Görüş Bildir
Haberler
Çocuğunun Gelecekte Mucit Olma Potansiyelini Söylüyoruz!

Çocuğunun Gelecekte Mucit Olma Potansiyelini Söylüyoruz!

Çocuğun gerçekten de bir mucit olabilir mi? Öğrenmek için hemen testi çöz!

1. İlk olarak mucit adayımızın kaç yaşında olduğunu öğrenebilir miyiz?

2. Hadi başlayalım: Çocuğun ne tür oyuncaklarla oynamayı daha çok seviyor?

3. Peki evdeki elektronik aletlerle arası nasıldır?

4. Birçok çocuk kutu oyunlarından da oldukça hoşlanıyor. Peki senin çocuğun en çok nasıl oyunları seviyor?

5. Peki oyuncaklarını parçalara ayırıp birleştirme huyu var mıdır?

6. Çocuğun herhangi bir problemle karşılaştığında nasıl bir tutum sergiliyor?

7. Günlük alışkanlıklarını da merak ediyoruz onun: Ev işlerinde ne kadar yardımcı olur sana?

8. Son olarak, çizimle arası nasıl? Objeleri basitçe çizebiliyor mu?

Potansiyeli %75’in Üzerinde!

Potansiyeli %75’in Üzerinde!

Verdiğin cevaplara göre çocuğun geleceğin mucidi olabilecek bir potansiyele sahip. Ancak bu potansiyeli ne kadar iyi değerlendireceği onun ellerinde. Yaratıcı fikirler ve özgün bakış açısıyla zehir gibi bir kafaya sahip. Doğru eğitim ve kılavuzluk ile yapabileceklerinin sınırı yok. Biz de İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı yani İELEV olarak geleceğin mucitlerine hep destek tam destek vermekteyiz. Bu yıl yenisi düzenlenen İELEV Maker Faire etkinliğimizde anaokulu seviyesinden lise seviyesine birçok yaratıcı ürün ve proje etkinlikteki yerini alacak. Çocuğun da yaratıcı ürünü ve projesi ile etkinlikteki yerini alabilir. Üstelik Türkiye’de ilk defa yapılan RoboRave robot yarışmasına da katılabilir. Birbirinden güzel ödüller çocuklarımızı bekliyor. Detaylar için tıkla!

Potansiyeli %50’nin Üzerinde!

Potansiyeli %50’nin Üzerinde!

Verdiğin cevaplara göre senin çocuğunun gelecekte mucit olma potansiyeli %50'nin üzerinde! Doğru eğitim ile sahip olduğu yetenekleri geliştirir, yaratıcılığını pratiğe dökmeyi öğrenirse gerçekten de ileride ismini tarihe yazan bir mucit olabilir senin çocuğun. Biz de İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı yani İELEV olarak geleceğin mucitlerine hep destek tam destek vermekteyiz. Bu yıl yenisi düzenlenen İELEV Maker Faire etkinliğimizde anaokulu seviyesinden lise seviyesine birçok yaratıcı ürün ve proje etkinlikteki yerini alacak. Çocuğun da yaratıcı ürünü ve projesi ile etkinlikteki yerini alabilir. Üstelik Türkiye’de ilk defa yapılan RoboRave robot yarışmasına da katılabilir. Birbirinden güzel ödüller çocuklarımızı bekliyor. Detaylar için tıkla!

Potansiyeli %75’in Üzerinde!

Potansiyeli %75’in Üzerinde!

Verdiğin cevaplara göre senin çocuğun gerçekten de ileride mucit olabilecek bir potansiyele sahip! Gerek yaratıcılığını besleyen meraklı karakteri gerek çözüm üretme yeteneğiyle bir mucitin tüm özelliklerini taşıyor senin çocuğun. Ancak asıl önemli olan bu potansiyeli nasıl değerlendirdiği. Sahip olduğu bu yetenekleri doğru eğitim ve yönlendirme ile geliştirdiği sürece yapabileceklerinin sınırı yok. Biz de İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı yani İELEV olarak geleceğin mucitlerine hep destek tam destek vermekteyiz. Bu yıl yenisi düzenlenen İELEV Maker Faire etkinliğimizde anaokulu seviyesinden lise seviyesine birçok yaratıcı ürün ve proje etkinlikteki yerini alacak. Çocuğun da yaratıcı ürünü ve projesi ile etkinlikteki yerini alabilir, anaokulu seviyesindeki çocuklar için düzenlenecek atölyelere katılabilir. Birbirinden güzel ödüller çocuklarımızı bekliyor. Detaylar için tıkla!

Potansiyeli %50’nin Üzerinde!

Potansiyeli %50’nin Üzerinde!

Verdiğin cevaplara göre senin çocuğunun gelecekte mucit olma potansiyeli %50'nin üzerinde! Söz konusu mucitlik olunca bu oran oldukça yüksek ama önemli olan bu potansiyeli doğru şekilde kullanabilmesi! Sahip olduğu yaratıcılık ve araştırmacı ruh iyi bir eğitimle yönlendirilirse eğer ismini tarihe bile yazabilir senin çocuğun! Biz de İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı yani İELEV olarak geleceğin mucitlerine hep destek tam destek vermekteyiz. Bu yıl yenisi düzenlenen İELEV Maker Faire etkinliğimizde anaokulu seviyesinden lise seviyesine birçok yaratıcı ürün ve proje etkinlikteki yerini alacak. Çocuğun da yaratıcı ürünü ve projesi ile etkinlikteki yerini alabilir, anaokulu seviyesindeki çocuklar için düzenlenecek atölyelere katılabilir. Birbirinden güzel ödüller çocuklarımızı bekliyor. Detaylar için tıkla!

Potansiyeli %70’in Üzerinde!

Potansiyeli %70’in Üzerinde!

Verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin çocuğunun ileride gerçek bir mucit olma potansiyeli gerçekten de çok yüksek. Meraklı karakteri ve sahip olduğu pratik zekâ ile zehir gibi bir çocuk seninki. Ama bu potansiyeli iyi kullanabilmesi de çok önemli. Doğru eğitim ve kılavuzluk ile yapabileceklerinin sınırı yok. Biz de İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı yani İELEV olarak geleceğin mucitlerine hep destek tam destek vermekteyiz. Bu yıl yenisi düzenlenen İELEV Maker Faire etkinliğimizde anaokulu seviyesinden lise seviyesine birçok yaratıcı ürün ve proje etkinlikteki yerini alacak. Çocuğun da yaratıcı ürünü ve projesi ile etkinlikteki yerini alabilir. Birbirinden güzel ödüller çocuklarımızı bekliyor. Detaylar için tıkla!