Görüş Bildir
Haberler
Çağatay Ulusoy'dan Beklenmedik İstek! Yalı Çapkını İçin...

Çağatay Ulusoy'dan Beklenmedik İstek! Yalı Çapkını İçin...

GNS
15.11.2021 - 20:03

Türkiye'nin yakışıklı jönlerinden Çağatay Ulusoy uzun zaman sonra bir televizyon dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Televizyon ekranlarında en son Aras Bulut İynemli ile oynadığı 'İçerde' dizisiyle yer alan Ulusoy, kariyerine dijital içerik platformlarında yayınlanan dizi ve filmlerle devam etmişti. Uzun zaman üstüne TV8'de yayınlanacak 'Yalı Çapkını' dizisi için anlaşma imzalayan Çağatay Ulusoy'un senaryoyu beğenmediği öğrenildi. Senaryoyu beğenmeyen Çağatay Ulusoy diziden ayrılacak mı? Detayları haberimizde sizin için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ekranlara dönmeye hazırlanırken beklenmeyen bir sorunla karşılaşıldı. Birsel Altuntaş'ın TV100'de yer alan haberine göre Çağatay Ulusoy 'Yalı Çapkını' dizisinin senaryosunu beğenmedi. İşte detaylar...

Senaryoyu Beğenmedi

Senaryoyu Beğenmedi

'Kağıttan Hayatlar' filminin ardından yeni projesi merak konusu olan Çağatay Ulusoy'un OGM Pictures'ın TV8'de ekrana gelmesi planlanan 'Yalı Çapkını' dizisiyle el sıkıştığı gündeme gelmişti. Senaryo çalışmaları devam eden dizi için Neslihan Atagül ve Özge Gürel gibi oyuncuların da adı geçtiği konuşuluyordu. Ancak son gelen haberlere göre Çağatay Ulusoy çıkan senaryoyu beğenmedi.

Yeniden Yazılmasını İstedi

Yeniden Yazılmasını İstedi

Bunun üzerine senaryo yeniden yazdırılmaya başlandı. Yakışıklı oyuncu yeni çıkan draftı da beğenmezse dizide oynamayacak.

Öte yandan Neslihan Atagül'ün de eşi Kadir Doğulu'nun dijital projesinde oynamak istediği için diziyi kabul etmediği bilgisi kulislerde dolaşıyor.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın