Görüş Bildir
Haberler
Cem'in Ailesinden Münevver'in Ailesine İcra

Cem'in Ailesinden Münevver'in Ailesine İcra

Onedio Medya
05.03.2014 - 12:12 Son Güncelleme: 05.03.2014 - 12:44

Cem'in Ailesinden Münevver'in Ailesine İcra

Sevgilisi Cem Garipoğlu'nun başını testere ile keserek hunharca öldürdüğü Münevver Karabulut'un ailesi Küçükçekmece 5. aile mahkemesi'ne 2 milyon liralık manevi 37 bin liralık da maddi tazminat davası açmıştı.

Mahkeme geçen yıl 8 Ekim'de verdiği kararında talep edilen manevi tazmiat tutarının 750 bin TL'sini reddederek Garipoğlu ailesinin Karabulut Ailesine 1 Milyon 250 bin lira manevi 37 bin lira da manevi taziminat ödemesine karar verdi.

Habertürk'ten Güngör Karakuş'un haberine göre, mahkeme ayrıca kararında Cem Garipoğlu ve Mehmet Nida Garipoğlu'nun davada avukatları bulunduğunu, reddedilen 750 bin tllik tutarın ekarşılığı olan topelam 60 bin tl olan avukatlık ücretinin Karabulut ailesinden alınmasını de karara bağladı. Paranın ödenmemesi halinde Karabulut ailesine para tutarınca icra geleceği bildirildi. Ayrıca aile fertlerine de ayrı ayrı icra takibi başlatıldığı belirtildi. Paranın ödenmesi için aileye 7 gün süre verildi. Para ödenmediği takdirde kızlarını kaybeden ailene evine haciz gelecek.

Cumhuriyet

Kaynak: http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/tu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0