Görüş Bildir
Haberler
Cinsel Yaşamını Hangi Hayvan Yönetiyor?

etiket Cinsel Yaşamını Hangi Hayvan Yönetiyor?

Öykü Parlak
25.03.2017 - 20:02

Hadi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bir renk seçelim.

2. Şimdi de bir içecek seçelim.

3. Şimdi de kendimize bir yatak odası seçelim.

4. Bu görsellerden birini seçmeni istesek

5. Peki şu an bu manzaralardan birine karşı oturma şansın olsa hangisini seçersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir insanla tanışınca ilk neresine bakarsın?

7. Peki senin için seçeneklerden hangisi daha çok öneme sahip?

8. Son olarak kendini bir kelimeyle tanımlaman gerekse hangisini seçersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Panter!

Panter!

Cinsel yaşamını panter yönetiyor. Konu seks olunca, yeni şeyler denemekten asla çekinmiyorsun. Asla sınır tanımayan ve uçlarda yaşamayı seven bir yapın var. Bir şeyi elde etmek istediğin zaman önüne çıkan her şeyi yıkıp geçebilecek hırsa ve güce sahipsin. Bir mekana girdiğinde tüm gözler hemen sana dönüyor ve sen de bu durumdan oldukça keyif alıyorsun.  Dikkat et dokunanı yakarsın!

Güvercin!

Güvercin!

Cinsel yaşamını güvercin yönetiyor. Partnerinin duygularını, düşüncelerini çok fazla önemsiyorsun. Riskli durumlardan, tehlikeli pozisyonlardan uzak kalıyorsun çünkü vücut bütünlüğün senin için her şeyden önemli. 'Sonsuz bir sağlıklı yaşam mı seks mi' diye sorsalar sağlıklı yaşamı seçecek kadar seviyorsun kendini. Tüm ortamları yumuşatan, insanlara huzur ve güven veren bir yapın var. Kanatsız bir melek gibisin!

Panda!

Panda!

Cinsel yaşamını panda yönetiyor. Senin için dokunmak, hissetmek, aynı noktada buluşabilmek çok önemli. İçinde duygu barındırmayan bir seks, kalbine ihanet gibi geliyor. Bir insana kendini tam olarak teslim edebilmek için ona büyük bir aşkla bağlı olmalısın. En kötü denilen insanın bile içinde bir güzellik görebiliyorsun. Her insanın hayatına senden bir tane lazım!

Kedi!

Kedi!

Cinsel yaşamını kedi yönetiyor. Birlikte olacağın insanı tam olarak tanımadan, zaaflarını, tutkularını bilmeden onu hayatına sokmak istemiyorsun. Özgürlüğüne ve hayatına çok önem veriyorsun. Bu yüzden kolay kolay kimse hayatına giremiyor ama girince de tam anlamıyla birbirinize teslim oluyorsunuz. Hayatının her alanında olan özgürlük bağımlılığın yatakta da kendini hissettiriyor. Kontrol hep senin elinde olsun istiyorsun. Emredersin patron!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
344
201
110
52
40
32
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ibrahim Tas

Güvercin

Lucius Grecea

tyrannasourus rex çıktı, neslim tükenmiş

Ülker Aliyeva

panter )) ben zaten seviyorum panteri ))