Görüş Bildir
Haberler
Cesetle Selfie Çekip Sosyal Medyadan Paylaşmış

Cesetle Selfie Çekip Sosyal Medyadan Paylaşmış

Emre Ordu
18.05.2023 - 09:37 Son Güncelleme: 18.05.2023 - 09:38

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde 3 gün önce evinde ölü bulunan kadının cesedi Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, olay öncesi beraber olduğu gencin cesetle birlikte çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, 14 Mayıs gecesi saat 12.00 sularında Alaplı Konak İş Merkezi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Filiz K.’dan (53) haber alamayan arkadaşları durumu polis ekiplerine bildirdi. Ekipler de kadına ulaşamayınca savcılığın izniyle iş merkezinde kadının ev olarak kullandığı daireye girdi. Yapılan incelemede Filiz K.’nin öldüğü belirlendi. Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’nde yapılan otopside herhangi bir bulguya ulaşılamadı.

Selfie çekip sosyal medyada paylaşmış

Selfie çekip sosyal medyada paylaşmış

Bu sırada binanın güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen Alaplı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Filiz K.’nın asansöre M.C.Y. ile birlikte bindiğini belirledi.  Sorguya alınan M.C.Y. ise olaydan önce eve birlikte geldiklerini, sabaha kadar alkol aldıklarını ve uyuyakaldıklarını söyledi. 

Ancak M.C.Y.’nin cesetle birlikte çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabında paylaşması üzerine sorgusuna devam edildi.

Ölüm sebebi Adli Tıp'ta kesinleşecek

Ölüm sebebi Adli Tıp'ta kesinleşecek
İçeriğin Devamı Aşağıda

Filiz K.’nın uyuduğunu zannettiğini öne süren M.C.Y., evden ayrıldığını söyledi. M.C.Y.’nin cezai ehliyetinin yeterli olmadığı ve geçen ay ailesi tarafından vasi atandığı öğrenildi. 

M.C.Y. sorgusundan sonra serbest bırakılırken Filiz K.’nın kesin ölüm sebebi adli tıptan gelecek bulgulara göre netlik kazanacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nuray

Bu ülkede hala yaşıyor olmak büyük başarı..

Pasif Kullanıcı

çağ dışıymış, yok barbarcaymış, ben anlamam, bu ülkede idam şart.

Otto Skorzeny

onu diye diye dilimizde tüy bitti #çareidam belki darağacı vahşi olarak düşünülebilir onun yerine zehir enjekte edilir ama idam şart kesinlikle.

hedefsizkitle

Ne güzel ya.. kafasına göre yaşayıp, her haltı yiyip, sonra da tüm sorumluluklardan kurtulmak için parayla “cezai ehliyeti yoktur” belgesi dağıtılmaya başlan... Devamını Gör