniz? Tek derdiniz otokrasinize tehdit olarak gördüğünüz halka biat etmediği için terörist, iç mihrak, marjinal gruplar... Devamını Gör

dasdasd

her ülkede enflasyon artıyorsa neden bütün para birimleri tl karşısında değerleniyor. çok ilginç. umarım buna da cevap verirler

Bozkurt

Oyun büyükmüş.