Görüş Bildir
Haberler
Cinsel İstismara Uğrayan Bebeğin Ölümünde 5 Tutuklama!

etiket Cinsel İstismara Uğrayan Bebeğin Ölümünde 5 Tutuklama!

Ulaş
22.05.2023 - 14:25

Zonguldak'ta iki yaşında bebeğin istismar edildikten sonra yaşamını yitirmesine ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 5 şüpheli tutuklandı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anne de tutuklananlar arasında...

Anne de tutuklananlar arasında...

Zonguldak Çaycuma'ya bağlı İstasyon Mahallesi'nde annesi M.Ö. markete gittiği sırada F.S. (25) tarafından cinsel istismara uğrayan ve darp edilen 2 yaşındaki N.Ö'nün hayatını kaybetmesine ilişkin gözaltına alınan anne M.Ö. ile zanlılar M.G. Ö.C. ve C.S'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 2 şüphelinin ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 2 şüphelinin ise emniyetteki işlemleri sürüyor.

İstasyon Mahallesi'nde 18 Mayıs’ta, daha önceden tanıştığı M.Ö'nün evine giden F.S, kadının 8 yaşındaki kızıyla markete gitmesinin ardından 2 yaşındaki kızı N.Ö'ye cinsel istismarda bulunduğu ve çocuğun kafasını duvara vurduğu iddiasıyla ekiplerce gözaltına alınmıştı.

Zonguldak Bülent Ecevit Hastanesi'nde kaldırılan çocuk, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamış, 8 yaşındaki ablası ise koruma altına alınmıştı.

İfadesinde cinsel istismar ve darp suçunu itiraf eden şüpheli F.S, çıkarıldığı mahkemece 'çocuğa nitelikli cinsel istismar' ve 'kendini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
241
71
42
3
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mamamia

tek temennim bunlari aynı şekilde gebertmeleri, çüklerini kesip atsınlar yaw insan nasıl bı bebeğe o gözle bakar aklım almıyor yahu, toprak bile kabul etmeye... Devamını Gör

mamamia

hepimizin bildiği bu ve umarım ennn ağır şekilde olur. şuraya bak suçlu için bı başka suçludan medet umuyoruz...

yengegeldikmi

Şu pisliği anlatmaya, ifade etmeye kelimeler yetmiyor. Daha 2 yaşında bebenin ne suçu olabilir ki yaşayamadan melek oldu. Ah be...

Nuray

Bu vahşeti caniliği nasıl yaparlar nasıl aklımı kaybedicem en son. Çocukların öldürülmediği bir dünya istiyorum bu şerefsizlerle aynı dünyada yaşamak kahredi... Devamını Gör

Brk.

Bu ülkede her geçen saniye salise insanlardan nefret ediyorum Allah tez zamanda belalarını versin..