Görüş Bildir
Haberler
Bütün Zorluklara Hazır Olun! Hayatta Karşılaşabileceğimiz Aksiliklere Karşı Alabileceğimiz 10 Sigorta Önlemi!

Bütün Zorluklara Hazır Olun! Hayatta Karşılaşabileceğimiz Aksiliklere Karşı Alabileceğimiz 10 Sigorta Önlemi!

Sigorta önlemleri almak risk yönetimini sağlamanın yollarından biridir. Özel sigorta avantajları hayatını kolaylaştırabilir. Finansal özgürlüğünde merkezi bir rol oynayan sigortalar en çok ihtiyaç duyduğun anda sana ve ailene finansal güvenlik sağlarlar. Birçok kişi riskli durumlarla baş edebilecek finansal özgürlüğe sahip olduğunu düşünür ve sigorta önlemleri alma gereği duymaz. Ancak sadece tıbbi faturaları ödemek veya onarılamayacak şekilde hasar görmüş bir araba için hayat boyu biriktirdiğin tasarrufu harcamanın yetmeyeceği aksi durumlarla da karşılaşılması mümkündür. 

Bu sebeple sigorta önlemi almak hayatta her türlü sorunla yüzleşebilmeni finansal olarak güvence altına alan önemli bir konudur. Finansal planlamana dahil ederek önceden alacağın tüm sigorta önlemleri birikimlerini güvence altına almanın yanı sıra hem seni hem de sevdiklerini korur. Öngörülemeyen herhangi bir aksilik insanı fiziksel, zihinsel ve finansal olarak zorlayabilir. Sigorta önlemi almaksa en azından finansal krizi halledeceğinden stresin azalır ve geri kalan her şeye odaklanman kolaylaşır. İstenmeyen durumlarla karşılaştığında omuzlarındaki mali yükü azaltan sigorta önlemleri, sadece finansal bir güvence olmaktan öte seni ve değer verdiklerini koruduğu için çok önemlidir.

1. Geniş Teminatlarıyla Yol Güvenliği: Kasko Sigortası

1. Geniş Teminatlarıyla Yol Güvenliği: Kasko Sigortası

Kasko sigortası, aracının bir kaza ile karşılaşması durumunda ortaya çıkabilecek masrafları karşılamana yardımcı olur. Ayrıca araban çalınırsa ve 30 gün içerisinde bulunamazsa kasko sigortan sayesinde tazminat alman da söz konusudur. Diğer sigorta poliçeleri gibi kasko sigortası da finansal durumunu korumaya yönelik risk azaltıcı bir araç olarak işlev görür. Acil bir durumla karşılaştığında mali durumunun riske girmesini engelleyerek birikimlerini güvence altına alır. Bu sayede birikimlerini en iyi şekilde koruyabilirsin.

2. Trafik Güvenliği için: Zorunlu Trafik Sigortası

2. Trafik Güvenliği için: Zorunlu Trafik Sigortası

Zorunlu trafik sigortası, poliçe kapsamındaki aracını kullandığın sırada yaşanan bir kazada karşı tarafın ve varsa üçüncü şahısların maddi hasar ve tedavilerini kapsayan sigorta önlemidir. Türkiye Cumhuriyeti’nde zorunlu olan bir sigortadır aksi halde araç trafikten men edilir.

3. Sağlığınızın Sigortası: Özel Sağlık Sigortası

3. Sağlığınızın Sigortası: Özel Sağlık Sigortası

Özel sağlık sigortası sayesinde hem kendin hem de ailen için uzun bekleme süreleri olmadan gerek ayakta gerekse yatarak uygulanan tedavi masraflarını karşılayabilirsin. 0-64 yaş arası herkesin faydalanabileceği özel sağlık sigortası poliçeni istediğin şekilde genişletebilme imkanın da var. İstersen yurt dışında da kullanabileceğin özel sağlık sigortan sayesinde senin ve sevdiklerinin sağlığı güvende olur.

4. Seyahatinizde Keyfiniz Kaçmasın: Seyahat Sağlık Sigortası

4. Seyahatinizde Keyfiniz Kaçmasın: Seyahat Sağlık Sigortası

Yurt dışı seyahatlerinde herhangi bir sağlık sorunu yaşama ihtimalinden tedirgin olmadan seyahat edebilmeni sağlayan bu sigorta sayesinde seyahatin esnasında gittiğin her yerde sağlığını güvence altına almış olursun. Poliçe süreni kendin belirlersin ve başına gelebilecek bir kaza halinde ya da acil durumlarda sigortan yanında olur.

5. Yüksek Kalitede Sağlık Hizmeti: Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

5. Yüksek Kalitede Sağlık Hizmeti: Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

Tamamlayıcı sağlık sigortası sayesinde SGK ile anlaşmalı tüm özel hastanelerden poliçen kapsamında yararlanabilirsin. Özel hastanelerin yüksek kaliteli sağlık hizmetlerinden avantajlı şekilde faydalanarak sağlığını güvence altına almış olursun. Üstelik ailen ile birlikte aynı poliçe kapsamında değerlendirilebilir ve indirimler de elde edebilirsin.

6. Yabancı Uyrukluların Güvencesi: Yabancı Sağlık Sigortası

6. Yabancı Uyrukluların Güvencesi: Yabancı Sağlık Sigortası

Yabancı sağlık sigortası 0-70 yaş arası yabancı uyruklu kişilerin sağlığını güvence altına alan sigorta çeşididir. Türkiye’de SGK’lı olarak çalışan yabancı uyruklu biriysen tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırabilir ya da yabancı sağlık sigortası ile anlaşmalı tüm özel hastanelerden hizmet sağlayabilirsin.

7. Zorunlu Deprem Sigortası: DASK

7. Zorunlu Deprem Sigortası: DASK

Türkiye Cumhuriyeti bir deprem ülkesidir ve Türkiye Cumhuriyeti’nde deprem sigortası zorunludur. Taşınmaz olarak geçen yerleri kapsayan bu sigorta deprem ve ardından oluşabilecek deprem kaynaklı diğer yaşanabilecek sorunları da kapsar.

8. Evin İkinci Anahtarı: Konut Sigortası

8. Evin İkinci Anahtarı: Konut Sigortası

Konut sigortan sayesinde yangın, doğal afet, hırsızlık gibi sebeplerle evinde oluşabilecek hasarları maddi olarak güvence altına alabilirsin. Konut sigortası kişilerin yaptırması gereken en önemli sigortalar içinde yer alır. Konut sigortası ile riskli ve tehlikeli durumlara karşı önceden aldığın önlemler sayesinde karşına çıkabilecek problemleri kolayca çözebilirsin.

9. Patili Dostlar için Evcil Hayvan Sigortası

9. Patili Dostlar için Evcil Hayvan Sigortası

Evini şenlendiren minik dostların için olmazsa olmaz önlemlerden biri evcil hayvan sigortasıdır. Minik dostlarının sağlığına iyi bakmak ve gönül rahatlığıyla tedavilerini üstlenebilmek için sana destek olan evcil hayvan sigortası tüm kedi ve köpek ırklarını kapsar. Böylece minik dostlarının sağlık harcamalarını ve tedavi masraflarını çok daha rahat şekilde karşılayabilir ve gönül rahatlığı ile evcil hayvanlarına ihtiyacı olan sağlık ve bakım desteğini sunabilirsin.

10. Cep Telefonu Sigortası

10. Cep Telefonu Sigortası

Cep telefonları kazara düştüklerinde aldıkları hasarların çözümü ve tamiri oldukça maliyetli olabilir. Poliçe kapsamına alacağın kırılma, çalınma, hatalı aksesuar kullanımı ya da kullanılamaz hale gelme gibi tüm durumlara karşı telefonunu daima korumaya alabilirsin.

180’in üzerinde şubeye sahip ve yarım asırdır Türkiye’nin en güvenilir sigorta brokeri olan dijipol.com ihtiyacın olan tüm sigorta çeşitleri ile her zaman yanında. Sen de vakit kaybetmeden dijipol.com’a gel ve ihtiyacın olan sigortaları avantajlı fiyatlarla satın almanın ayrıcalığını yaşa.

Şimdi bütün sigorta ihtiyaçların Dijipol.com'da!

Şimdi bütün sigorta ihtiyaçların Dijipol.com'da!

Kendini ve sevdiklerini korumanın en kolay yolu olan Dijipol.com'dan, bütün hayatını kapsayacak şekilde 30 farklı sigorta şirketinden şimdi sigorta teklifi al!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Rümeysa Merhan

👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻