Görüş Bildir
Haberler
Cinayet İtirafı 17 Yıl Sonra Geldi: Tarlada Silahla Öldürmüş

Cinayet İtirafı 17 Yıl Sonra Geldi: Tarlada Silahla Öldürmüş

Kocaeli’nde 17 yıl önce hayatını kaybeden Seyfettin Arıcı cinayetinin katil zanlı ortaya çıktı. Arıcı’yı, aynı mahallede oturan ve aralarında husumet olduğu öğrenilen S.D.’nin öldürdüğü ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Faili meçhul olarak kalmıştı

Faili meçhul olarak kalmıştı

Kandıra ilçesinin kırsal Alefli Mahallesinde oturan 3 çocuk babası Seyfettin Arıcı, 9 Eylül 2005’te fındıklıkta koyunlarını otlatırken tüfekle vurularak öldürüldü. O tarihte jandarmanın yaptığı çalışmalarda cinayet şüphelisi bulunamadı, dosya, faili meçhul olarak rafa kaldırıldı.

Kandıra Cumhuriyet Başsavcılığı, geçen haftalarda dosyayı, cinayetin yeniden araştırılması için Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne gönderdi. Dosyadaki delilleri inceleyen polis, mahalleye giderek bazı kişilerin ifadelerine başvurdu.

İfadelerde Seyfettin Arıcı ile aynı mahallede oturan S.D. arasında 1986 yılından beri husumet olduğu bilgisine ulaşan ekipler, şüpheliyi gözaltına aldı.

Polisteki ifadesinde S.D., “Gördüğü her yerde bana ağır küfürler ediyordu. Garibandım, köyde yıllarca beni çok ezdi. O gün, babamla koyunları otlatmaya çıkmıştık. Kendimi vahşi hayvanlardan korumak için yanıma tüfek almıştım. Seyfettin’in de koyun otlattığını görünce, babama işim olduğunu söyleyerek ayrıldım. Bir süre takip ettikten sonra tüfekle Seyfettin’i öldürdüm. Sonrasında tüfeği de kırıp dereye attım” diyerek cinayeti itiraf etti.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan S.D., adliyeye sevk edildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zevahir

katil zanlı ortaya çıktı değil, katil zanlısı ortaya çıktı olacak. Tamlama kalıplarının içine tükürdünüz.