Görüş Bildir
Haberler
Bu Renk Testine Göre Yüzde Kaç Pozitif Yüzde Kaç Negatifsin?

etiket Bu Renk Testine Göre Yüzde Kaç Pozitif Yüzde Kaç Negatifsin?

Renkler sizin kişiliğinizin ardındaki gerçekleri ortaya çıkarmaya yardımcı oluyor. Sen de bu renk testini çöz ve yüzde kaç negatif yüzde kaç pozitif olduğunu öğren! 

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle bu görsele baktığın zaman hangi renk daha baskın geliyor?

1. Öncelikle bu görsele baktığın zaman hangi renk daha baskın geliyor?

2. Peki senin karakterini yansıtan renk hangi mevsim?

3. Peki bu renkli görsele baktığında seni rahatsız ediyor mu?

4. Imm... Eğer odana bu tablolardan birini asacak olsaydın hangisi olurdu?

5. Bu çiçeklerden hangisini daha çok seviyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu resimde en çok ilgini çeken hangi renk oldu?

6. Bu resimde  en çok ilgini çeken hangi renk oldu?

7. Bu pastalardan hangisi sana daha güzel görünüyor?

8. Son olarak, bu görseldeki hangi renk kullanılmasaydı senin için daha güzel olurdu?

8. Son olarak, bu görseldeki hangi renk kullanılmasaydı senin için daha güzel olurdu?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yüzde 80 pozitif yüzde 20 negatifsin!

Sen her zaman bu hayatta bardağın dolu tarafından bakmayı başarabilen bir insansın. Başına gelen en kötü olaylarda bile sakin kalabiliyor, çözümler üretebiliyorsun. Elbette olumsuz düşündüğün ve enerji olarak düştüğün oluyor tabii ki. Fakat negatif düşünsen bile sonrasında daha güçlü olup ona göre hareket edebiliyorsun. Bu senin aslında en güçlü yanın. Çünkü bunu yapmak birçok insan için gerçekten çok zor. En ufak olumsuzlukta bile kendini salıp bırakabiliyorlar. Ama sen öyle değilsin. Asıl çözüme odaklanıp mantıklı düşünebiliyorsun. Pozitif insanların genel özellikleri arasında zaten bu vardır. İnsanların eleştirilerine de çok aldırış etmiyorsun. Çünkü biliyorsun ki insanların fikirleri farklıdır. O yüzden herkesin fikirlerine saygı duyuyorsun. Ve söylenilenleri kafana takmıyorsun. Kendini biliyorsun ve ona göre yaşamayı tercih ediyorsun. Negatif insanları kendinden uzaklaştırıyor, hayata pozitif yanıyla bakmaya çalışıyorsun.

Yüzde 50 pozitif yüzde 50 negatifsin!

Sen bazen çok negatif bazen de hiç olmadığın kadar pozitif bir insan olabiliyorsun. Ama başına kötü olay geldiği durumlarda negatifliğe düşebiliyorsun. O an çok üzülüyorsun ve başka bir şey düşünemiyorsun. Sanki her şey kötüye gidicekmiş gibi hissediyorsun. O yüzden biraz beklemen ve sakinleşmen gerekiyor. Ardından mantıklı çözümler üretebiliyorsun. Çünkü çoğunlukla duygularınla hareket ediyorsun. İlk başta ani tepkiler verip, sonrasında sakinleşebiliyorsun. Bunun sen de farkındasın ama yapın gereği böyle bir insansın. Ama yaşamın boyunca her şeye pozitif yaklaşmaya çalıştığın için bu yönünü düzeltebilirsin. Kendini çok iyi tanıyorsun ve sana neyin iyi geldiğini de iyi biliyorsun. Ara sıra yalnız kalıp kendinle vakit geçirmeyi seviyorsun. İnsanlarla vakit geçirirken de güler yüzünle onlara çok iyi geliyorsun. Genel olarak sevilen bir insansın...

Yüzde 40 pozitif yüzde 60 negatifsin!

Sen o kadar negatif bir insansın ki her şeyin en kötüsünü düşünüp kendini harap ediyorsun. Duygusal bir insansın ve çoğu zaman hislerinle hareket ediyorsun. Bu da seni biraz negatifliğe sürükleyebiliyor tabii. Özellikle insanlara karşı bir beklentiye giriyorsun fakat insanlar senin gibi olmadığı için bu duruma üzülüyor ve kafana takabiliyorsun. Kendini değersiz hissedip gerçekten böyle olduğuna inanıyorsun. Negatifliğin içine battıkça batıyorsun. Oysa ki insanların ne dediğini çok önemsemediğin zaman mutlu olabileceğinin de farkındasın. Çünkü etrafındaki herkes sürekli bir şey söylüyor, sürekli konuşuyor. Sen kendine odaklanıp, sadece kendi iç sesini dinlediğin zaman çok mutlu olacaksın. Bırak insanlar istediğini yapsın.  Kendini onlar yüzünen negatifliğe sürüklemene gerek bile yok. Kimse için kendini üzmeye, negatif enerji yaratmana gerek yok. İçindeki o güzelliği kaybettirmelerine izin verme.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
305
108
46
36
22
19
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?