Görüş Bildir
Haberler
Bunları Bilmediğinize Bahse Gireriz! Ünlüler Hakkında Daha Önce Hiç Duyulmamış 15 Tuhaf Bilgi

etiket Bunları Bilmediğinize Bahse Gireriz! Ünlüler Hakkında Daha Önce Hiç Duyulmamış 15 Tuhaf Bilgi

Ünlü isimlerle ilgili bilinmeyenlere açıklık getirmeye devam ediyoruz...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Eski Star Trek (Uzay Yolu) serisinde, Scotty'i canlandıran James Montgomery Doohan'a Milwaukee Mühendislik Okulu tarafından fahri doktora verildi.

Okulda yapılan bir anketin sonucuna göre, öğrencilerin yarısından çoğu Scotty karakterinden ilham alarak mühendis olmayı seçmişti ve okul yönetimi bu yüzden Doohan'ı onurlandırmak istemişti.

2. Bill Gates, 2007 yılından bu yana mal varlığının %48'ini yani yaklaşık 28 milyar doları hayır işleri için kullandı.

Yoksul ülkelere dağıtılan aşılar ve verilen sağlık hizmetleri sayesinde, Gates'in 6 milyondan fazla insanın hayatını kurtardığı tahmin ediliyor.

3. Alman piyanist Steilbelt, Beethoven'le müzik düellosu yapmak istediğini söyleyip ona meydan okudu. Beethoven, Steilbelt'in eserinden bir parçayı aldı ve o kısmı alt üst edip çalmaya başladı.

Beethoven, bir saatten fazla bir süre boyunca bu temayla doğaçlama bir müzik yapmaya devam etti. Steilbelt'e ise düellonun yarısında pes etmek düştü.

4. Oz Büyücüsü filminin çekimleri sırasında Korkuluk, Teneke Adam ve Korkak Aslan karakterlerini canlandıran oyuncular, kıskançlık yüzünden filmin başrol oyuncusu Judy Garland'ı (Dorothy Gale) dışlamışlardı.

O dönemlerde henüz 17 yaşında bir genç kız olan Judy Garland'ın film setindeki tek dostu, Batı'nın Kötü Cadısı'nı oynayan Margaret Hamilton'du.

5. 1994 Grammy'lerinde Yaşayan Efsane Ödülü'ne layık görülen Frank Sinatra, ödülü kabul etmek için sahneye çıktığında reklam arası verileceği için konuşması yarıda kesildi.

Buna karşılık, Billy Joel  'The River of Dreams' şarkısını seslendirirken 'Değerli reklam saatlerimiz boşa gidiyor.' diyerek performansını yarıda kesti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Keira Knightley, ünlü olmadan önce Star Wars: The Phantom Menace filminde Natalie Portman'la birlikte rol almıştı. İki oyuncu birbirine o kadar çok benziyordu ki, makyaj odasından çıktıkları zaman anneleri bile onları ayırt etmekte zorlandı.

7. "Mrs. Doubtfire" filminin çekimleri sırasında Robin Williams, Bayan Doubtfire makyajı ve kostümüyle San Francisco sokaklarında dolaştı ve bir Sex Shop'a girerek büyük bir yapay penisle birlikte diğer seks oyuncaklarından satın aldı.

8. Eminem, "Rap God" şarkısıyla 'içinde en çok kelime geçen single' unvanını alarak Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi başardı.

6 dakika 4 saniye süren şarkıda toplam 1560 kelime geçiyordu, bu da saniyede 4.28 kelime ediyordu. Şarkının bir bölümünde ise 15 saniye içerisinde 97 kelime söylenmişti, bu da saniyede 6.5 kelime ile yeni bir rekordu.

9. Elton John, 2013 yılındaki Grammy Ödül Töreni'nde Ed Sheeran ile birlikte "The A Team" şarkısını seslendirmek istedi. Ancak, kendisine Ed Sheeran'ın bunun için yeterince yüksek profilli olmadığı söylendi.

Elton John ise sorunu çözmek için Ed Sheeran ile birlikte çalışmaya karar verdi.

10. Ben Affleck, Blackjack oyununda kartları sayarken yakalandığı için Las Vegas'taki Hard Rock Casino'ya ömür boyu girmesi yasaklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. 50 Cent, bir zamanlar Harry Potter kitabının bir sayfasını okumak için Floyd Mayweather'a meydan okumuştu.

12. Çocukken, Michael Jackson'ın babası ona "koca burun" der ve sürekli onun dış görünüşüyle dalga geçerdi.

Michael, ilerleyen yaşlarında dört kere burun estetiği yaptırdı ve hayatı boyunca bedeninin ve yüzünün kötü göründüğüyle ilgili endişe edip durdu.

13. "Married with Children" dizisinde Peggy Bundy'i canlandıran Katey Sagal, dizinin altıncı sezonu sırasında hamileydi ve senaryo da bu doğrultuda düzenlenmişti.

Ancak aktris düşük yapınca Peggy'nin hamileliğini Al'in rüyası olarak değiştirdiler, çünkü dizide bir bebekle çalışmanın Katey'e büyük bir eziyet olacağını düşündüler.

14. Steven Spielberg, bir James Bond filmini yönetmek istiyordu ancak bu isteği filmin hak sahipleri tarafından reddedildi.

Arkadaşı George Lucas'a bunu söylediğinde Lucas, elinde 'James Bond'a benzeyen ama çok daha iyi bir film' olduğunu söyledi. Film, Indiana adlı bir arkeolog hakkındaydı.

15. Keanu Reeves'e bir kadına hipnoz uyguladığı ve eski kocası gibi davranarak kadını hamile bıraktığı gerekçesiyle dava açıldı.

Kadın, aktörden 3 milyon dolar tazminat ve çocuğun bakımı için aylık 150 bin dolar nafaka istedi. Yapılan DNA testi sonucunda olayın doğru olmadığı kanıtlandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
290
96
52
19
12
11
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Alp Eren A.kaya

Keanu reevesin hipnoz vs ihtiyacı yok ki çıksın sokağa rica etse millet onunla beraber olur.Ama adam gibi adam olduğu için öyle denyoluklar yapmaz.

UCUBE

keanu reeves adamdır

Pasif Kullanıcı

keanu reevese hemde?!!!😠buldunuz saf,adam gibi adamı,söğüşleyin tabi!orospu insan gibi istesen adam ömür boyu yardım ederdi sana!!😠şu adam ki film yapınca pa... Devamını Gör

Pusat yilmaz

Yürü be!..😁