Görüş Bildir
Haberler
Bu Yılki Müzik Karneni Çıkartıyoruz!

etiket Bu Yılki Müzik Karneni Çıkartıyoruz!

yuzdeyuzmuzik
29.12.2020 - 11:27

Oldukça zor geçen bir yılda adeta birçoğumuz müzikle ayakta kaldı! Peki sende durumlar nasıl, hadi öğrenelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu yıl en çok hangilerini yaptığını işaretle!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Bu yıl senin hayatın müzik olmuş!

Gün içerisinde o kadar çok müzik dinliyorsun ki tuvalete bile kulaklıkla gittiğini söyleyebiliriz! Bu hayata müzikle tutunuyor ve yaşamın anlamını onunla buluyorsun. Tüm yeni müzik trendlerini takip edip, hangisinin iyi hangisinin kötü olduğunu hemen anlıyorsun. Bizce en az bir enstrüman çalıyor bile olabilirsin, çalmıyorsan bile bu müzik kulağıyla mutlaka yeni bir enstrümana başlayabilirsin.

Sen bu yıl hayata müzikle tutunmuşsun!

2020 senin için adeta müzikle akıp geçmiş. Müzik dinleyerek tüm zorlukların altından kalkmış ve her fırsatta bir şarkı açmışsın. Birçok müzik trendini takip etsen de hala zevklerine bağımlısın ve pek popüler kültüre alışamıyorsun. Sana hak vermemek elde değil, eskilerin tadı hiçbir yerde yok. Yine de müzik sonsuz bir okyanus gibi, kendini akışa bırakırsan aradığını bulacağına eminiz!

Müzik senin hayatının vazgeçilemez bir parçası!

Sen sadece arada sırada müzik dinlesen de müzik senin için vazgeçilemez bir zevk. Yalnızca kendi hazırladığın müzik listelerini dinliyor ve seçici müzik zevkinle pek de yeniliklere açık durmuyorsun. Yine de bu senin tam bir müzik gurmesi olduğunun bir göstergesi gibi duruyor. Sana tavsiyemiz, daha az önyargılı ol ve yeni şarkılara bir şans daha ver!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda