Görüş Bildir
Haberler
Camdaki Kız 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Camdaki Kız 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Müge Kakşi
04.12.2021 - 19:06

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Adil Nalan ile yüzleşirken Nalan'a annesinin kendisinden başka kimseye güvenmediğini ve bu yüzden derin bir karanlık içinde yaşadığını söyler. Öte yandan Feride saklamak için ömrünü adadığı sırrını Nalan'ın öğrenmemesi için elinden geleni yaparken, Melisa Muzo'ya Nalan'ın yanlış kardeşle evlendiğini söyler. Ortalık iyice gerilmişken Nalan'ın 'Semiha İpekoğlu kim anne?' sorusu duyulur. İşte Camdaki Kız 23. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Camdaki Kız dizisinde heyecan dorukta. Yönetmenliğini Nadim Güç'ün yaptığı, başrollerinde ise Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun bulunduğu Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Camdaki Kız 23. bölüm fragmanı...

Camdaki Kız Son Bölüm Özeti

Camdaki Kız Son Bölüm Özeti

Camdaki Kız son bölümde Sedat, Melisa'nın gerçek yüzünü ortaya çıkarmak onu tuzağa düşürüyor ve otel odasında beklemediği bir tepkiyle karşılaşıyor!

Nalan, Adil'i Cana'yla görmenin şokunu atlatamadan yaşayacağı yüzleşmelere hazır değildir. Melisa, Koroğlu Ailesi'yle her geçen gün daha da samimi olur. Muzo, ailesinin baskısıyla nasıl baş edeceğini bilemezken, Hayri'nin Melisa'yı görme ihtimalinden de tedirgin olur. Feride, Adil'in gizli gizli telefonla mesajlaşmasına karşı iyice şüphelenince daha yakın takibe alır. Adil'i köşeye sıkıştırmak isteyen Feride, talihsiz bir olay yaşar. 

Nalan, Feride'nin yaşadığı talihsiz kaza sonrası Adil'i takip edecektir. Kızından babasının neler yaptığını öğrenmesini isteyen Feride, Adil'in Sema'nın mezarlığına gittiğini Nalan'ın haber vermesiyle öğrenince yüreği ağzına gelir. Ancak Nalan, babasını takip etmeye devam eder. Meliha, Hayri'nin kapısına gelir. O sırada Hayri'nin evinde Rafet, Melisa'yla karşılaşacak mı? Nalan, babasını Cana'yla yakaladığı an ne yapacak?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın