Görüş Bildir
Haberler
Bu Yemekleri Yeme Biçimine Göre Bilinçaltın Neye Takıntılı?

etiket Bu Yemekleri Yeme Biçimine Göre Bilinçaltın Neye Takıntılı?

Cemal Saffet
21.02.2018 - 02:14

Yemek deyip geçme!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Patates kızartması yerken sosu üstüne mi döküyorsun ayrı bir yere mi?

2. Kuru pilavı nasıl yemeyi tercih edersin?

3. Acı olarak hangisini seçersin?

4. Döneri nasıl yemeyi tercih edersin?

5. Dondurmayı nasıl yemeyi tercih edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki mısır?

7. Simiti nasıl yemeyi tercih edersin?

8. Makarnaya en çok hangisini yakıştırıyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aşk!

Aşk!

Senin bilinçaltın kesinlikle aşka takıntılı. Senin için yaptığın hiçbir şey anlamsız ya da öylesine değil. Ne yapıyorsan tam yapmak ve tatmin olmak istiyorsun. Karşılaştığın tüm zorluklar için senin en büyük motivasyonun her işini aşkla yapıyor olman. Tam kararında sahip olduğun romantik bakış açısı sayesinde makarna yerken bile mest olabilirsin :) Bu özelliğin sayesinden ufak şeylerle mutlu olmayı başarabiliyorsun. İç dünyanda oldukça mütevazisin. Yapman gereken işlere kattığın anlamlar sana güç veriyor. Afiyet olsun :)

Bilgi!

Bilgi!

Sana sunduğumuz yemekleri yeme biçimine göre bilinçaltının bilgiye takıntılı olduğunu söyleyebiliriz. Çok farklı konularda bile bilgi sahibi olmayı seviyorsun. Birikimin arttıkça kendini daha iyi hissediyorsun ve bu sana özgüven sağlıyor. Hiçbir bilgiye gereksiz gözüyle bakmayıp anlamaya çalışıyorsun. Beynini tıkır tıkır çalıştıran bu bilgiler sana birçok konuda yardımcı oluyor. Yemeği sadece karnını doyurmak olarak değil resmen sanat olarak görüyorsun! :)

Doğa!

Doğa!

Yaptığın tercihlere bakacak olursak senin bilinçaltın yemyeşil! Doğal yaşamın her türlüsü ilgini çekiyor ve saygı duyuyorsun. Çevrene körpe bir fidan gibi ışık saçıyorsun! Tıpkı bitkiler gibi en ufak bir ışık bile seni yeşertmeye, ayağa kaldırmaya yetiyor. Doğada olduğu gibi her mevsime, her şarta ayak uyduramıyorsun belki ama ayakta kalmayı başarıyorsun. İçindeki doğadan besleniyorsun! :)

Endişe!

Endişe!

Senin bilinçaltının derinliklerinde gezinen bir korku var. Belli bir sebebi ya da dayandığı bir endişen olmamasına rağmen hazırda bekleyen bir korku. Kafanı bazı konulara o kadar çok takıyorsun ki yükselen dumanları görebiliyoruz :) Bazı zamanlarda sen farkında olmasan bile bu endişelerin seni yiyip bitiriyor. Bize sorarsan bu endişelerinden kurtulmak ve hayatı daha eğlenceli kılmak da senin ellerinde. Kafanda kurup kurup kendine üzeceğine harekete geçip, hamleni yap! Afiyet olsun :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1142
487
235
105
57
42
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Melisa Ayvaz

Bilgi! Sana sunduğumuz yemekleri yeme biçimine göre bilinçaltının bilgiye takıntılı olduğunu söyleyebiliriz. Çok farklı konularda bile bilgi sahibi olmayı s... Devamını Gör

Öykü Arik

doğa