Görüş Bildir
Haberler
Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediyenin Şirketlerinden İstifa Etti

Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediyenin Şirketlerinden İstifa Etti

Koltuğuna oturduğu 31 Mart'tan sonra belediyenin tüm şirketlerine kendisini 'başkan' olarak atayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, gelen tepkiler sonrası bu görevlerinden istifa etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kamuoyunun gündemine son olarak “30 Ağustos halkın tamamını ilgilendiren bir bayram değil” sözleri ile gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın kendisini belediyenin tüm şirketlerine yönetim kurulu başkanı olarak atadığı anlaşılmıştı.

Alinur Aktaş'ın tüm belediye şirketlerine kendisini başkan olarak ataması ve bu kurumlardan 'huzur hakkı' adı altında maaş alması tepkilere neden olmuştu.

Biri hariç görevlerinden ayrıldı

Biri hariç görevlerinden ayrıldı

Sözcü'den Halil Ataş'ın aktardığı bilgiye göre, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kurban Bayramı öncesi yönetim kurulu başkanlığını yaptığı BURULAŞ, BURFAŞ, Kültür AŞ. BEŞAŞ, Tarım AŞ, Jeotermal AŞ ve Burkent şirketlerinden istifa ettiği ortaya çıktı.

Aktaş’ın sadece diğer ilçe belediyelerinin de iştiraklarıyla kurulmuş olan BİNTED Şirketi’nin başında kaldığı öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
136
69
16
10
4
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Zahmet oldu helal para

Adil Topal

öl orospu çocuğu

spiritorbs

Yaw bu tipe kim niye oy verir yaw . Suratından sahtekarlık akıyor soysuzun . Seçimi Tipten kaybetmesi gereken bir dolandırıcı .