Görüş Bildir
Haberler
Camide Ayakkabı Dolabı Üzerine Devrilen 7 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Camide Ayakkabı Dolabı Üzerine Devrilen 7 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde, Kuran kursuna kayıt yaptırmak için babasıyla camiye giden 7 yaşındaki Devran Eren üzerine ayakkabı dolabı devrilmesi sonucu yaşamını yitirdi.

Olay, dün, Dilovası'na bağlı Mimar Sinan Mahallesi'nde meydana geldi. Devran Eren, babası Hasan Eren ile birlikte Kuran kursuna kayıt yaptırmak için Hz. Ali Camisi'ne geldi. Küçük çocuk, içerideki işlemler bittikten sonra dışarı çıkmak için ayakkabılarını giymek üzere dolaba yöneldi. Devran'ın dokunmasıyla ayakkabı dolabı üzerine devrildi.

O anlar caminin güvenlik kamerasına böyle yansıdı 📹

Oğlunun dolap altında kaldığını gören Hasan Eren, üzerinden kaldırıp, sağlık ekibine haber verdi. İhbarla camiye gelen sağlık görevlileri, yerde hareketsiz yatan Devran Eren'in yaşamını yitirdiğini belirledi.

Polis soruşturma başlattı

Polis soruşturma başlattı

Küçük çocuğun cansız bedeni, Dilovası Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan polis, Devran Eren'in ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kal El

Simdi bu olayda da kimse sorumluluk almaz Allah’in takdiri deyip tum sucu yaradana atar bu omurgasizlar. Kimse ceza almayacak gorursunuz.

İşin ciddiyetini anlamıyorsunuz. Evdeki, mekanlardaki, her yerdeki eşyaların duvara sabitlenmesi lazım. Böyle kötü bir şekilde can verilince bile sorumsuzluk... Devamını Gör

theIdeologie

Dolabın duvara sabitlenmesi gerekirdi.