Görüş Bildir
Haberler
Burcu Biricik Transparan Mini Elbisesiyle Nefesleri Kesti!

Burcu Biricik Transparan Mini Elbisesiyle Nefesleri Kesti!

GNS
03.11.2021 - 19:13

Son dönemlerde Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı isimdeki romanından uyarlanan dizi Camdaki Kız'ın Nalan'ı olarak tanınan Burcu Biricik'ten nefesleri kesen paylaşım. Daha öncesinde Birkan Sokullu ile oynadığı Hayat Şarkısı dizisiyle hayran kitlesini katlamış olan Biricik sonrasında Barış Arduç ile Kuzgun dizisinde rol almış ve 2021'de dijital içerik platformu Netflix'in Fatma dizisinde başrol oyuncusu olmuştu. Şimdilerde televizyon dizisi Camdaki Kız ile seyirci karşısına çıkan Burcu Biricik sosyal medya hesabında paylaştığı transparan mini elbisesiyle görenlerin nefesini kesti. İşte o paylaşım...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Güzel oyuncu Burcu Biricik sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla olay oldu. 33 yaşındaki oyuncu transparan mini elbisesiyle verdiği pozla hayranlarının nefesini kesti.

Başarısının Ardı Arkası Kesilmiyor

Başarısının Ardı Arkası Kesilmiyor

Biricik, Hayat Şarkısı dizisiyle büyük bir çıkış yakaladıktan sonra Kuzgun, Kırmızı Oda ve Fatma gibi dizilerle başarısını perçinledi. Performansıyla izleyicilerin gönlünde taht kuran oyuncu, siyah sütyenin üzerine giydiği transparan bluzuyla poz verdi.

Sosyal medya hesabından paylaştığı pozu çok kısa sürede sosyal medyanın gündemine geldi. Süper mini elbisesiyle objektif karşısına geçen Burcu Biricik’in pozu hayranlarını ise ikiye böldü. Bazı hayranları güzel oyuncunun pozuna tam puan verirken bazıları ise kıyafetini çok iddialı bularak eleştirdi.

İşte Burcu Biricik'in O Fotoğrafı:

İşte Burcu Biricik'in O Fotoğrafı:
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın