Görüş Bildir
Haberler
Bu Üçgen Testi Domintant Özelliklerini Söylüyor!

etiket Bu Üçgen Testi Domintant Özelliklerini Söylüyor!

Nsycl
23.09.2017 - 21:52

Soru belli. Üç seçenekten sadece ikisine sahip olabilirsin. Bakalım feragat ettiklerine göre en dominant özelliğin neymiş?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini söyleyerek teste başla!

2.

2.

3.

3.

4.

4.

5.

5.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6.

6.

7.

7.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yaratıcılık çıktı!

Sen her zaman yeni perspektiflere ve deneyimlere açık bir yaratıcı ruhsun.

Ortada hiçbir şey yokken bile hayal gücünle kendini ifade etmeyi başarabilirsin. İnsanların mümkün olmadığını düşündüğü durumlara çözüm üretmek tam sana göre. Tabii bazen yaratıcı olmak da yorucu olmuyor değil. Kendini çok baskı altında hissetmemeye çalış.

İçe dönüklük çıktı!

Odadaki en sessiz kişi olduğunu hissettiğin çok oluyor ama bu senin kendine güveni olmayan biri olduğun anlamına hiç gelmiyor. Zihnin sürekli olarak yeni fikirlerle meşgul, sadece bunu açmak yerine kendine odaklanıyorsun. Kişisel alanın taciz edilmedikçe iddalı ve sosyal olduğun günler de az olmuyor değil!

Tutku çıktı!

Genelde kafası rahat, hayattaki küçük şeylerden büyük keyif alan, sakin bir tipsin fakat tutkulu bir olay işin içine girdiğinde kalbinle beyninle her şeyinle evet diyor, balıklama dalıyorsun! Risk almaktan korkmayan yapın bazen deneme yanılmayla, bazen de nokta atışıyla seni hep bir üst noktaya taşıyor. Dikkatin dağılmadığı sürece ortaya çıkaracağın şeylerden hiç şüphemiz yok.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1426
435
152
127
109
51
48
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

İçe dönüklük çıktı! Odadaki en sessiz kişi olduğunu hissettiğin çok oluyor ama bu senin kendine güveni olmayan biri olduğun anlamına hiç gelmiyor. Zihnin sü... Devamını Gör

Aylin Kayhan

Yaratıcılık çıktı!

Pasif Kullanıcı

Yaratıcılık