Görüş Bildir
Haberler
Çiğ Köftecideki Darp ve Saldırıyla İlgili Gözaltındaki 4 Şüpheli Adliyede

Çiğ Köftecideki Darp ve Saldırıyla İlgili Gözaltındaki 4 Şüpheli Adliyede

Ulaş
02.03.2021 - 15:42

Afyonkarahisar'da G.Ş.’nin, sipariş ettiği çiğ köftenin acılı olduğu gerekçesiyle iş yeri çalışanı Yılmaz Koç'u yumruklayıp darbetmesinin ardından çiğ köfteci dükkanına saldıran şüphelinin kardeşi H.Ş. ve 2 yakını polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün akşam saatlerinde darp edilen çiğ köfteci bu kez G.Ş.'nin kardeşi H.Ş. tarafından hedef alındı. Dün saat 22.00 sıralarında otomobille çiğ köfteciye gelen H.Ş., önce elindeki içki şişesini iş yerinin camına fırlattı. Ardından kapıya tekme atarak, içerideki Bilal T.'yi dışarı çağıran H.Ş., bu kez dükkanın önündeki sehpayı fırlatarak, iş yerinin camını kırdı. Dükkan önünde duran motosiklete de tekme atarak zarar veren H.Ş.'yi beraber geldiği kişiler sakinleştirip, uzaklaştırmaya çalıştı. İş yerindeki Bilal T.'ye küfürler de eden H.Ş., arkadaşları tarafından otomobile bindirilerek uzaklaştırıldı. H.Ş.'yi takibe alan polis, kısa sürede yakaladı. H.Ş. ve beraberindeki 2 kişi gözaltına alınarak, emniyete götürüldü.

Adliyeye sevk edildiler...

Adliyeye sevk edildiler...

Gözaltındaki G.Ş. ve kardeşi H.Ş. ile onların yakınları olduğu öğrenilen B.B. ve D.B. kardeşler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi. 4 şüphelinin işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hakan balta

Bu olarak organize hale geldi, normal bir saldırı değil.