Görüş Bildir
Haberler
Çamaşır Çilesi Bitmez: Çektiğin Çileye Göre Ne Kadar Sabırlı Bir İnsansın?

Çamaşır Çilesi Bitmez: Çektiğin Çileye Göre Ne Kadar Sabırlı Bir İnsansın?

Vanish Kosla
01.10.2020 - 14:53

Bu hayatın çilesi bitmez elbette ama sabırlı kalabiliyor muyuz acaba? 

Öğrenmek için haydi teste...

1. Kıyafetlerin lekelendiğinde bu lekeleri nasıl çıkarmaya çalışıyorsun?

2. Kıyafetlerin sürekli yıkanmaktan yıpranıyor mu?

3. Hevesle aldığınız o güzelim renkli kıyafetlerinin rengi zamanla soluyor mu peki?

4. Deterjanlardaki parfümlerin maskelediği kokular ütü yaparken yeniden mi ortaya çıkıyor?

5. Temiz ve ütülü bir kıyafetle dışarı çıktığında üzerine bir şey dökme süreni soruyoruz?

6. Bir de şunu soralım ne sıklıkla çamaşırlarını yıkıyorsun?

7. Son olarak söyle bakalım, sen çamaşırları hangi şekilde yıkıyorsun?

Sabır mabır kalmamış sende!

Gündelik hayatında seni çileden çıkaran lekeler yüzünden sabır mabır kalmamış sende. E hakkın da var tabi, sevmediğin halde sürekli çamaşırlar ile uğraşmak ve istemediğin sonuçlarla karşılaşmak insanda sabır bırakmıyor! Ancak üzülme, en azından senin için pratik bir çözüm sunuyoruz ve çamaşır çilesine son veriyoruz. Vanish Kosla Multipower kıyafetlerinizdeki lekeleri soğuk suda bile çıkarır. Üstelik renklerini capcanlı tutar! Vee en sevdiğiniz kıyafetlerinizin ömrünü uzatır. Üstün formülüyle Vanish Kosla Multipower ütü esnasında ortaya çıkan maskelenmiş kötü kokuları yok eder! Dene sen de farkı gör!

Sabrın tükenmek üzere!

Ev işleri yetmezmiş gibi bir de hiç eksik olmayan çamaşır çilesi yüzünden senin sabrın tükenmek üzere. Çıkmayan lekeler, küçülen, yıkansa da güzel kokmayan kıyafetler canına tak etmiş senin. Ancak üzülme, en azından senin için pratik bir çözüm sunuyoruz ve çamaşır çilesine son veriyoruz. Vanish Kosla Multipower kıyafetlerinizdeki lekeleri soğuk suda bile çıkarır. Üstelik renklerini capcanlı tutar! Vee en sevdiğiniz kıyafetlerinizin ömrünü uzatır. Üstün formülüyle Vanish Kosla Multipower ütü esnasında ortaya çıkan maskelenmiş kötü kokuları yok eder! Dene sen de farkı gör!

Sende de ne sabır varmış!

Ev işleri, çamaşır çilesi derken gündelik hayatta hepimizin sabrı tükendi tükenecek. Ancak sen tüm bunlar karşısında yılmamış, sabırlı kalmışsın. Çıkmayan lekeler, küçülen, yıkansa da güzel kokmayan kıyafetler de işin içine girince senin bile sabrın tükenebilir. Ancak üzülme, en azından senin için pratik bir çözüm sunuyoruz ve çamaşır çilesine son veriyoruz. Vanish Kosla Multipower kıyafetlerinizdeki lekeleri soğuk suda bile çıkarır. Üstelik renklerini capcanlı tutar! Vee en sevdiğiniz kıyafetlerinizin ömrünü uzatır. Üstün formülüyle Vanish Kosla Multipower ütü esnasında ortaya çıkan maskelenmiş kötü kokuları yok eder!  Dene sen de farkı gör!

Vanish Kosla Multipower ile Tüm Renklerinizi Tek Seferde Yıkayın!