Görüş Bildir
Haberler
Bu Test Hangi Millet Gibi Seviştiğini Söylüyor!

etiket Bu Test Hangi Millet Gibi Seviştiğini Söylüyor!

Yung Boş Ada
20.03.2017 - 20:34

Senin sevişme alışkanlıkların ve tarzın aslında hangi millete  benziyor merak ediyor musun? O zaman çok doğru yerdesin! Hadi hemen testi çöz ve seks milletini öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, iç çamaşırın için bir renk seçsene! Şu an giydiğin olmak zorunda değil, sadece hoşuna gideni!

2. Seks tarzını tanımlaman gerekse, bunlardan hangisi daha yakın olur?

3. Sence bu hayvanlardan hangisi 'seksi sen'i en iyi şekilde yansıtıyor?

4. Biraz da romantizm: Sevgilinle gideceğin en mükemmel tatil bunlardan hangisini içermeli?

5. Sence sevişmek için en muhteşem mevsim hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Partnerinin sevişirken yapabileceği en berbat şey ne peki?

7. Şimdi de bu giflerden birini seçer misin lütfen?

8. Son olarak sevişirken asla ama asla dinlemeyeceğin bir şarkı seç hadi!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İngiliz!

İngiliz!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen İngilizler gibi sevişiyorsun! Peki nasıl mı sevişiyor onlar; hemen söyle açıklayalım: Şimdi dışarıdan bakıldığında İngilizlerin oldukça sert, soğuk ve ciddi durduğu konusunda çoğu kişi hemfikirdir. Ama yatakta da işler böyle mi? Elbette değil! Sokakta bambaşka, yatakta bambaşka insanlardır İngilizler! İçlerinden ne çıkacağını asla bilemezsin. Seni daha önce hiç denemediğin fantezilerle şok ederken hayatının en muhteşem seksini yaşatabilirler sana. Yani dememiz o ki senin de içinde ne gizlediğini denemeden kimse göremez! Resmen sürprizlerle dolu bir seks hayatına sahipsin!

Fransız!

Fransız!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen Fransızlar gibi sevişiyorsun! Nasıl mı? Şimdi Fransızların ne kadar romantik bir ırk olduğunu bilmeyen yoktur galiba, işler yatakta da aynen böyle gelişiyor onlar için. Sana romantizmin en incesini yaşatırken zevkin de en derinini, en doruğunu tattırırlar. Yani seninle sevişmek adeta 'aşk yapmak'! Seviştiğin kişilerin hayatında net bir iz bıraktığın ve unutulmaz bir partner olduğuna adımız kadar eminiz be güzel dostumuz! Romantizmine kurban!

İtalyan!

İtalyan!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen İtalyanlar gibi sevişiyorsun: Yani son derece tutkulu ve romantik! İtalyanların ne kadar tutkulu bir ırk olduğunu söylememize gerek yok bizce, senin de tutku konusunda onlardan aşağı kalır yanın yok! Seviştiğin kişiyi öyle etkin altına alır, tutkunun ve zevkin doruklarına çıkarırsın ki daha fazlasını istemeden duramaz karşındaki. Dememiz o ki, sen unutulmaz ve vazgeçilmez bir partnersin sevgili dostumuz! Senden birkaç taktik öğrenmek isteriz!

Türk!

Türk!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen gerçek bir Türk gibi sevişiyorsun: Yani son derece vahşi ve baştan çıkarıcı! İçindeki potansiyelin sonuna kadar farkındasın ve bunu karşındakine göstermekten asla geri durmuyorsun. Seviştiğin kişiye hayatının seksini yaşatmaya ant içiyor ve bunu her seferinde başarıyorsun. Deyim yerindeyse herkese Türk gücünü her seksinde gösteriyorsun! Yurt dışına gitsen bizi kusursuzca temsil edeceğine hiç şüphemiz yok yani güzel dostumuz, takdir ettik!

Brezilyalı!

Brezilyalı!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen Brezilyalılar gibi sevişiyorsun! Bir kere içinde asla bitmek tükenmek bilmeyen bir enerji var, seks sırasında da durum aynen böyle! Partnerin yorgunluktan ölürken sen daha da fazlasını yapmaya hazır oluyorsun hep. Bu yüzden de neredeyse her seferinde sen karşındaki kişiye zevklerin en muhteşemini yaşatırken karşındaki senin kadar iyi olamadığı için küçük de olsa bir hayal kırıklığı yaşıyorsun. Bir şeyde bu kadar mükemmel olmanın da en kötü yanı da bu işte, asla kendi dengin birini bulamazsın ve insanlar sana asla yetmez! Ama biz inanıyoruz, senin tutkunu ve enerjini yakalayacak biri  bir gün çıkacak karşına ve hayatının seksini yapacaksın onunla!

Avustralyalı!

Avustralyalı!

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen Avustralyalılar gibi sevişiyorsun! Avustralyalılar daima yeni şeyler denemeye açık insanlardır, yani onlarlayken kendini daima yeni heyecanlara ve sürprizlere açık tutmalısın. Diğer yandan heyecanı ve adrenalini çok severler, bu yüzden de halka açık alanlarda seks yapmak gibi istekleri vardır. Bu isteklerin hepsine senin de sahip olduğuna eminiz ve şunu net bir şekilde söyleyebiliriz: Seninle seks yapmak son derece heyecan ve tutku dolu bir deneyim!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
940
577
379
199
123
78
72
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın