Görüş Bildir
Haberler
Bugün Hava Nasıl Olacak?

Bugün Hava Nasıl Olacak?

FreiGeist
29.04.2015 - 08:28
İçeriğin Devamı Aşağıda

Meteoroloji Genel Müdürlüğü | Günlük Rapor

Yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Marmara'nın kuzey ve doğusu, Batı ve Orta Karadeniz ile Ankara, Eskişehir, Çankırı, Sivas, Kayseri, Trabzon, Giresun ve Gümüşhane ile Nevşehir'in doğu ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve doğu bölgelerde artmaya devam ederken, batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı, zamanla kuzeybatı kesimlerde doğu ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinde İç Anadolu'da kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra bölgenin kuzey ve doğu çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

EDİRNE Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

İSTANBUL  Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19

KIRKLARELİ Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

EGE

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR Parçalı ve az bulutlu 22

İZMİR Parçalı ve az bulutlu 23

MANİSA Parçalı ve az bulutlu 24

MUĞLA Parçalı ve az bulutlu 24

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin iç kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA Az bulutlu ve açık zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu 29

ANTALYA Az bulutlu ve açık zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu 25

HATAY Az bulutlu ve açık 31

MERSİN Parçalı ve az bulutlu 25

İÇ ANADOLU

Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, öğleden sonra Ankara, Eskişehir, Çankırı, Sivas ve Kayseri ile Nevşehir'in doğu ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; öğle saatlerinde bölge genelinde güney yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esmesi bekleniyor.

ANKARA Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

ÇANKIRI Parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

ESKİŞEHİR Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

KONYA Parçalı bulutlu 25

BATI KARADENİZ

Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23

DÜZCE Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25

KASTAMONU Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 24

ZONGULDAK Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra Samsun, Amasya, Tokat, Ordu, Giresun, Trabzon ve Gümüşhane çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

SAMSUN Parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinde sağanak yağışlı 22

TOKAT Parçalı yer yer çok bulutlu, öğleden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28

TRABZON Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde sağanak yağışlı 26

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ERZİNCAN Parçalı bulutlu 21

ERZURUM  Parçalı bulutlu 18

KARS Parçalı bulutlu 19

MALATYA Parçalı bulutlu 23

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR Az bulutlu ve açık 27

GAZİANTEP Az bulutlu ve açık 28

ŞANLIURFA Az bulutlu ve açık 32

SİİRT  Az bulutlu ve açık 26

DENİZLERDE HAVA

Fırtına beklenmiyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra Batı ve Orta Karadeniz sağanak yağışlı, Rüzgar: Batı Karadeniz'de; batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), Doğu Karadeniz'de; doğu ve güneydoğudan, akşam batı ve güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), doğusunda 4 ila 6 (30-50 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, zaman zaman 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

MARMARA Hava Durumu: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde sağanak yağışlı, Rüzgar: batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,5 ila 1,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE Hava Durumu: Parçalı ve az bulutlu, Rüzgar: Güney ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), Güney Ege'nin güneyinde 3 ila 5 kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m, Görüş: İyi.

AKDENİZ Hava Durumu: Az bulutlu, Rüzgar: Batı Akdeniz'de; güney ve güneybatı, Doğu Akdeniz'de; kuzey ve kuzeydoğudan, öğle güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s), akşam 3 ila 5 (20-40 km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 1,5m Görüş: İyi.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Az bulutlu ve açık, Rüzgar: Güneybatıdan 2 ila 4 (10-30 km/s) kuvvetinde, Dalga yüksekliği: 0,25 ila 0,5m Görüş: İyi.

Kaynak: http://www.mgm.gov.tr/tahmin/gunluk-t...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0