Görüş Bildir
Haberler
Bu Test Seçeceğin Filmlerle Beraber Karakterini %100 Ortaya Çıkaracak!

Bu Test Seçeceğin Filmlerle Beraber Karakterini %100 Ortaya Çıkaracak!

Zeynep Şahin
20.07.2021 - 19:30

Daha önce izlediğin ve beğendiğin filmlere göre karakterini %100 anlatmamızı ister misin?

Öğrenmek için hemen senin için hazırladığımız bu 10 soruyu cevapla!

Eğer hazırım diyorsan,

Hemen başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Seç bakalım.

2. Seç bakalım.

3. Seç bakalım.

4. Seç bakalım.

5. Seç bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seç bakalım.

7. Seç bakalım.

8. Seç bakalım.

9. Seç bakalım.

10. Seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Güvenilir!

Güvenilir!

Hayatın boyunca sevdiğin insanların yanında onlara destek olan, verdikleri sırları kendinde saklayan bir karakter olmuşsun. Bu durum da seni haliyle 'güvenilir bir kişi' yapmış. Senin bu hayatta en çok değer verdiğin şey samimiyet. İnsanların da sana karşı her zaman açık ve dürüst olmasını bekliyorsun. Bu durum kimi zaman pek de istediğin gibi olmuyor fakat sen hiçbir zaman karakterinden ödün vermiyorsun. Hayatında olan insanların çok şanslı olduğunu söyleyebilirim. Her zaman sözünün eri olan, sırtını güvenle yaslayabilecekleri biri var çevrelerinde. Umarım hayatın boyunca mutlu olursun :)

Hırslı!

Hırslı!

Sen her zaman hayatta en iyisi isteyen, sürekli mücadele içinde olan bir insansın. Bu şekilde olmak kötü diyemem tabii ki, fakat dozunu ayarlamak gerektiğini düşünüyorum. Aksi takdirde seni fazlasıyla yıpratabilir. Aman dikkat! Bununla beraber; önüne gelen zorlukları asla pes etmeden, tam motivasyonla aşıyorsun. Bu da seni daha güçlü bir karakter kılıyor. Geleceğini planlamayı, üstünde konuşmayı sevdiğini de söyleyebilirim. Sen istedikten sonra başaramayacağı hiçbir şey yok gibi duruyor!

Cesaretli!

Cesaretli!

Bazı insanlar kafasında kurmuş olduğu hayaller veya planlarına adım atmaktan korkar. Fakat sen, tüm bunların aksine ''yaşamadan öğrenilmez'', ''ne kaybederim ki ya?'' düşüncesi ile hareket ediyorsun. Bu durum da seni çoğunlukla başarıya götürüyor. Öncelikle cesaretin için seni tebrik ediyorum. Bu cesaretin sayesinde ilerlediğin yolda sana farklı kapılar açıldığını söyleyebilirim. Böylelikle de farklı yönler görebiliyor ve rotanı ona göre belirliyorsun! Diyelim ki, seni tatmin eden bir sonuca varamadın. E olsun, senin karakterinde olan insanlar için bu da bir deneyim oldu sonuçta değil mi? :)

Duygusal!

Duygusal!

Her insan zaman zaman duygusal anlar yaşar. Seninkisi biraz daha fazla diyebilirim. Hatta bazen, bazı kararlar vermeden önce de mantığından ziyade duygularını devreye sokuyorsun. Duygularını ön planda tutup, onlarla kararlar alıyorsun. Tabii bu süreçte bunun sınırını iyi belirlemen gerekiyor. Aksi takdirde, bu durum ilerleyen süreçte seni olumsuz anlamda etkileyebilir. Mutluluğun için gerektiğinde duygularına dahi sınır koyman gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Bu şekilde hayatını daha huzurlu devam edebilirsin :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
157
77
64
21
19
15
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nilflora

Güvenilir.

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Güvenilir! Hayatın boyunca sevdiğin insanların yanında onlara destek olan, verdikleri sırları kendinde saklayan bir karakter olmuşsun. Bu durum da seni hali... Devamını Gör