Görüş Bildir
Haberler
Bu Test Senin 14 Şubat Tarzını Söylüyor!

Bu Test Senin 14 Şubat Tarzını Söylüyor!

iRobot
05.02.2021 - 19:29

Hepimiz ilişkilerimizi çeşitli tarzlarda yaşıyoruz. Aslında ne kadar insan varsa, o kadar çeşit ilişki var. İnsan olmamızın en güzel yanı da bu çeşitlilik değil mi? Bizce öyle! Senin de buraya geldiğini gördüğümüze göre, zaten bildiğin ya da bir an önce öğrenmek istediğin 14 Şubat tarzını görmek için sabırsızlanıyoruz! Hemen başlayalım!

Bu soruyu sormazsak olmaz! Aşka inanıyor musun?

Şıpsevdi misin, zor seven mi?

Kendini bunlardan hangisi olarak tanımlarsın peki?

Kendini daha çok içe mi yoksa dışa mı dönük olarak tanımlarsın diye sorsak sana?

Yaşadığın ilişkilerden ne ders aldın?

Genel görünümlü özel sorumuz: Sence nerede hata yaptın?

Aklında canlanan en güzel 14 Şubat aktivitesi hangisi?

Hayalinde nasıl bir eve sahip olmak var?

Benim için bekarlık sultanlıktır!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen kesinlikle yalnızlığıyla barışık, özgürlüğü kimseye değişmeyeceğin bir sevgili olarak benimseyen bir insansın! Mutlu olmak için bir başkasına ihtiyaç duymadığını bilen, hatta belki bazen “neden kendimi sorumluluklar arasında sıkıştırayım ki” diye düşünen birisin. Bu yüzden de bekarlık sultanlıktır diyor ve arkana yaslanıyorsun! Sen hazır arkana yaslanmışken bir yandan da evin kendi kendine temizlense ne güzel olurdu öyle değil mi? İşte tam da sana göre bir önerimiz var! iRobot Roomba i7 sen keyfine bakarken tüm evi temizliyor, şarjı bitince istasyona dönüyor ve kaldığı yerden devam ediyor; sana da sadece arkana yaslanmak kalıyor! Uzaktan kontrol edebilmen de cabası. 14 Şubat’ta sen istediğin tarzda keyfine bakarken iRobot senin için evini tertemiz tutacak! Hemen buraya tıklayıp keşfetmeye başla!

Bu sene de yalnızlar kulübündeyim…

Hayat seni bir şekilde yalnızlığa itmiş olsa da, artık bundan mutsuz olmamayı öğrenmiş ve olgunlaşmışsın. Hatta çoğu zaman birilerini ve bazı ilişkileri gözlemleyip onların henüz her şeyin başında olduklarını düşünüyorsun ister istemez. Bir yandan da bu yorgunluk görünümlü kazanımların seni sen yaptığını biliyorsun. Ne istediğini bilmenin en güzel yanı, tanıdık sorunlar karşısında pratik çözümlere sahip olmaktır belki de. Zaten başından aşkın sorunlarını hallederken birileri bazı sorunları senin yerine çözebilir mi? Elbette çözebilir! İşte tam da sana göre bir öneri: iRobot Roomba 606, uygun fiyatı ve piyasada hiçbir robot süpürgede bulunmayan üstün çift fırça sistemi ile sen kafanı dinlerken evini temizliyor; sana da sadece hayatını zaman kaybı olmadan yaşamak kalıyor! 14 Şubat’ta sen istediğin tarzda keyfine bakarken iRobot senin için evini tertemiz tutacak! Hemen buraya tıklayıp keşfetmeye başla!

Her 14 Şubat’ta sürpriz doluyumdur!

Seni bir özellikle tanımlamak dünyanın en zor işi olsa gerek. Ne yapacağın, ne diyeceğin hiç belli olmaz! Arkadaşların iki gün seninle görüşmese, anlatacak bir şeylerin çoktan birikmiş olur; grubun değişmesi düşünülemez elemanı olman bu yüzden kuvvetle muhtemel. Bu 14 Şubat'ta başına bir şey gelmeyecek gibi görünüyor belki ama konu senken son dakikaya kadar her şey mümkün. Onca hengamenin arasında birikmiş bir temizlik yüküyle uğraşmak istemiyorsan, sana benzersiz bir tavsiyemiz var: İşte tam da sana göre bir önerimiz var! iRobot Roomba i7+ sen fantastik anılar inşa ederken kendi kendine hem evini, hem de kendisini temizliyor! Sana da sadece gönlünce yaşamak kalıyor! 14 Şubat’ta sen istediğin tarzda keyfine bakarken iRobot senin için evini tertemiz tutacak! Hemen buraya tıklayıp keşfetmeye başla!

Bize her gün 14 Şubat!

Senin için birilerinin belirlediği tarihlere gerek var mı? Senin için her gün sevgililer günü! Aşksız geçen bir ömrün beyhude olmadığına kimse ikna edemez seni. Çünkü sen, o 'aşka aşık' dediğimiz kişilerdensin. Şanslısın, hepimiz aşkı bulmakta böyle şanslı değiliz belki de. Canın nerede, nasıl isterse içindekileri dolu dolu yaşamaya devam ederken, angarya işler canını sıkıyorsa sana hayatını değiştirecek bir teklifimiz var: iRobot Roomba 693 piyasada hiçbir robot süpürgede bulunmayan çift fırça sistemi ile üstün bir halı ve zemin temizliği sağlıyor; sana da zaman kaybetmeksizin yaşamak kalıyor! Zamanlama fonksiyonu da cabası. 14 Şubat’ta sen istediğin tarzda keyfine bakarken iRobot senin için evini tertemiz tutacak! Hemen buraya tıklayıp keşfetmeye başla!

iRobot Roomba Serisini Keşfet!